موقعی که توی CLY Themes میخوام هر Dialpadی رو انتخاب کنم..فقط Dialpad اورجینال رو میاره...بقیه ی Dialpadها رو نمیاره
موقعی که توی CLY Themes میخوام هر Dialpadی رو انتخاب کنم..فقط Dialpad اورجینال رو میاره...بقیه ی Dialpadها رو نمیاره
سلام.
بچه ها من تازه اینو دیدم میشه یکی توضیح بده:
و آخرین مشکل پلیر اصلی گوشی، جنگ گوشی با فرمت MP3 است. این گوشی آهنگ های با کیفیت Mp3 را بی کیفیت، و آهنگ های بی کیفیت را با کیفیتی عالی پخش می کند. البته به تازگی متوجه شده ام که دلیلش این است که MP3 یک فرمت فشرده ساز موسیقی است. ما وقتی آهنگی با این فرمت را با کامپیوتر گوش می دهیم متوجه افت کیفیت آن نمی شویم، اما این گوشی به طور مو شکافانه ای کیفیت واقعی آهنگ را به رخ شما می کشد. علاوه بر آن فرمت های در پیتی AMR و WAV را آنچنان با کیفیت پخش می کند که یک لحظه به بی کیفیت بودن قطعات صوتی خود شک می کنید. انگار که این گوشی برای با کیفیت کردن آهنگ های بی کیفیت ساخته شده !!! با فرمت WMA نیز برخوردی عادی دارد.
نمی دونم... کجاش رو متوجه نشدی عزیز؟؟؟
والا من که خوب توضیح دادم. بگو که بیشتر برات بگم
منظورم اینه که تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم که mp3 رو بد پخش کنه ولی wma عالی .
یعنی اینقدر بد پخش می کنه mp3 رو؟
این ضعفه گوشیه یا خود شرکت این کار رو کرده؟
سلام بر همه دوستان
اگه از دوستان کسی درباره تنظیم کامل و پیشرفته دوربین ویوتی کسی اطلاعی داره ممنون میشم در اختیارم بزاره.
دوستانی که با کد صدای گوشی را افزایش داده اند عملکرد گوشی انها چگونه بوده ایا بعد از مدتی افت صدا نداشته اند؟
با تشکر
viewty is my live
درود بر همه عاشقان ویوتی
دوستان برای شارژ این گوشی , گوشی را خاموش کنیم یا در حالت روشن شارژ نماییم
من با شارژ این گوشی مشکل پیدا کرده ام اولا که فقط 4 خط از باتری پر میشه و اون خط اخر پر نمی شه (و شاید هم قرار نیست که پر بشه)دوما هر وقت گوشی رو شارژ می کنم شارژ میشه ولی بعد از مدتی دیگه شارژ نمیشه .آیا شارژ من پر شده یا باتری مشکل داره؟ سوما راهی برای فهمیدن پر بودن شارژ باتری وجود دارد یا که خیر؟ (گوشی رو دو روزه که گرفتم)
ببخشید اگه پستم طولانی شد
1.دوست عزیز درمورد افزایش صدا باید بگم که خیلی فرق میکنه تقریبا 2برابر قویتر میشه چه گوشی وچه هندزفی اما بهتره کککه هیچ وقت با صدای آخرگوش ندی البته ا طریق گوشی .چون بعضی ها براشون مشکل پیش اومده اما برای من نه و بهتره که آهنگها را با فرمت wma گوش بدی.
2.درمورد شارز هم بار اول حدودا 7ساعت به صورت خاموش بعدش ه فرقی نمیکنه من کککککککه همیشه به صورت روشن شارز میکنم.وقتی شارزش کامل خالی شد حدودا 3 ساعت طول مکشه تا شارز فول شه و راه فهمیدنش هم اینه که دیگگگگگگگگه اون خطهای باطری تکون نمیخوره.ثابت وامیسه .حدودا 3الی 4 روزهم بااستفاده معمولی دوام داره.
3.درمورد دوربین هم یه خورده کارکنی تنظیم دستت میاد.
viewty is the best"![]()
نرم افزار جاوا نقشه تهران رهیاب 87 که بزرگ نمایی متوسط حذف شده برای گوشی های ال جی ویوتی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)