فرق dvi-d (ورودی مانیتور 2261) و dvi(خروجی گرافیک)nvidia gforce 8500gt 1g
چیه؟
آیا تبدیلی چیزی وجود داره که بشه از ورودی dvi-d مانیتور استفده کرد؟
آرایش پینها فرق داره
فرق dvi-d (ورودی مانیتور 2261) و dvi(خروجی گرافیک)nvidia gforce 8500gt 1g
چیه؟
آیا تبدیلی چیزی وجود داره که بشه از ورودی dvi-d مانیتور استفده کرد؟
آرایش پینها فرق داره
تبدیل که زیاده !!!
شما میتونی از یه تبدیل DVI به HDMI یا DVI به D-SUB استفاده کنی
منظور از D-SUB همون فیش 15 پین هست
با تشکر از دوستان که اطلاعاتشان را در اختیار دیگران می گذارند. می خواستم بدانم من یک کارت گرافیک AGP ATI RADEON 9550 قدیمی با حافظه 256 دارم .آیا می توان در حد فیلم و کارت --- از این مانیتور در رزلوشن NATIVE استفاده کرد؟
قابلیت آن در رزلوشنهای پایینتر چطور است؟
نظرتان در موررد 2284F چطوره؟یک 20 اینچ خوب چی پیشنهاد می کنید؟
در ضمن من هنوز نتوانستم فرمولی برای فاصله مناسب مونیتور تا چشم و اندازه آن پیدا کنم.
من مدت زیادی است در مورد مونیتورها تحقیق کنم. می خواستم به دوستانی که به شدت از سامسونگ دفاع می کنندپیشنهاد کنم که تحقیقی در T مورد BACKLIGHزیاد مونیتورهای سامسونگ و همچنین کالیبره نبودن رنگ آنها در ابتدا انجام دهند.
اين مقايسه كه انجام شده نشون ميده كه t220p نه تنها از t220 سر تر نيست بلكه در بعضي از موارد امتياز پائين تري هم داره.در حدود 725 نفر هم در مقايسه اين دو مانيتور شركت كردند.
مقايسه t220 و 2261
اينم از BACKLIGHT
در حد فيلم و --- هيچ مشكلي با رزلوشن NATIVE وجود ندارد.
Last edited by name; 23-05-2009 at 22:32.
بیشتر dvi ها به هم میخوره . خیالت راحت .
دوستان کسی قیمت LG m2794D مانیتور تلویزیون دیجیتال Full HD را دارد
سلام دوستان
بنظرتون برای اینکه این مانیتور عمر بهتری داشته باشه و همچنین چهره اون هم نو بمونه
چکار باید کرد؟
راستی من یدونه از این lcd vleaner ها گرفتم 2500 خیلی خوب صفحه رو تمیز میکنه و تا اونجایی که من دقت کردم لکه هم نمیندازه
یه پارجه آبی و یه اسپری و یه فرچه برای تمیز کردن کیبرد داشت.
ممنون.
آقا این سایتی که این lcd ها رو مقایسه میکنید اسمش چیه؟
میشه مقایسه بین t220p و w2261v رو بزارید؟ فقط فوری ممنونم
بهترین پنل 2261 چیه؟ و چه فرقی با اون یکی پنلش میکنه؟
Last edited by professor; 05-06-2009 at 10:32.
سلام دوستان منم تو انتخاب مانیتور گیر کردم خودم نیتم همون 2261 هستش در ضمن من برای بازی میخواستم مشخصات سیستمم اینه نظر شما دوستان چیه میگید چه مدلی رو بخرم
VGA: 8600GT
CPU:E8400
MAIN:GIG-X48DQ6
منم همین گرافیک تورو دارم . 2261 گرفتم . راضی هستم . نسبت به قیمتش واقعا عالی هست v22 هم مد نظرم بود اما بخاطر براق بودن صفحش نگرفتم چون واقعا کافیه لامپ یا نور پنجره از زاویه ی بدی بیاد که به چشم بزنه . کلا هم تو صحنه های تاریک اذیت میکنه اگه نور کلی محیط بیشتر باشه
2261 انتخاب خوبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)