فلسفه حقیقی آن است که دیدن دنیا را دوباره بیاموزیم. مرلاو پونتی
فلسفه حقیقی آن است که دیدن دنیا را دوباره بیاموزیم. مرلاو پونتی
گذشت زمان برآنها که منتظر مي مانند بسيار کند،
بر آنها که مي هراسند بسيار تند،
بر آنها که زانوي غم در بغل ميگيرند بسيار طولاني،
و بر آنها که به سرخوشي ميگذرانند بسيار کوتاه است.اما بر آنها که عشق مي ورزند، زمان را آغاز و پاياني نيست.
ويليام شکسپير
به نظر شخصی من کسی که از مسیر لذت نبره، مقصد هرقدر هم که باشکوه و فوق العاده باشه دربرابر فرد رنگ میبازهآیا این مردم به خوشبختی بزرگ خود رسیدند یا نه ؟
اینو خودم تجربه کردم
سلام به دوستان عزیز تر از جانم خوشحالم که دوست دارید بحث باز بشه .
ببینید فن روانشناسی و بیشتر فلسفه که خودم عاشقش هستم بحث و فهم هستش اما در چه سطحش خیلی مهم هستش ببینید ما ادم ها حرف می زنیم و برای چیزی که بیان می کنیم دلیل دلریم واین دلیلی هست که خودمون رو قانع می کنه نه دیگری رو...
نمی دونم دوستان تاحالا در بحث کسانی که خدا رو قبول ندارند شرکت داشتند یا نه . من خودم بودم پای حرفشون زیاد بشینی اگه اعتقاد ضعیفی داشته باشی اعتقادت رو از دست خواهی داد.
این حرف هارو زدم که مراقب بحث ها باشید و تا یه سطحی پیش ببریمشون. که شک و دودلی بین کسی بوجود نیاد.
من هم تا جایی که بتونم میام.
موفق باشید.
دوستان عزیز یه چیزیم بگم خیلی وقت بود دوست داشتم این حرف رو اینجا بزنم اما شرایط جور نمی شد.
من خودم به شخصه به زمان خیلی اعتقاد دارم و همیشه گفتم مراقبش باشید یه روزی انسان میرسه به سن ....
بعد میبینه خیلی چیز هارو از دست داده از خود شناسی گرفته تا دیگر شناسی و خدا شناسی .
تا علم و عشق.
اشتباه نکنید نمی گم در اینده زندگی کنید میگم از زمان حالتون تا یه سطح خواس کنار کارهایی که میکنید درست استفاده کنید.
واقا حیفه که انسان بدون این که با این جور چیز ها اشنایی داشته باشه از دنیا بره پس سعی کنیم روزی 1ساعت رو براش وقت بزاریم ضرر نمی کنیم.
فکر میکنم اینجوری بزرگترین خدمت رو بعد از کشف علم به ایندگان میکنیم.
بحثی بود حاظرم اگه شک توش نبود پاسخ گو باشم.
بله !
حرف شما درست ! به نظرم بهتره گروهی در این مورد ساخته بشه و دوستان علاقه مند رو دعوت کنید ! بحث در تاپیک ممکنه به بسته شدن تاپیک و کم شدن بازده مفید برای عام رو کم کنه !
دوستان دقت کنید این قسمت از انجمن و این تاپیک مخصوص جملات کوتاه و اس ام اسی هست.برای معرفی کتاب و ...... هم تاپیک موجود هست.سری به قسمت انجمن علوم انسانی و ادبیات تو همین پی سی ورلد خودمون بزنید.چیزی که می خواید رو اونجا پیدا می کنید.بحث ها رو قاطی نکنید...راستی دوستان یه فکر به زهنم رسید بیاید ازین به بعد کسی کتاب جالبی میشناخت توی هر زمینه ای(روانشناسی و فلسفی معرفی کنه به بقیه که اگه خوب بود همه اسفاده کنند.
از مدیران عذر می خوام اگه در کارشون دخالت کردم...
سلام دوست گرامی خوشومدی...
فکر کنم زیاد متوجه نشدی ما کتاب هایی رو میزاریم که اینجا راجع بش جملات می زاریم و تک و توک هست و باید کنار هم باشند.
موفق باشی.
ویلیام اسلر//توماس کارلایل:
وظیفه اساسی ما این نیست که ببینیم چه چیزهایی در فواصل دور در پشت ابر ابهام مخفی است بلکه کار اساسی ما باید صرف ان چیزهایی گردد که در دسترس ما قرار دارد.
*****اینده همین امروز است.
مصیبت اصلی ما این است که در پرتو عقل زندگی نمیکنیم بلکه در پی تقلید از دیگران هستیم.
hamed
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)