بله ، برای من هنوز کمه + بچه هاشما پارتی مارتی که نداری ؟
برای منکه از 1 کیلو بالا نمیره ...![]()
بله ، برای من هنوز کمه + بچه هاشما پارتی مارتی که نداری ؟
برای منکه از 1 کیلو بالا نمیره ...![]()
متاسفانه سرعت دانلود مستقیم من از 10 11 بالاتر نمیره.
الان فکر کنم ADSL با dial up فرق نداره.
راستی امشب و فردا مسئولین محترم رو با دعای خیر خودتون مستفیظ کنید.
بهترین راه حل : ---
مدیر عامل شرکت زیرساخت خبر داد: تأمین بیش از 90 درصد ترافیک اینترنتی
پس از قطعی اینترنت در هفته گذشته، تا کنون بیش از 90 درصد از ترافیک اینترنتی مورد نیاز کشور تأمین شده است.
مهندس محمد باقر ظهوری فر، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت و گو با واحد خبر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: با تلاش های صورت گرفته، از طریق مسیرهای پشتیبانی موجود، 90 درصد از ترافیک اینترنتی مورد نیاز کشور تا ساعت 23 روز گذشته تأمین شده است.
وی افزود: کارشناسان در تلاش هستند تا مشکلات باقی مانده را نیز حداکثر تا پایان روز جاری به کمک خطوط پشتیبانی برطرف کنند.
وی خاطرنشان کرد: کارشناسان شرکت ارتباطات زیرساخت رایزنی های خود را با مسئولان کشورهای مرتبط با این موضوع تا برطرف شدن نهایی اختلال ها ادامه خواهند داد.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: هم اکنون کارشناسان در حال تعیین محل دقیق قطعی هستند که با همکاری کارشناسان ذی ربط در ایران و امارات این موضوع به زودی مشخص خواهد شد.
مهندس محمد باقر ظهوری فر ادامه داد: هفته گذشته و به دنبال قطعی فیبر های کشور در منطقه فجیره امارات 60 درصد ارتباطات پهنای باند کشور با مشکل مواجه شد.
وی تأکید کرد: رفع کامل خرابی فیبر نوری فجیره به زمان احتیاج دارد اما با تمهیداتی که بیش از این اندیشیده شده بود و با تأمین خطوط پشتیبان و انتقال بار ترافیکی از مسیرهای متفاوت، ترافیک مورد نیاز کشور تأمین شده است.
این خبر ماله دیروز بوده
بخدا میخام این یارو که عکسش اینجا گذاشتم خفش کنم
اینم لینک برنامه
این عکسم یه نگاه بندازید.باور کنید از حرصم این کارو کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sms11; 16-12-2008 at 23:29.
نفرین من پشت سر وزیر ارتباطاته ...![]()
نه بابا نفرین کل مردم پشت سرشه.نفرین من پشت سر وزیر ارتباطاته ...![]()
![]()
مگه با --- ميشه ان بازي كرد نه كه نميشه:4 1:
متاسفانه سرعت دانلود مستقیم من از 10 11 بالاتر نمیره.
الان فکر کنم adsl با dial up فرق نداره.
راستی امشب و فردا مسئولین محترم رو با دعای خیر خودتون مستفیظ کنید.
بهترین راه حل : ---
مگه ميشه وب گردي كرد نه كه نميشه
مگه ميشه باهاش دان كرد ولي نميدوني چي بله كه ميشه
![]()
کل فازش به اینهمگه ميشه باهاش دان كرد ولي نميدوني چي بله كه ميشه
بعضی موقعها غافل گیر میشی![]()
واقعا کل مردم رو سر کار گذاشتن ...
این پنجمین روزه
من از ساعت 9 شب دارم از رپيد دان ميكنم اونم تقريبا با 24 . ولي الان سرعتم شده 12 .
فك ميكنم روزها رپيد و بقيه رو ميبندند ، ولي شبها باز ميذارند ، منم به همين دليل لينكها رو ميذارم تو نرم افزار تا دان كنه .
جاي نگراني نيست بچه ها
همه چيز طبق برنامه كوفت و زهرمار n ام توسعه تحت كنترله!
اگه هر كي واسه خودش بوقم توليد مي كرد باز هرجور حساب كني از اين برنامه هه جلو زده بوديم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)