تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا این بازی انتظارات را بر آورده خواهد کرد؟

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله ...

32 69.57%
  • خیر ...

19 41.30%
Multiple Choice Poll.
صفحه 17 از 100 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 991

نام تاپيک: گرشاسب (سوشینات)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی کارش تمومه فقط دلیل تول کشیدنش اینه که ناشر بازی می خواد تابستون بازی رو عرضه کنه.
    البته تازه کار بودن گروه و این که گرشاسپ اولین پرژشونه هم تاثیر گذار بوده .به نظر من طولش بدن و یک بازی قابل بازی بدن بیرون خیلی بهتر از اینه که زود بدن و نشه بازی کرد.مثل شمشیر نادر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

3. 4 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بازی کارش تمومه فقط دلیل تول کشیدنش اینه که ناشر بازی می خواد تابستون بازی رو عرضه کنه.
    نه دوست عزیز ..
    چند وقت پیش که با بچه های فن افزار صحبت میکردیم...میگفتن خیلی وقته بازی تمومه ..ولی داریم هِی ادیت میکنن که بازی بهتر بشه..مثلاً دابل جامپش ..و خیلی چیزای دیگه ...به خاطر همینه که طول کشیدش....وگرنه خیلی وقت پیش آماده بود....
    Last edited by OM3D; 28-04-2010 at 13:30. دليل: 1

5. 2 کاربر از OM3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iman Bala's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه دوست عزیز ..
    چند وقت پیش که با بچه های فن افزار صحبت میکردیم...میگفتن خیلی وقته بازی تمومه ..ولی داریم هِی ادیت میکنن که بازی بهتر بشه..مثلاً دابل جامپش ..و خیلی چیزای دیگه ...به خاطر همینه که طول کشیدش....وگرنه خیلی وقت پیش آماده بود....
    البته شما درست می فر مایید. ولی قضیه ی پولیش بازی ماله مدتی قبله . در حاله حاضر بازی حاضر و امادست و
    موضوع مربوط میشه به ناشر که زمان عرضه مشخص بشه من اینو به نقل از اقای فصیحی توی مصاحبه ی اخیرش تو gameemag خدمتون گفتم. 

7. 3 کاربر از Iman Bala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

کار جالبی فکر نکم بدن بیرون..........

9. این کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال OM3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

البته شما درست می فر مایید. ولی قضیه ی پولیش بازی ماله مدتی قبله . در حاله حاضر بازی حاضر و امادست و
    موضوع مربوط میشه به ناشر که زمان عرضه مشخص بشه من اینو به نقل از اقای فصیحی توی مصاحبه ی اخیرش تو gameemag خدمتون گفتم.
    منم این چیزی که گفتم از زبون انیماتور کات سن هاشه....

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کار جالبی فکر نکم بدن بیرون..........
    .................................................. .................................................. .........................
    من تریلرش رو دیدم.گرافیکش که خوبه..یعنی برای یه بازی ایرانی قابل قبوله و مشکلی نداره ولی پرش ها یه کم مشکل دار هستن یعنی یه کم به نظر مصنوعی میان ...ولی محیط بازی خیلی زیبا ساخته شده .هم جنگل داره هم قصر و هم معما ها و چالش های محیطی.......در کل باید بیاد بیرون بعد ببینیم چی از آب در اومده........

از نظر کمبو و حرکات ترکیبی هم من توی تریلر دیدم زیبا بود هم باز شمشیر می زد هم با هی چیزی شبیه چاقو یا خنجر ...یه چیزی هم روی مچ دستش بسته شده ولی اون گرزی که دوستان اشاره کردند رو ندیدم توی تریلر.............سنگینی ضربه ها اونجور که باید حس نمی شن ولی نوع افکت های خون نسبت به جای زخم ها خوب کار شده.........هیولاها هم متنوع بودند و هم بزرگ و هم کوچک............

12. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه تریلر جدید توی GT گذاشتن، من کامنت‌هایی که کاربرا گذاشته بودن رو یه نگاهی می‌نداختم جالب بود برام.
    با اینکه تقریباً خیلیا ایراد گرفتن تو Commentها ولی برای خیلی جالبه بود که اکثر کاربرا در کنار ایرادها یجوری از این حرکت حمایت خیلی خوبی هم کردن و البته اکثراً میدونستن این بازی ایرانیه (البته فکر کنم تو ترلیر اشاره شده بهش) و با چه سطح امکانات و پشتیبانی ساخته شده، حمایتی که به صورت لفظی هم کردن از داخل ایران و از خودمون بیشتره حقیقتاً، بعضی‌ها از این‌که همچین بازی اختصاصی PC هست تعجب کردن، کلاً خیلی جالبه بود برای من.
    خیلی از قیافیه یارو شخصیت ایراد گرفتن، دقتم کردم دیدم راست میگن قیافیه شخصیتش جالب نیست اصلاً، گفتن مثل بابای Prince of Persia ست .

کلاً من تصمیم گرفتم از این بازی حمایت کنم هر مزخرفی هم که بشه میدونم از بقیه بازی‌های داخلی بهتره.
    Last edited by Guts; 30-04-2010 at 03:26.

14. 5 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فعلا که مشخص شده میخوان بازی رو تیرماه منتشر کنن. لی تاریخ دقیقش معلوم نیست فکر میکنم بعد از امتحانات و کنکور باشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وبلاگ بازی رو هم سر بزنید. توی وبلاگ دارن محیط بازیف شخصیتها و خبرهای بازی رو میزارن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من خودم به شخصه اين بازيو مي خرم و نصب ميكنم.يه 10 دقيقه بازي ميكنم بعد بازيو پاك ميكنمو ميندازمش دور
    مهمتر از همه خريدشه
    ديروز مناظره بين سازندگان سري بازيهاي quest of persia داشت از شبكه 4 پخش مي شد.داشتن ميگفتن كه ما كل بازي شمشير نادر رو تو 9 ماه و توسط يك گروه 4 نفره و با يك كامپيوتر ساختيم.خداوكيلي احسنت داره از نوع خفنش.اين يه شاهكاره.ميگفت نفري 4 ساعت در روز با كامپيوتر كار ميكرديم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •