نه. يك گوشي تا حدود 1000 بار قابليت فلش شدن داره.
نه. يك گوشي تا حدود 1000 بار قابليت فلش شدن داره.
ممنونم. لينک دانلود فريمويور 5700 اون يکيش که فارسي رو ساپورت مي کنه خرابه. ميشه لينک صحيح بذاريد؟
راستي اون خود نرم افزار هم دانلود شد. مشکل از DAP بود. Uninstall کردم درست شد و تونستم دانلود کنم. مرثي
(راستي دو هفته ديگه ميرم اصفهان. خيلي خوشحالم!!!)
من گوشیم 7610 Supernova هست. می تونم از این روشهایی که دوستان گفتن (در پستهای اول) گوشیم رو فلش کنم؟؟؟؟؟ یا باید ببرم جایی اینکار رو برام بکنن؟؟؟؟
بفرما:
ورژن 5.11 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا این گوشی آشنایی ندارم.
ولی قاعدتا همه گوشی های نوکیا با این روش فلش میشند.
اینم لینک رپیدشیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
7610 Supernova --- این گوشی سیستم عامل نداره، جاوا هست، از نوع گوشیهای سری 40 نوکیا هم هست.حالا به نظر شما می شه فلش کرد؟؟؟؟
شما پیشنهاد می کنین خودم فلش کنم یا ببرم جایی اینکار رو برام بکنن؟
فكر كنم اين باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله RM گوشیم 354 هست! می تونم خودم فلش کنم؟؟؟؟ از چه زوشی و یا با چه برنامه ایی کار کنم که به نظر شما راحتتر و بهتره؟ آخه من چیزای زیادی شنیدم: Jaf, Phoenix, Box,...
و برای اینکار فایل فریمور گوشیم که این RM-354_DP20_2.00__sw-05.20_7610c.exe هست کافیه؟ یا فایلهای دیگه هم می خواد؟ مثل اینها: rm354__05.72.image_x - rm354__05.72.mcusw - rm354__05.72.ppm_x
ببخشید من زیاد سوال می کنم. ممنون می شم راهنماییم کنین.
باكس كه همون جف هستش.
يعني نرم افزار جف نرم افزاري هست براي باكس.
قوي تر از فونيكس هستش.
ولي من پيشنهاد مي كنم از همين فونيكس استفاده كنيد.
فقط دقت كنيد كه ورژن فريمور فلش بايد بالاتر از فريمور فعلي گوشي شما باشه.
يا اين كه همون فريمور باشه.
اين فايل exe را كه شما دانلود كنيد شامل اون فايل هاي لازم براي فلش و آپديت كه شما نام برديد هم هست.
يعني بعد از نصب اين فايل exe، فايل هاي لازم براي فلش داخل فولدري درون programfiles كامپيوتر و توي پوشه phoenix اكستركت ميشه و خود برنامه اين فايل ها را براي فلش تشخيص ميده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)