گفتم احساس میکنم. 2 بعدیش چجوریه 3 بعدیش چجوریه؟
گفتم احساس میکنم. 2 بعدیش چجوریه 3 بعدیش چجوریه؟
Last edited by Amin.M.1986; 24-02-2009 at 18:17.
اینم اضافه بکنم که اندازه صفحم توی کیفیت و نشون دادن جزئیات موثره .
درضمن باید فن آوری ساخت صفحم در نظر گرفته بشه ، مثلاً آیفون از فن آوری اپل استفاده می کنه که به نظر من یکی از بهترینهاست و توی صفحه و ساخت مانیتور بی رقیبه حتی لپ تاپاشم توی صفحه همیشه حرف اول رو می زنن.
امنیا هم از فن آوری سامسونگ استفاده می کنه که به اعتقاد خیلی ها از جمله خود بنده در رده های اول در زمینه ساخت lcd قرار می گیره و می شه گفت بهترین lcd های دنیا رو می سازه و پر فروش ترین lcd ساز دنیاست.
اکسپریا هم احتمالاً از فن آوری سونی در ساخت lcd استفاده می کنه که سونی هم می شه گفت در زمینه lcd در رده های اوله (البته از اونجایی که اکسپریا رو htc ساخته مطمئن نیستم صفحش رو سونی ساخته باشه)
پس کلاً باید بدونیم هر سه این گوشیا از بهترین فن آوریهای دنیا در ساخت lcd استفاده می کنند و هر کدومشون رو که داشته باشیم باید بدونیم که جزء بهترینهای دنیاست.
البته lcd آیفون رو یه شرکت آلمانی واسش ساخته و خودش نساخته اسمش یادم نیست...
تو ویکی پدیا تو قسمت آیفون فک کنم نوشته...
سپاس
البته ویکیپدیا منبع موثقی نیست ، اما از اینی که شما گفتدید اطلاعی نداشتم جایی هم ندیده بودم.
اما کلاً می گن Ipod کلاسیک بهترین کیفیت تصویر دنیا رو داره که باز هم صفحش از فن آوری اپل استفاده می کنه.
بابا جریان این شتاب سنج 2 بعدی و 3 بعدی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیشتر توضیح بده لطفاً .
آخه هیچ جا همچین چیزی ندیدم.
شتابسنج یه امکانه ، مثل دوربین ، مثل بلوتوث ... آخه یعنی چی دو بعدی باشه یا سه بعدی؟
موقعیت گوشی رو نسبت به زمین نشون می ده ، دیگه دو بعدی و سه بعدی نداره.
احتمالاً شما اشتباه متوجه شدی ، منظورش یه چیز دیگه بوده.
علی جون پست 162 همین گفتگو رو نگاه کن. ولی بگو زود لطفا آخه فردا میخوام برم بخرم.
گفتم که من تاحالا چیزی راجع به شتابسنج 2 بعدی و 3 بعدی نشنیدم ، فکر هم نمی کنم همچین چیزی باشه ، آخه شتابسنج یه امکانه.
مثل اینکه بگی بلوتوث دو بعدی یه سه بعدی... عجیب نیست ؟
اینو گفته :
احتمالا منظورش شتاب دهنده گرافیکی بوده من با شتاب سنج اشتباه گرفتم...no dedicated 3d accelerator
شرمنده (جدآ ایهام داشت)
من هم اطلاعم کامل نیست ولی خوب شتاب سنج بر اساس محور x و y عمل میکنه.یادمه نمودار 3 بعدی هم داشتیم.پس شدنی هست.
حالا سرچ میکنم اگر چیزی یافتم میگذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)