اولش فقط با اون 3 تا میتونی بازی کنی ولی اگه با یکیشون برنده بشی بقیه فکشنها باز میشه البته این کارو میشه به طور دستی هم انجام داد اگه خواستی بگو برات بذارم![]()
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
اولش فقط با اون 3 تا میتونی بازی کنی ولی اگه با یکیشون برنده بشی بقیه فکشنها باز میشه البته این کارو میشه به طور دستی هم انجام داد اگه خواستی بگو برات بذارم![]()
ا ! پیدا کردم سی دی های این بازیو ! حس total war ندارم ! آخرین بار napoleon : total war بازی کردم خوشم نیومد خیلی ! حالا اگه کسی بلده آنلاین چطوری باید بازی کرد بگه تا شاید بریزیم این بازیو دوباره!
همه ی فاکشن ها رو میشه گزین کرد.
روال بازی بر این اساس است که اول فقط سه فکشن رومی است بعد هر فاکشنی رو که منقرض کنید به فاکسنهای مورد انتخاب اضافه میشه و اگر به مراحل بالا برسید همه ی فاکشن ها باز می شوند، البته راه دیگرش هم یک دستکاری کوچک تو یک فایل متنی بازی است که همه ی فاکشن ها رو براتون باز می کند.
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
برای آنلاین بازی کردن باید یک CDKey داشته باشید و آخرین ورژن بازی را.
Last edited by Artam01; 22-09-2010 at 12:24.
سلام کسی کرک این بازی رو داره و کرک سری جدیدش بربریان
و آیا کسی لینک دانلود سری جدیدش یعنی الکساندریا رو داره
اگه کسی داره بذاره چون من خیلی وقته دنبالشم ولی پیدا نکردم
در قسمت سرچ تایپ کنید: Rome total war
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفقا موفق شدید؟
کسی هنوز بـازی میکنـه ؟
نه
من بازی میکردم بعدش رفتم نسخه میدیول رو بازی کردم فهمیدم بازی اصلا تموم نمیشه و هی زمان میره جلو دیگه بازی رو پاک کردم...
من نسخه دراینوس این بازی رو که هم خود روم هم بربرا هم اسکندره دارم
فردا یا پس فردا واستون کرکا رو آپ می کنم فقط چک کنید ورژنا یکی باشه اینم سند دی:
![]()
یکم بیشتر درباره دیپلوماسی توضیح می دی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)