دوست عزیز شما یه سرچ بکن و بیبین من جای دیگه پست دارم یا نه؟
اگه اشتباه نکنم در انجمن گوشی ها یه چند تایی پست داشته باشم.
ولی قبول دارم در اینجا خیلی پست دادم و از این که وقت دوستان هم گرفتم ببخشید......
دوست عزیز شما یه سرچ بکن و بیبین من جای دیگه پست دارم یا نه؟
اگه اشتباه نکنم در انجمن گوشی ها یه چند تایی پست داشته باشم.
ولی قبول دارم در اینجا خیلی پست دادم و از این که وقت دوستان هم گرفتم ببخشید......
بهراد جان، اینجا واسه همین حرفاست. و شما هم کار غیر قانونی ای نکردید.
پس راحت باش و هر سوالی که داشتید بپرسید و بگید و هر کسی هم تا جایی که بدونه و بتونه جواب میده.
![]()
سلام.
قيمت 206 تيپ 3 داخل اهواز داخل نمايشگاه 15 ميليونو 250 بود.ولي طرف اشنا بود.کمترم ميده.......
به نظرتون قيمت مناسبه؟يا از نمايندگي هاي ايران خودرو بگيرم؟اخه در نمايشگاه هاي ايران خودرو 15 ميليونو 200 بود!!نميدونم چرا ارزون تر بود.شايد به خاطره اينه که 4 يا 5 روز بعد ماشينو تحويل ميدن.البته زياد هم مطمعن نيستم.چون من با ادم هاي اصلي صحبت نکردم با کارگرو زير دستا صحبت کردم.
ايشالا شنبه با بابام ميرم بخرم
سلام.
ببخشید بهراد جان، من هر چی دارم نگاه میکنم 50 تومن بیشتر بین نمایندگی و نمایشگاه اختلاف نمیبینم.
تازه شما گفتید آشنا هست و تخفیف هم میده. اگه منظورهش از تخفیف 3-4 هزار تومن بوده که اونو روی یه پفک هم میدن.
در واقع میخوام اینو بگم که اگه تخفیف هم میده منظورش کمتر از 50 نبوده که. خوب در واقع هر دوتا میشن 15.200 و بنابراین فرقی نداره.
حالا اگه نمایندگی دیر تحویل میده خوب از نمایشگاه اگه هم زود تحویل میده که نمایندگی.
( در موردی مثل امیر که نمایشگاه و نمایندگی 300-400 تومن فرق داشتن بحثش جداست)
ضمنا پیشاپیش مبارک و امیدوارم چرخش به خوشی برات بچرخه.
![]()
سلام.
برا ماشین با قیمت 15,150 به توافق رسیدیم.
شنبه بابام میره برای کاراش و ماشینم تحویل میگیره.
از همه ی دوستان به خاطره همکاریشون ممنون.
سلام.
ماشینو چند ساعت پیش بابام اورد.
باش یه دوری زدم.
بازم از همه ممنون
با اجازه من میخوام این سوال رو الان جواب بدم!!!
من دیروز یه مطلب دیدم(به خدا نمیدونم کجا بود از بس حافظم نابود شده!!)
که تمام آپسشن های پژو اسپرت فرانسه رو رو ماشینش پیاده کرده بود(به گفته خودش!!)
و موتور ماشینش هم 1.6 بود(تیپ 5) به گفته خودش 176 اسب قدرت داشت و شتابی حدود 6 ثانیه (0 - 100 )
دیگه باید از خودش پرسید که قدرت رئ چطور به این دقت به دست آورده !!!
و گفته بود 30 - 35 میلیون تومن هم بر روی ماشین خرج کرده!!!!!
از نظر ظاهر هم به جز رینگ و لاستیک چیز دیگه ای نبود !!
من خودم پراید دارم -1000000 خرج کردم با هیج ماشینی هم عوضش نمیکنم چون در مقابل پول ما این بهترین ماشینه. یه سر سیلندر آلومینیومی-4تا شمع 4 پر المانی- لاستیک 175 یوکوهاما-یه باک بنزین سوپر-روغن اتومات بیدومکس- نفردوم مسابقات اسلالوم 1400 سی سی شدم-سال 87 پیست آبعلی------------ اگه 7 یا 7.5 داری بخر
امیر اون مطلب تو تی تی بود.منم یادمه کلا تمام آپشنها پژو کاپ رو روش بسته بود ولی بدنه هیچی نداشت.
براي جوان جماعت 206 حالا چرا ؟
اولين كه اين ماشين به خاطر ظاهري كه داره خيلي سريع ظاهري اسپرت ميگيره
ازنظر قيمت با يه پرايد صفر تقريبا برابره
داري سرعت و شتاب مناسبي
براي يه جوان كه فوقش با خانومش مي خواد بره بيرون فضاي مناسبي داره
معمولا جوانان از صبح با ماشين ميرن بيرون و شب ميان كه مصرف مناسبي داره
حركات نمايشي هم ميشه خوب باهاش انجام داد
و سيستم هاي صوتي و تصويري تو اين ماشين خوب جواب ميده
اما :
-اما همون جوان معمولا با سرعت بالاي 120 تا تو جاده حركت مي كنه كه با اين ماشين خيلي خطر ناكه و سريع چپه مي شه
-خدا نكنه تصادف كنه چون مخارجش سر به فلك مي زنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)