البته یه نکته رو بهش اشاره نکردین سیستم عامل هم باید قابلیت مولتی تاچ رو ساپورت کنه
چیزی مه در ویندوز موبایل های قدیمی ساپورت نمیشد (فکر کنم6.5 ساپورت کنه)
البته یه نکته رو بهش اشاره نکردین سیستم عامل هم باید قابلیت مولتی تاچ رو ساپورت کنه
چیزی مه در ویندوز موبایل های قدیمی ساپورت نمیشد (فکر کنم6.5 ساپورت کنه)
خیلی جالبه...جنس قلم معلومه سرش پلاستیکه...و قلمشم جداست...پس این گوشی احتمالآ فینگر تاچ از مثل فینگر تاچ های دیگشه...مدادش گیر بیاد واسه اکسپریا بگیرم....![]()
من نظرم اینه که نیاز نمیشه..مثل امنیا.
اون هم واسه بعضی موارد خاص هست که استفاده میشه.
بابا این قلم برای نوشتن متن هستش واسه وقتی که نخوای از کیبورد مجازی استفاده کنی
والا رایتینگ رکدوکنایز گوشی به چه دردی می خوره ؟؟؟ (با دست که نمیشه نوشت که !!!)
حقيقت اينه كه Se كم اورده !
با اين كارش هم حجم و هم وزن رو كاهش داده مثل امنيا !
دوستان Uiq دار هم مي دونن قلم هاي se خيلي راحت مي شكست تو ايم مدل ها! حتي قلم كه g900 كه خيل كوچيكه !
با اين طراحيش هم يه كاري كرده كه ديگه قلم نشكنه دي:
گفتم صبر كنيد گندش درمياد
هنوز مونده . . .
فربد جان چیز خاصی نیست شما انقدر بزرگش میکنی.
Last edited by hamed1297; 13-03-2009 at 00:21.
یعنی قلمش رو خودش نیست؟ به نظرم خاسته ادای 5800 رو در بیاره
البته منظور من کلاً گوشیهایی بودن که از صفحات خازنی استفاده می کردند و قلم روشون کار نمی داد ، و همگی می دونیم که گوشیهای دیگه ای هم بعد از آیفون با این فن آوری وارد بازار شد. حالا دیگه چند نقطه رو بشه با هم لمس کرد یا نه نمی دونم اما فکر کنم کلاً به گوشیهای صفحه خازنی مولتی تاچ می گن ، من با این استدلال گفتم.
تقریباً تمام گوشیهای تاچ سری جدید سامسونگ بجز امنیا (بعلت ویندوز موبایل بودن) مثل : F480 . pixon . omnia HD . G400 , ... همگی از فن آوری صفحات خازنی استفاده می کنند که قلم روشون کار نمیده ، حالا دیگه چند نقطه رو بشه روشون لمس کرد نمی دونم ، اما احتمالاً از نظر سخت افزاری به علت خازنی بودن صفحه قادر به این کار هم هستند.
اما چیزی که توی این صفحات مشخصه تاچ قویتر و کیفیت بالاتره...
البته به نظر من چجوری بودن قلمش مهم نیست ، مهمترین نکته ای که با دیدن این قلم بد جوری زد توی ذوقم ثابت کردن این نکته است که همچنان سونی اریکسون داره از صفحات مقاومتی که تاچ جالبی ندارند استفاده می کنه و انگار قصد نداره به صفحات خازنی روی بیاره ، حسابی حالمو گرفت ...منو بگو امیدوار بودم صفحش خازنی باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)