بله چرا كار نكنه! البته فكر كنم اي بادي بايد با دكمه مجازي كاركنيد.راستی بچه ها.. الجی ها با ایبادی یا اپرا مینی توی نت کار میکنن؟؟
بله چرا كار نكنه! البته فكر كنم اي بادي بايد با دكمه مجازي كاركنيد.راستی بچه ها.. الجی ها با ایبادی یا اپرا مینی توی نت کار میکنن؟؟
با سلام و خسته نباشید
من یه سوال خیلی ساده و پیش پا افتاده در مورد این گوشی دارم شایدم تعجب کنید از این سوال یا شایدم مسخره کنید ولی با این حال میپرسم
میخواستم بدونم تو این گوشی وقتی یه عکس رو بخوای به عنوان wallpaper یا همون تصویر زمینه گوشی انتخاب کنی گزینه های مختلفی مثل افقی یا عمودی قرار گرفتن عکس یا full image یا full screen داره یا نه ؟؟؟؟؟
فریمور فارسی KE990 را از کجا میتوان دانلود کرد ...
اره درسته
قلمش بعنوان بند وصل ميشه به گوشي
مثل امنيا
Last edited by golmohammadi; 13-08-2009 at 14:24.
سلام
به دادم برسید! گوشی من ویروسی شد و وقتی فایلهای ویروسی رو پاک کردم دیگه به عکسها و آهنگ ها و فیلم های توی کارت حافظه دسترسی ندارم. حتی عکسایی رو که میگیرم نمی تونم ببینم. فکر می کنم اشتباهی یک یا چند تا از فایل های خود گوشی رو پاک کردم.حالا چیکار کنم؟
کمک کنید من صدا رو تغییر دادم دقیقا همین طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید من صدا رو تغییر دادم دقیقا همین طور که DariushGreat گفته بود اما صدا به شکل وحشتناکی وز داره چه کار کنم بک آپ هم ندارم رست ستینگ هم کردم فایده ای نداشت
دقيقا همين مراحل را طي كنيد
و بجاي عدد -500 عدد -1400 را وارد كنيد
منم به همين روش درست كردم
ممنونم کاملا درست شد البته رست فکتوری هم کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)