من که فکر نمیکنم این گوشی اگه برسه به ایران قیمتش به این زودیا به زیر 600تومن برسه!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
من که فکر نمیکنم این گوشی اگه برسه به ایران قیمتش به این زودیا به زیر 600تومن برسه!
بقیه دوستان نظری ندارند ؟
سلام
شهاب جان سه ماهه دوم 2009 رلیز میشه اما مطمینا تو این ماه باید رلیز بشه امروز هم که ultra touch قرار بود تو انگلیس رلیز بشه
اما ایران بیاد زیره 1 تومن نیست البته قیمت جهانیش بین 700 تا 800 دلاره
فکر میکنم 1 ماه بعد از رلیزه جهانیش ایران باشه![]()
Last edited by S@nti@go_s&k; 19-03-2009 at 17:44.
با این اوضاع پس باید بریم سراغ omnia i900 خودمون....
ولی فکر کنم 800 هزار تومنم زیاد باشه واسه این گوشی نه؟
کی میره یه میلیون پول میده آیفونو ول کنه بره سامسونگ بگیره....
دیگه کم کم باید بیخالش بشیم. بیاید بریم یه i900 بگیریم سال دیگه که اومد و کار با امنیا دستمون اومد سال بعدش بریم hd بگیریم که قیمتشم زیر 600 رسیده باشه
نه؟
سه چهار روز پیشم رفتم علاالدین یهو دیدیم یه آقاهه ! نشسته بود چند تا گوشی سامسونگم جلوش بود فهمیدم که اپراتور سامسونگه رفتیم با این i900 و pixon و f480 انقدر کار کردیم تا عقده هامون برطرف بشه. این روشو واسه کسایی که میخوان با این گوشی ها کار کنن پیشنهاد میکنم.
اما تنها مشکلاتی که من تو i900 متوجه شدم اینا بود
فونتش زیاد جالب نیست
توقع من از تاچش بیشتر از اینا بود یعنی باید فشار رو صفحه میاووردی تا عمل کنه
ولیدر کل راضی بودم
ایشالاه 3 ماه دیگر میخرمش
Last edited by oghtapost; 19-03-2009 at 20:50.
پس اگه میخوای بری سراغ WM , که سال دیگه ورژن omnia HD با WM هم میاد.
چه بهتر !
شما عکسی از wm دارید؟
البته اين wm 6.5 هست كه خيلي با 6.1 فرقي نداره.wm 7 قرار كه شبيه مك باشه و سال 2010 مياد
![]()
wm 6.5 رو روي امنيا هم ميشه گزاشت. شما اگه ميخاي امنيا بخري بخر چون اگه بخاي صبر كني هيچوقت گوشي نميخري
منم به همین نتیجه رسیدم ، اصلا گیریم 2 ماه دیگه omnia HD بیاد ایران ، چه دلیلی داره به این زودی ها برسه زیر 600 تومن ؟ من شرط می بندم حداقل تا زمستون طول می کشه تا بیاد طرفای 600 . اصلا یه همچین گوشی ای نباید زیر 500 یا حالا دیگه 450 تومن بیاد که اونم میشه حداقل یک سال پس از عرضه اش .
یعنی با WM هم قراره بیاد ؟
این دقیقا جمله GSMarena هست :
.Thirteen new Samsung touchscreen phones have been spotted at a dealer's event held by the company in Amsterdam. The two most exciting new phones include a new version of the Omnia HD running on Windows Mobile 6.5 plus their first Android phone
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)