20 اينچه اين مدل؟
20 اينچه اين مدل؟
بله اینم مشخصات کاملش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by _edvin_; 03-02-2009 at 11:58.
من سه هفته است كه 2230 گرفتم و حدود 30 ساعتي باهاش كار كردم.
تقريباً تمام تاپيك رو خوندم هم قبل از خريد و هم بعد از خريد ولي بعضي نكات بهش اشاره نشده بود كه گفتم بد نيست بقيه هم بدونند...
بزرگترين ضد حال من با اين مانيتور GLOSSY بودنش است يا به عبارتي صفحه براق به طوري كه اگر مخصوصاً در نور روز و مخصوصاتر رو به دري، پنجرهاي باشيد ديگر احساس ميكنيد به جاي مانتيتور روبروي آيينه نشستهايد!!!و بديهي است كه در چنين شرايطي چقدر فوكوس روي صفحه و دقت در مانتيتور اذيت كننده است.
البته اين ويژگي ميتواند مزيت هم باشد چرا كه باعث شفافيت و درخشندگي تصوير ميشود مخصوصا رنگها خيلي شارپ (نه بيش از حد) هستند و جذابيت تحسين كنندهاي دارد. مخصوصاً وقتي خاموشه!!!!![]()
در مقايسه با 1731BF سامسونگ كه در محل كارم يكسالي هست كه دارم، براي كارهايي همچون وبگردي، خوندن تكس و برنامهنويسي و به طوري كلي كارهايي كه به دقت و چشم گذاشتن نياز داره 1731 خيلي راحتتر از 2230 است ولي رنگها و جذابيت تصوير و تناليته مناسب 2230 بهتر است. (بدون اغراق)
در نتيجه اگر براي فيلم و عكس و كارهاي خانگي و معمولي ميخواهيد 2230 بگيريد خيلي مناسب است ) ولي براي كارهاي متني و برنامهنويسي و... كه چشم ميبره من توصيه نميكنم. هر چند بعد از مدتي يه كم چشم آدم عادت ميكنه ولي باز هم خستگي Glossy ها از NON Glossy ها (=مات) بيشتر است.
از ويژگيهاي ديگر 2230 كه من خيلي باهاش حال كردم وجود نرمافزار منو (I Menu) است يعني همون تنظيماتي كه در منو با كليدهاي پايين مانيتور داريد را با نرمافزار هم ميتوانيد به همان شكل و شمايل داشته باشيد با قابليت SAVE كه اين ويژگي براي من خيلي خيلي خوب بود و من خيلي خوشم آمد!![]()
از ديگر ويژگيهاي 2230 اين كه در همه رزولوشنهايش تصاوير و متون شفاف و بدون تاري است برخلاف وايدهايي همچون 1953 و T1900 كه من تست كردهام و در رزولوشنهاي محدودتري تصوير بهينه است. و در بعضي از موارد تاري وجود دارد.
همان طور كه احتمالاً گفتم كيفيت بلندگوهاش در حد افتضاح استولي مهم نيست چون يكي از نقاط قوت اين محصول وجود ورودي صدا است يعني اگر شما كابل «بك تو بك» داخل جعبه را از يك طرف به خروجي صداي سيستم و طرف ديگر به ورودي صداي مانتيتور متصل كنيد و اسپيكرتان را به خروجي صداي مانتيتور، در اين صورت وقتي كه مانيتور از سيستم سيگنال ميگيره صداشو از سيستم ميگيره و وقتي ديتا از USB متصل به خودش ميگيرد، صداي همان پخش خواهد شد. يعني اينكه مجبور نيستيد هي كابل رو از اين بكنيد بزنيد به اون، از اون
بكنيد بزنيد به اين!!!
ضمن اينكه وقتي از DMP خود مانيتور استفاده ميكنيد، بلندگوها هم كنترلدار ميشوند!!!چون اسپيكر به مانيتور وصله و مانيتور هم كنترل داره ديگه....
از نقاط ضعفش كيفيت ساخت نه چندان جالبش است، البته بيشتر در كليدهاي مانتيتور اين قضيه صادق است.
ضمناً مود sRGB هم داره.
ولي حقيقت تلخ است و «بك لايتش» نااميد كننده است! مخصوصاً اگه از بالا بهش نگاه كنيدولي زاويه ديد افقياش خوبه.
در ضمن دوستاني كه اين محصول را تهيه كردهاند پيشنهاد ميكنم كه حتماً موقعي كه خاموشه ، كاوري ، پوششي ، چيزي روش بيندازيد چون طراحي پشت مانيتور به گونهاي است به راحتي گرد و غبار خانهنشين مانتيتورتون ميشه!
قابليت اتصال به ديوار هم داره و بعد از 10 ساعت روشن بودن هم پشتش كامل خنك بود و اون داغ شدن كه در بعضي مانيتورهاي سامسونگ كه من ديدم هست، اين نداره.... يعني بويي ازش درنمياد!!![]()
دوست عزیز یه سئوال داشتم :
من زیاد فیلم نگاه میکنمبرای همین میخواستم بدونم توی فیلم دیدن چطوریاست؟ من از مانیتور فاصله چند متری میگیرم (موقع فیلم دیدن) میشه شما تست کنید ببینید چطوریاست؟(یعنی از مانیتور فاصله بگیرید حداقل 1.5 متر)
چون هفته آینده میخوام بگیرم
با تشکر
موفق باشید![]()
Last edited by saeedtahami; 04-02-2009 at 20:23.
w2261v لطفا نظر بدهید؟
همونطور که گفت زاویه ی دید عمودیش کم هست یعنی اگر بخوای خوابیده تماشا کنی تا حدودی سیاه میبینی ...
من منظورم اینه که از راه دور ولی مستقیم نه از پایین و بالا و نه از چپ و راست![]()
به سلامتي فعلا كه گرون شدند
اين طور پيش بره به 300 هم ميرسند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)