سلام ذوست عزیز
مدل 2007 هستش
سلام ذوست عزیز
مدل 2007 هستش
ببخشید توی سندش وزنش رو زده 1910 یا 1870؟
نمیدونم تا حالا نگاه نکردم
ممنون میشم نگاه کنید و یا همینجا یا با پیغام خصوصی بهم بگید
متشکرم
بوق بوق بوق برو کنار تصادف نشه بوق بوق
شمارش معکوس
3
2
1
چیه؟فکر کردید بمب ترکید یا میخوام عکس Ankonian براتون بزارم؟
نوچ
دیدیم دیگه حیف ماشینهای گرون هست له کنیم زدیم توی کار این ماشینها
خیلی وقت بود تصادف نکرده بودیم...
عکس این بد بخت:
داستان:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی وقت بود تصادف نکرده بودیم یک سگ بد بخت رو اجیر کردیم وسط جاده گفتیم فیلمبرداریه منم بدلکار با سرعت 200تا حرکت میکنیم خیلی عالی ماشین رو در 2 سانتی متریت نگه میداریم
حالا جدیش:
صبحی که آفتاب مستقیم به سمت ماشین میتابید و بازتابش روی جاده بود با سرعت 120 کیلومتر در حال حرکت بودیم که یهو یک سگ اومد جلوی ماشین دیگه بقیش خودتون میدونید
خلاصه:صبح بود آفتاب بود جاده بود سگ بود سرعت بود ولی عینک آفتابی نبود حواس نبود
موفق باشید
Last edited by meha; 01-01-2010 at 23:19.
سلام بر دوستان
خوب انگار همه عکس از اتول هاشون گذاشتن من هم گفتم افتخار بدم یه عکس از خودم به همراه ماشین سابقم بذارم
البته عکس یک مقداری قدیمی هست
در مورد مشخصات فنی چیزی نپرسید که همش محرمانستو نمیگم که ریا نشه
فقط این عکس رو واسه این گذاشتم که دوستان حساب کار دستشون باشه و هی پز ماشیناشون رو ندن![]()
.:2M:.,< A L I >,2299,A100000000000000A,a6l3i,amirfiri,Aref_2008,B.3.S.T,babak_gww,D r i v e r,darush 00,Electronic-Arts,H a m e e d,H M R 0 0 7,H.Operator,Hadi King,Hadijooon,hichkasx40,MaFia_King,majid_98,meha,mehryazdan,mf.designing,mohamad.hejazi,poria_mc,pouria_br,scope82,skhammari,Vallio,றД ĵ ĭ Đ
آخرشم کسی به ما نگفت واسه چی پلاک ها رو تیره یا مات میکنید (میکنند) که اعداد پیدا نباشه ؟؟!!
برایه موارد مثلا امنیتی![]()
هیچ دلیل خاصی نداره! اینو بارها همه گفتن! بحث سلیقه اس دیگه!! شاید یکی دوست نداشته باشه 1 درصد هم که شده تو خیابون شناسایی بشه!آخرشم کسی به ما نگفت واسه چی پلاک ها رو تیره یا مات میکنید (میکنند) که اعداد پیدا نباشه ؟؟!!
اینم از رخش ما از زیر خاک پیداش کردم
یاد آور خاطره ها
اون موقع که این عکس رو گرفتیم چه روزایی بود با رفقا چه حالا که نکردیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Farshadd; 28-02-2010 at 13:05. دليل: به دلیل سایز بزرگ ، عکس تبدیل به لینک شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)