تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 20 اولاول ... 71314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 192

نام تاپيک: مزایا و معایب LG KU990 Viewty از دیدگاه شما ؟

داره خودمونی میشه ashibad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز این سوالی که می خوام بپرسم رو اگه اساتید لطف کنند زودی جواب بدند ممنون میشم

بنده در حال حاضر یک گوشی n82 نوکیا دارم وبدنبال یک گوشی تاچ اسکرین قوی هستم یکی از دوستانم همین کا ای 990 ال جی رو داره میگه بیا با هم طاق بزنیم حالا سوال من از اساتید اینه

1. چه قدر سر بگیرم

2. اصلا این گوشی ال جی نسبت به گوشی نوکیا ان 82 میگم ارزش داره ؟؟؟

من گوشی ویندوز موبایل هم داشته ام 3. آیا ویوتی مثل ویندوز موبایل ها اعصاب خورد کن هست یا نه

4. بدچور سره 2 راهی ویوتی و ان 82 گیر کردم میترسم پشیمونم کنه کیفیتش نسبت به ان 82

کمک کنید اساتید گرام

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام دوستان عزیز این سوالی که می خوام بپرسم رو اگه اساتید لطف کنند زودی جواب بدند ممنون میشم

بنده در حال حاضر یک گوشی n82 نوکیا دارم وبدنبال یک گوشی تاچ اسکرین قوی هستم یکی از دوستانم همین کا ای 990 ال جی رو داره میگه بیا با هم طاق بزنیم حالا سوال من از اساتید اینه

1. چه قدر سر بگیرم

2. اصلا این گوشی ال جی نسبت به گوشی نوکیا ان 82 میگم ارزش داره ؟؟؟

من گوشی ویندوز موبایل هم داشته ام 3. آیا ویوتی مثل ویندوز موبایل ها اعصاب خورد کن هست یا نه

4. بدچور سره 2 راهی ویوتی و ان 82 گیر کردم میترسم پشیمونم کنه کیفیتش نسبت به ان 82

کمک کنید اساتید گرام
    کیفیت دوربینش و پخش و بلندی پخش صوتیش از N82 پایینتر هست. سیستم عامل هم نداره ( اگه برات مهمه ). و این که گوشی ظریفی هست و مثل N82 نیست که بکوبیش به دیوار چیزیش نشه!!!

داره خودمونی میشه ashibad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از راهنماییت

حالا اگه خودت n82 داشتی با ویوتی عوض میکردی؟

4. این کاربر از ashibad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

4

DariushGreat] ممنون از راهنماییت

حالا اگه خودت n82 داشتی با ویوتی عوض میکردی؟
    راستی ورودت رو به جمع پی 30 ورلدی ها تبریک می گم. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم

والا سوال سختی پرسیدی!!!!!!!!!!!!!

اگه دست خودم بود، N82 رو با ال جی رنوار عوض می کردم. هم تاچه، هم کیفیت صدای خوبی داره، هم دوربینش جزو بهترین های 8 مگاپیکسلی هست، هم جی پی اس داره، هم وای فای، هم... تازه هم قیمت هم هستن!

البته من 82 نداشتم، جاش یه 3250 دارم که خیلی خستم کرده
    Last edited by DariushGreat; 01-08-2009 at 09:40.

6. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت yeganeh_lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    آسمون!

پيش فرض

دوستان عزیز سلام.من 1هفته هست KE990 خریدم وبه 1مشکله بزرگ برخوردم.هرچند اس ام اس در میون که مینویسم نمیدونم چه مشکلی پیش میاد که وقتی میخوام inbox یا draft یا send item و... باز کنم باز نمیشن و ارور میده میگه "درحال نوشتن پیام جدید!" تنها راه حلی که واسش پیدا کردم اینه که باید سیم کارتمو دربیارم و دوباره گوشی رو روشن کنم.خواهش میکنم اگه میشه کمکم کنید.توروخدا

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

دوستان عزیز سلام.من 1هفته هست KE990 خریدم وبه 1مشکله بزرگ برخوردم.هرچند اس ام اس در میون که مینویسم نمیدونم چه مشکلی پیش میاد که وقتی میخوام inbox یا draft یا send item و... باز کنم باز نمیشن و ارور میده میگه "درحال نوشتن پیام جدید!" تنها راه حلی که واسش پیدا کردم اینه که باید سیم کارتمو دربیارم و دوباره گوشی رو روشن کنم.خواهش میکنم اگه میشه کمکم کنید.توروخدا
    سلام دوست عزيز؛ به جمع ويوتي داران خوش آمديد....

