بهترین راه استفاده از انتگرال است .
بهترین راه استفاده از انتگرال است .
نظر منم همینه از انتگرال منحنی الخط استفاده کنبهترین راه استفاده از انتگرال است .
بهترين راه اينه كه يه انتگرال بنويسي بعد هم تبديلش كني به انتگرال قطبي و حلش كني
البته انتگرال دوگانه با توجه به ناحیه یه ذره سختهبهترين راه اينه كه يه انتگرال بنويسي بعد هم تبديلش كني به انتگرال قطبي و حلش كني
به نظرم منحنی الخط خیلی بهتره که طبق گرین با مساحت قسمت قرمز برابره
دوستان خودم میتونم به روش انتگرال حلش کنم هم در دستگاه قطبی و هم به روش منحنی، منتها این سوال تیزهوشان اول راهنمایی داداشم بوده و بهم داد تا حلش کنم و مسلما اونا انتگرال بلد نیستن!
يافتم
چون يه قسمت رو اشتباه نوشته بودم ويرايش كردم
راهش اينه : تو اين مربع ما يه قسمت داريم كه مساحتش مورد سوال هست(z) . بعد 4 قشمت كوچيك داريم كه مساحت هر كدوم با هم برابره(من برابر با x قرار ميدم) و چهار قسمت ديگه كه از قبلي بزرگتره و با هم برابره (قرار ميديم y ) . اگه مساحت مربع رو a و مساحت ربع دايره رو b فرض كنيم :
حالا مساحت مربع رو برابر بگذار با اينا
10*10 = 4x + 4y + zحالا كافيه x و y رو محاسبه كنيد .
براي محاسبه x مساحت مربع رو از مساحت2 ربع دايره كم ميكنيم :2b-a = 2y+z
a - b = 2x + yبعد از محاسبه x, y براحتي z بدست مياد .
Last edited by mahdi.a81; 21-11-2008 at 13:39.
سلام
چرا نوشتید
a-2b=x
؟
حق با دوست خوبمون هست .
رابطه a-2b = x اشتباهه
ولي من فك ميكنم راه حل كلي از همين روش بدست مياد .
مجددا سلام
اگر رابطه سوم رو در دو ضرب کنید و با رابطه دوم جمع کنید و بجای a عدد 100 که مساحت مربع هست رو بزارید همون رابطه اول بدست میاد. یعنی این سه معادله مستقل خطی نیستند و نمیشه مقادیر x و y و z رو ازشون بدست بیارید.![]()
دوست عزیز با تشکر از شما. باید بگم در اینجا دو معادله و سه مجهول داریم و این یعنی اینکه ما بی نهایت جواب داریم ولی ما به دنبال جوابی منحصر بفرد برای هر متغیر هستیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)