ببخشید دوستان من اینجا گیر کردم :
تو System ، قسمتی به اسم Remote GPS نیست .الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
میشه راهنمایی کنید ؟
ببخشید دوستان من اینجا گیر کردم :
تو System ، قسمتی به اسم Remote GPS نیست .الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
میشه راهنمایی کنید ؟
الان این عکس روببین...بالا سمت چپ...جایه آنتنه... برو رو اون کلیک کن...اگرم آنتن نیست و هر آیکون دیگه ای هست کلیک کن...باید گزینه رو داشته باشه...use attach GPS
شاد باشی![]()
واقعا چرا بايد نقشه ي شهرهايي مثه تبريز و مشهد و چند شهر بزرگ ديگه نباشه ؟!! legend جان ناقصشم موجود نيست ؟! كي قرار هست دوستان زحمتش رو بكشن ؟؟
یونس جان چطوری از صفحه عکس میگیری ؟
این عکس که گذاشتی صفحه ی اول برنامه هست ؟
اگه آره مال من اینطوری نیست .
مال من 2 گزینه داره به اسم : While Routing و View Routes
اون قسمت آنتن هم هرچی میزنم هیچی نیست و چیزی نمیشه !
گارمین ورژن 5.00.50 با نقشه جدید مشکل داره این دوستمون تونسته مشکلشو حل کنه :
من خودم رو 97 ورژن جدید دارم با نقشه قدیمی که مپ آی دیش 2562 بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خوب يه چنتا برنامه داره ديگه ، كه معروفش به نظرم screenshot هست كه با زدن دكمه دوربين از صفحه مورد نظر در هرجا و حالتي عكس ميگيره . البته در مورد ورژن 5 مطمئن نيستم !یونس جان چطوری از صفحه عکس میگیری ؟
این عکس که گذاشتی صفحه ی اول برنامه هست ؟
use attached GPS کجاست که enable کنم؟
دوستان مشکل قبلی حل شد !
اون گزینه ی Use Attached/Built In GPS رو هم زدم .
فقط الان چطوری میتونم نقشه رو ببینم ؟
تو همون صفحه ی اول View Map رو که میزنم ، عکس یه ماشین میاد که دورش سیاهه
بالای صفحه هم زده Searchin For Satelite .
باید کار خاصی انجام بدم ؟
باید تو فضای باز بایستی تا کانکت بشه به ماهواره اونوقت موقعیتت رو نشون میده. ممکنه از 1 تا 10 دقیقه طول بکشه.
پس همینه ! چون من داشتم تو خونه تست میکردم !!!
تو خونه کلا نمیشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)