چون فصل امتحاناته...
چون فصل امتحاناته...
پس شماها چتون شده؟؟؟؟؟
یعنی چون فصل افتحانات باید تاپیک تعطیل بشه؟؟؟؟؟
ما چمون شده؟ شما چت شده كه پرخاش ميكني؟ اينجا همه به درس و مشقشون اهميت ميدن(بايد هم بدن)...تابستون بيا ببين چه خبره....من خودم اين هفته اصلا" نميام، به خاطر كنكور..
legendعزیز فکر نمیکنم دوستمون پرخاش کرده باشن فقط یه سوال بود کسی هم نگفته دوستان به درسشون اهمیت ندن همه تاپیکها نصفه نیمه فعالن فقط در اینجا تخته شده پس معلومه زیاد به فصل امتحانات هم مربوط نیست و مطلب ندارن بذارن ..موفق باشین ما که درسامون رو خوندیم و کفشامونو آویختیم ....یادش بخیر روزای دانشگاه
شرمنده!!!منظوری نداشتم!!
هیچی....فقط میخواستم یه صحبتی کنم(چون عضو جدیده این سایته باحالم)!!!!!!
راستی ممکن نیست بعده یه مدت سیستم کشابیش لق بزنه؟؟؟
اگه کسی رم 16 گیگ داخل یه سایت خرید سراغ داره برام لینکش رو بنویسه>
با تشکر فراوان.
off topic
------------------
به به یونس جان شما هم با غول کنکور دست و پنجه نرم میکنی؟
بزن دونفره با هم بزنیمش زمین!
برای اولین بار میبینم تاپیک یکی از بهترین گوشیهای نوکیا با امکانات فوق العاده فقط ازش گرد و خاک بلند میشه ....فکر کنم باید یه نفر رو بذارن هرچند وقت بیاد اینجا رو یه آب و جارویی بکشه (البته کار سرایدار تاپیک هستش که متاسفانه اسمشو نمیدونم)
طبق خبری که سایت GSMArena عنوان کرده این گوشی برای بار اول در تاریخ 31 March در انگلستان به قیمت 480 پوند انگلستان معادل 540 یورو و720 دلار آمریکا به فروش خواهد رسید
الان در سایت نوکیا دیدم که این گوشی قابلیت فیلم برداری به صورت Wide رو هم داراست
و علاوه بر حافظه داخلی به صورت فابریک یک مموری کارت 16 گیگ نیز روی اون عرضه می شود
Last edited by satttanism; 19-01-2009 at 16:11.
من نمی فهمم چطور انتظار دارید در مورد گوشی که هنوز در دنیا تولید نشده این همه مطلب نوشته بشه. خوب معلومه که هر چی گفته بشه خیالی است. صبرکنید تولید بشه بعدش شروع کنید به نظر دادن.
در ضمن یادتون باشه که همین مسئله رو قبل از تولید n96 هم داشتیم و چند 100 صفحه هم براش نوشتیم ولی وقتی تولید شد دیدیم که آش دهن سوزی هم نیست و برای نوکیا یک شکست بوده
پس فعلا صبرکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)