دوستان لطفا بگید که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از چه سیستمی استفاده می کنه و البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفا بگید که سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از چه سیستمی استفاده می کنه و البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سی ام اس اکثر سایتای بزرگو اختصاصی طراحی می کنن. مثل این دوسایتی که گفتید.
سلام دوستان
چون نمی دونستم کجا باید سئوالمو بپرسم ، بنابر این پرسشم رو اینجا مطرح میکنم
قصد راه اندازی یه سایت رو دارم که نمیدونم از چه سیستمی براش استفاده کنم بنابراین مشخصات سایت رو میدم تا دوستانی که سررشته دارن نظر بدن . با تشکر
سایت در زمینه پزشکی هست و به سه بخش پزشکی سنتی و نوین و سلامت عمومی میپردازه . می خوام سایت یه قالب اصلی داشته باشه برای موضوعات عمومی سلامتی ولی صفحه های
پزشکی سنتی و پزشکی نوین دارای قالب هایی مخصوص به خودشون باشن . همینطور این امکان در سایت باشه که کاربرا صفحه خودشون رو داشته باشن که بتونن توی اون مطلب منتشر کنن و آدرس اون در ادامه آدرس سایت بیاد و البته دارای تعیین سطح دسترسی برای کاربرا هم باشه .
من با جوملا و وردپرس آشنایی دارم . هر چه بیشتر جستجو کردم برای به جواب رسیدن بیشتر سردرگم شدم . ممنون از کمک شما
با سلام وعرض خسته نباشید
می خواستم بدونم سایت میهن دانلود و آسان دانلود از چه سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند؟
100000000000000 مرتبه گفته شده. موبل تایپ
سلام ..
میشه بگید این سایت از چه سیستمی استفاده می کنه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حذف شود....
Last edited by Alislow; 14-01-2013 at 14:01.
سلام میخواستم بدونم سایت وبلاگینا از چه CMS ای استفاده میکنه ؟؟
از CMS موبل تایپ اگه اشتباه نکنم
Last edited by David.Jn; 21-02-2013 at 21:23.
سلام خسته نباشید
من میخواستم بدونم این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از چه مدیریت محتوای استفاده شده؟
اصلا از سیستم مدیریت محتوا استفاده شده یا نشده ؟
اگه نشده از چی استفاده شده؟
ممنمونم منو راهنمایی کنید موضوع حیثیتیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)