دوستان عزیز سلام.من 1هفته هست KE990 خریدم وبه 1مشکله بزرگ برخوردم.هرچند اس ام اس در میون که مینویسم نمیدونم چه مشکلی پیش میاد که وقتی میخوام inbox یا draft یا send item و... باز کنم باز نمیشن و ارور میده میگه "درحال نوشتن پیام جدید!" تنها راه حلی که واسش پیدا کردم اینه که باید سیم کارتمو دربیارم و دوباره گوشی رو روشن کنم.خواهش میکنم اگه میشه کمکم کنید.توروخدا
سلام دوست عزيز؛ به جمع ويوتي داران خوش آمديد....
دليل اين مشكل يكي از دو موردي كه ميگويم هست:
1- حافظه ي سيم كارت شما خيلي پر و همينطور پراكنده باشه (چون اين مشكل را خودم داشتم؛ سيم كارت من از نوع سيم كارتهاي اوليه ي همراه اول هست؛ الان دقيق خاطرم نيست ولي فكر ميكنم در حدود 30 تا پيامك را بيشتر نميشه روي آن ذخيره كرد. يك پيغام روي سيم كارت من بود كه دو قسمتي بود و چون ظرفيت خالي روي سيم كارت من نبود، يك قسمتش روي گوشي قبليم ذخيره شده بود و يك قسمت ديگرش روي سيم كارتم!!! وقتي سيم كارت را درون ويوتي جا ميزدم، ويوتي اصلا هيچ پيامي روي سيم كارت من نشون نميداد و ميگفت تمام فضاي سيم كارت براي ذخيره ي پيامك خاليست!!! بعد از 12-10 دفعه در آوردن و جا زدن سيم كارت درون ويوتي بالاخره يكبار محتويات سيم كارت منو شناخت و سريعا تمام پيغامها را روي گوشي كپي كردم و حافظه ي سيم كارت را خالي نمودم؛ بعد از اينكار چندين پيامك روي سيم كارت ذخيره كردم و چندين دعه سيم كارت را در آوردمو دوباره جا زدم و ديدم ديگه مشكلي نيست!!! شايد شما هم همين مشكل را داشته باشيد؛ قبل از مراجعه به مورد دوم، با يك سيم كارت ديگه امتحان كنيد)
2- مشكل از سخت افزار گوشي باشه كه بايد براي تعمير ببريد به شركت كامتل!!! (كه اميدوارم چنين مشكلي را نداشته باشيد و گرنه اول دردسرتونه؛ دردسر هم بخاطر لينك زير:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
)
اميدوارم كه مشكلتون زودتر حل شود..........