دليل اين مشكل يكي از دو موردي كه ميگويم هست:

1- حافظه ‌ي سيم كارت شما خيلي پر و همينطور پراكنده باشه (چون اين مشكل را خودم داشتم؛ سيم كارت من از نوع سيم كارتهاي اوليه‌ ي همراه اول هست؛ الان دقيق خاطرم نيست ولي فكر ميكنم در حدود 30 تا پيامك را بيشتر نميشه روي آن ذخيره كرد. يك پيغام روي سيم كارت من بود كه دو قسمتي بود و چون ظرفيت خالي روي سيم كارت من نبود، يك قسمتش روي گوشي قبليم ذخيره شده بود و يك قسمت ديگرش روي سيم كارتم!!! وقتي سيم كارت را درون ويوتي جا ميزدم، ويوتي اصلا هيچ پيامي روي سيم كارت من نشون نميداد و ميگفت تمام فضاي سيم كارت براي ذخيره ي پيامك خاليست!!! بعد از 12-10 دفعه در آوردن و جا زدن سيم كارت درون ويوتي بالاخره يكبار محتويات سيم كارت منو شناخت و سريعا تمام پيغامها را روي گوشي كپي كردم و حافظه ي سيم كارت را خالي نمودم؛ بعد از اينكار چندين پيامك روي سيم كارت ذخيره كردم و چندين دعه سيم كارت را در آوردمو دوباره جا زدم و ديدم ديگه مشكلي نيست!!! شايد شما هم همين مشكل را داشته باشيد؛ قبل از مراجعه به مورد دوم، با يك سيم كارت ديگه امتحان كنيد)

2- مشكل از سخت افزار گوشي باشه كه بايد براي تعمير ببريد به شركت كامتل!!! (كه اميدوارم چنين مشكلي را نداشته باشيد و گرنه اول دردسرتونه؛ دردسر هم بخاطر لينك زير:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )

اميدوارم كه مشكلتون زودتر حل شود..........

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من پی 990 داشتم برای خواندن و ادیت فایل های wordاصلا نمیتونه مثل پی 990 عمل کنه انگار از فایل یک اسکن بهت میده که تا مییای بزرگش کنی کلی طول میکشه ضمنا ادیت یا کپی paste هم که نمی شه

در آغاز فعالیت yeganeh_lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    آسمون!

پيش فرض

تشکر از "almgti_79"
    سلام ،خواستم ازتون بابت راهنمایی کامل و صربعتون تشکر کنم،فکر میکنم مشکلم حدس اولی بود که میزدید یعنی از پربودن حافظه سیم بود.جون فعلا که دیگه اون مشکل پیش نیومد.میدونید من تازه این گوشی رو گرفتم چندتا تم قشنگ هم با فرمت Xml گرفتم اما با توجه به همه ی راهنمایی های دوستان بازم میترسم گوشی رو دستکاری کنم چون دیدم بعضی ها توی راه نصب تم به مشکلات عجیبی برخوردن.نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه scapula's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نرسیده به درخت

پيش فرض

(دوستان سلام
    به اصرار گوشی یکی از دوستامو گرفتم و براش تم نصب کردم ولی اون اصلا خوشش نیومد
    و از من خواست گوشیو به حالت اولش برگردونم ولی من نه از گوشی خودم بک اپ گرفتم نه از گوشی اون!!
    از دوستانی که از گوشیشون قبل از نصب تم بک اپ گرفتن تقاضا دارم خواهشا 4تا فایل زیرو از بک اپشون جدا و اپلود کنن
    nyx_viewtyx.swf
    widget2.swf
    widget4.swf

theme_bg2.swf

که حجم 4 تا فایل فقط 300 کیلو بایته و
    3فایل اول در مسیرTOTO\Media\swf
    وفایل چهارم در مسیرTOTO\Media\swf\theme
    قرار داره.
    دستتون درد نکنه خیییییییییییییییییییییییل ی متشکرم.)
    یه تاپیک با محتوای بالا درست کردم و almgti لطف کردند جواب زیرو دادند
    (دو مورد هست يكي nyx_Open_menu.swf هست و يكي nyx_menu.swf و همينطور widget4 هم موجود نيست، و فقط 1 تا 3 اين فايل موجود هست....

