تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 47 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 466

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی DJ Tiesto

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تيستو هم بعد از اينکه 3 سال پياپي بهترين دي جي شد بعد از اون افت کرد . آرمين هم که 2 سال انتخاب شد و امسال هم انتخاب نمي شه دوران افول رو شروع خواهد کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ.Tiesto.DJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چه طوریه که شما طرفدارش هستین اما حتی به سایت خودش هم سر نمی زنید درسته که البوم هست اما He'S A Pirate هم البوم بود و فقط 4 تا اهنگ داشت پس اون موقع هم باید می گفتین Tiesto تموم شده ؟. شما هر خواننده یا Dj رو که می بینی همین طوره , با یک البوم مشهور و فوق ستاره می شن اهنگ های اون البوم شناخته شده باقی می مونه .
    قسمتی از کنسرت و مصاحبه ی Dj Tiesto رو میذارم که اهنگش در صفحه ی قبل هست .

Tiesto - Creamfields _ Daresbury UK - 04.09.2009

Video : 25.9 MB

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چه طوریه که شما طرفدارش هستین اما حتی به سایت خودش هم سر نمی زنید درسته که البوم هست اما He'S A Pirate هم البوم بود و فقط 4 تا اهنگ داشت پس اون موقع هم باید می گفتین Tiesto تموم شده ؟. شما هر خواننده یا Dj رو که می بینی همین طوره , با یک البوم مشهور و فوق ستاره می شن اهنگ های اون البوم شناخته شده باقی می مونه .
    قسمتی از کنسرت و مصاحبه ی Dj Tiesto رو میذارم که اهنگش در صفحه ی قبل هست .

Tiesto - Creamfields _ Daresbury UK - 04.09.2009

Video : 25.9 MB

کد:
    اولا به اون البومها نمیگن البوم ارتیستی .چون تیستو برای اهنگ just be هم البوم بیرون داد ولی اون البوم ارتیستی نیست و فقط نسخه اورجینال و کلوب از اون اهنگ عرضه میشه.در ضمن از اون سه سالی که نام بردید یک سالش کاملا حق ارمین بود و از این دوسالی که برای ارمین نام بردید یک سالش حق above and beyond بود.
    در ضمن لازم نیست من نگران djمورد علاقه خودم باشم چون در این صورت باید نگران چند ده نفری باشم.در ضمن اون دیجیی که مورد منظور شماست اهنگش برای فیلم هالیوود انتخاب شده.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

2 بار باید توضیح بدم دوباره ! گفتم البوم . حرفی از ارتیستی بودن یا نبودنش زدم ؟ انتخاب شدن اهنگ Dj مورد علاقه ی شما به تاپیک Dj Tiesto هیچ ربطی نداره اگه می خواید کارای ایشونو تبلیغ کنی برو تو تاپیک خودش ! اگه به انتخاب شما بود که دیگه هیچی Best Dj فقط از 1 تا 10 می شد Dj مورد علاقتون !! رده های اخر یه جایی هم برای Tiesto باز نمی کردید!! نکنه Tiesto به طرفداراش پول میده بیان تو کنسرتاش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

5. این کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

(Yeah Yeah Yeahs - Heads Will Roll (Tiësto Remix

کد:
    eric prydz - pjanoo ( dada life guerilla fart 7)

کد:

The Mystery - Forgiven
    (original mix)
    کد:
    electrixx - tetris (original mix)
    کد:
    marcel woods - inside me (original mix)

کد:

rank 1 - l.e.d there be light (extended mix)

کد:

7. 2 کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

mike koglin - the silence (neptune project 2009 remix)

کد:

9. این کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

2 بار باید توضیح بدم دوباره ! گفتم البوم . حرفی از ارتیستی بودن یا نبودنش زدم ؟ انتخاب شدن اهنگ Dj مورد علاقه ی شما به تاپیک Dj Tiesto هیچ ربطی نداره اگه می خواید کارای ایشونو تبلیغ کنی برو تو تاپیک خودش ! اگه به انتخاب شما بود که دیگه هیچی Best Dj فقط از 1 تا 10 می شد Dj مورد علاقتون !! رده های اخر یه جایی هم برای Tiesto باز نمی کردید!! نکنه Tiesto به طرفداراش پول میده بیان تو کنسرتاش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    جان هرکی دوس دار ی انقدر سفسطه نکن.من در جواب حرفهای با مزه خودت اینجور جوابتو دادم.یه بار دیگه پستهارو بخونی متوجه میشی.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ظاهرا شما متوجه نشدی در هر صورت تاپیک به اندازه ی کافی از بحث اصلیش منحرف شده دیگه دوست ندارم ادامه بدم شمام ناراحتی یا به نظرت Tiesto تموم شده و ازین حرفای بیخودی می تونی دیگه این تاپیک نیای کسی مجبورتون نکرده ! حالا هر چقدر می خوای بیا از Tiesto بد بگو خودتو خالی کن کسیم دیگه جوابتو نمی ده خیالت راحت !!

12. 2 کاربر از DJ.Tiesto.DJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در ضمن از اون سه سالی که نام بردید یک سالش کاملا حق ارمین بود و از این دوسالی که برای ارمین نام بردید یک سالش حق above and beyond بود.
    اگه مخاطبتون من بودم :
    اولا : من سه سال نگفتم و 2 سال گفتم . قربون اون چشا برم من .
    دوما : کدوم سال حق آرمين بود ؟ مي دونين اولين سالي که آرمين اول شد تيستو چيکار کرده بود ؟ آلبوم EOL رو داده بود . ISOS6 رو ميکس کرده بود . خب چرا تيستو اول نشد ؟ براي اين که قبلا 3 سال شده بود . کاملا با پارتي پازي آرمين اول شد . به نظر من باز هم حق تيستو بود .
    سوما : اون هم که مي گين حق A&B بود من حرفي ندارم . نظر شخصيتونو گفتين . خوب کاري هم کردين .

14. 3 کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ظاهرا شما متوجه نشدی در هر صورت تاپیک به اندازه ی کافی از بحث اصلیش منحرف شده دیگه دوست ندارم ادامه بدم شمام ناراحتی یا به نظرت Tiesto تموم شده و ازین حرفای بیخودی می تونی دیگه این تاپیک نیای کسی مجبورتون نکرده ! حالا هر چقدر می خوای بیا از Tiesto بد بگو خودتو خالی کن کسیم دیگه جوابتو نمی ده خیالت راحت !!
    من یه کاربرم و حق دارم نظر بدم.همونطور که شما حق داری نظر بدی.من خوشم نیومد و شما میگی که من باید خوشم بیاد.بازم میگم.چندتا از شاهکارهای تیستو رو با این البوم مقایسه کن تا بفهمی چه پسرفتی داشته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •