خودم میدونستم PC برای بازی کردن بهتر از xbox هستش فقط رو همین یک بازی شک داشتم.
مثلا farcry 2 رو xbox هیچ وقت نمیتونه روی گرافیک بالا نمایش بده بلکه PC میتونه این کار رو بکنه.
خودم میدونستم PC برای بازی کردن بهتر از xbox هستش فقط رو همین یک بازی شک داشتم.
مثلا farcry 2 رو xbox هیچ وقت نمیتونه روی گرافیک بالا نمایش بده بلکه PC میتونه این کار رو بکنه.
یعنی باید چپ رو دو ثانیه نگه داری بعد دو بار راستو بزنی
سلام بر و بچ یکی راست و درست بگه چطوری میشه از این ضربات خفن که کامپیوتر بهم میزنه منم بزنم
دسته ام هم 1،2،3،4 داره و معمولی ،یه طوری بگید بفهمم
سلام
این بازی سیو نداره من یه 3 تا ادم باز کردم همه پریده
بعد این کمبو خفنا یا الترا ها رو چه طوری باید با کیبورد زد ؟
ممنون میشم بگید
توی منوی وسط بازی گزینه coomand list رو که بزنی کل حرکاتشو مینویسه ، اگه نمیدونی کدوم دکمت کدوم ضربس میتونی توی tutarial توی منوی وسط بازیش برو تو tutarial option و بعد گزینه input display رو بزن بعد هر دکمه ای که بزنی اون خودش میگه که کدوم دکمس ! اینجوری و با استفاده از command list میتونی همه حرکات رو یاد بگیری
اما اگه بخوای دیگه خیلی حرکات خفن تری یاد بگیری و چند ضرب بزنی بهتره بری توی challenge mode و بعد Trial رو بری ... توی این قسمت هر آدمی رو انتخاب کنی تمامی حرکاتشو بهت یاد میده ( البته تا نتونی یه حرکت و درست بری حرکت بدی رو بهت نمیده )
برای سیو کردن باید با برنامه microsoft windowns live که همراه با خود بازی نصب میشه یه اکانت offline بسازی بعد بازیت سیو میشه ...
اون ultra Combo ها هم باید توی commend list نگاه کنی چون ماله هر character یجوریه ... اما اکثراً اینجورین دوبار مایل ( واسه بعضیا جلو بعضیا عقب ) و F ( سه دکمه مشت با هم ) و یا V ( سه دکمه لگد با هم )
این کمبو هارو چطور باید زدش ؟
این بازی پرت شدست ؟
توی مبارزه پایین گوشه ها دوتا چیز هست که پر میشه ، یکیش افقی و آبی رنگه که وقتی پر بشه میشه Super Combo زد ، اونیکی که حالت دایره ای داره و کنارش نوشته Revenge اون وقتی از خطی که داخلش هست بگزره میشه Ultra Combo زد ...
برای هر کارکتر هم توی Command List میتونی ببینی که چجوری بعد از پر شدن اونا میشه Super Combo و Ultra Combo زد
منظورتونو نفهمیدم !!این بازی پرت شدست ؟
برای زدن الترا کمبو و سوپر کومبو با کیبرد با rau و کن تنها کافیه وقتی خط کمبو یا الترا پر شد
سه دکمه جهتی چپ و راست و پایین رو همزمان نگه داشته و دکمه f رو بزنید ااکثرا میتونید در این حالت کمبو یا الترا بزنید
یک کاراکتری هست که یک استاد چینی هست که با دختره چینی باز میشه برای زدن سوپر کمبو و الترا در اون میتونید اون 3 دکمه جهتی به علاوه fd و یا cv رو همزمان بزنید
منکه راحت با این سه کارکتر کمبو و الترا رو میتونم بزنم کارکتر مورد علاقه منم کن هست که خیلی راحت باهاش الترا میزنم
یکی از بروبچ با معرفت توضیح بده این باز کردن کاراکتر ها ماجراش چیه ؟
تو کدوم قسمت ماین منوی باید بازی کرد تا کاراکتر ها باز بشن؟
یه توضیح مشتی بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)