دومورد ديگر موجود هست.... حال دقيق مشخص نماييد كدامين مورد را ميخواهيد....)

اگه لطف کنید فقط همون 2فایل که هست (theme_bg2.swf widget2.swf)بزارید ممنون میشم.
    خیلی متشکر

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

تشکر از "almgti_79"
    سلام ،خواستم ازتون بابت راهنمایی کامل و صربعتون تشکر کنم،فکر میکنم مشکلم حدس اولی بود که میزدید یعنی از پربودن حافظه سیم بود.جون فعلا که دیگه اون مشکل پیش نیومد.میدونید من تازه این گوشی رو گرفتم چندتا تم قشنگ هم با فرمت Xml گرفتم اما با توجه به همه ی راهنمایی های دوستان بازم میترسم گوشی رو دستکاری کنم چون دیدم بعضی ها توی راه نصب تم به مشکلات عجیبی برخوردن.نظر شما چیه؟
    نصب كردن تمها را اگر با دقت انجام بدهيد، مشكلي براي گوشيتون پيش نمياد؛ من طريقه‌ي نصب تم‌ها را با تمام ريزه كاري‌ها و تمام نرم افزارهايي كه پيدا كردمو بهترين هاشو آپ كردم براي دوستان در لينك زير نوشتم.

کد:

بازهم نظر خود شماست كه دوست داشته باشيد اين تم‌ها را نصب كنيد يا نه.....
    يكي از مزاياي نصب تم‌ها براي من اين بود كه دو تا از تم ها وقتيكه در حالت Lock قرارشون ميدهم، براي ورود و دسترسي به منوها و .... ازمن پسورد ميخواهد كه خيلي برام خوب هست. چون كسي از دوستان و آشنايان نميتونه دست به گوشيم بزنه و از درون گوشيم سر دربياره (ولي اگر كسي كه گوشي را برداشته خودش يك گوشي الجي تاچ داشته باشه ميتونه وارد گوشي بشه اون هم با دكمه ي ميانبر بالاي صفحه سمت راست!!!) ولي خوشبختانه اين چنين افرادي خيلي كم هستند!!!

(دوستان سلام
    به اصرار گوشی یکی از دوستامو گرفتم و براش تم نصب کردم ولی اون اصلا خوشش نیومد
    و از من خواست گوشیو به حالت اولش برگردونم ولی من نه از گوشی خودم بک اپ گرفتم نه از گوشی اون!!
    از دوستانی که از گوشیشون قبل از نصب تم بک اپ گرفتن تقاضا دارم خواهشا 4تا فایل زیرو از بک اپشون جدا و اپلود کنن
    nyx_viewtyx.swf
    widget2.swf
    widget4.swf

theme_bg2.swf

که حجم 4 تا فایل فقط 300 کیلو بایته و
    3فایل اول در مسیرTOTO\Media\swf
    وفایل چهارم در مسیرTOTO\Media\swf\theme
    قرار داره.
    دستتون درد نکنه خیییییییییییییییییییییییل ی متشکرم.)
    یه تاپیک با محتوای بالا درست کردم و almgti لطف کردند جواب زیرو دادند
    (دو مورد هست يكي nyx_Open_menu.swf هست و يكي nyx_menu.swf و همينطور widget4 هم موجود نيست، و فقط 1 تا 3 اين فايل موجود هست....

دومورد ديگر موجود هست.... حال دقيق مشخص نماييد كدامين مورد را ميخواهيد....)

اگه لطف کنید فقط همون 2فایل که هست (theme_bg2.swf widget2.swf)بزارید ممنون میشم.
    خیلی متشکر
    عزيز اين هم لينك موارد خواسته شده با كمي مخلفات كه به نظرم رسيد بايد به كار شما بيايد:

کد:

13. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •