کاشکی یه گزینه ی هیچ کدام هم میذاشتی.
چون هر دوشون گارین.
تازه گاری شرف داره به این دو تا چون گاری خرج نداره ولی صفر این دوتا اول خرج شه.
کاشکی یه گزینه ی هیچ کدام هم میذاشتی.
چون هر دوشون گارین.
تازه گاری شرف داره به این دو تا چون گاری خرج نداره ولی صفر این دوتا اول خرج شه.
دوست عزیز فرمایش شما درست و من هم میدونم که هیچ کدوم خودروی خوبی نیستند ولی برای من با توانایی مالی که دارم چیز بهتر از این دو تا موجود نیست.
روا با اون ایمنیش خیلی لز پراید بهتره
سرعت هم به راحتی 180 تا میره
قدرت موتورش 84 اسب بخار است و پراید 63 وپیکان 60
آخه من شنیدم روآ بعد چندماه خرج در میاره؟
در ضمن بفرمائید که روآ در مقایسه با پراید مصرف سوختش چقدر فرق داره؟
آقا حسین به این تصویر دقت کنید .
![]()
همان طور که میبینید قدرت پراید 73 نه 63 پس بهتره کم خرج تره وکم صرف تره. ایمنی هم که فکر نکنم با هم فرق کنن. تازه روا همون پیکانه دیگه.
به نظر من بین پراید (بد) و پژو روا (بدتر)
گزینه بد یعنی پراید بهتره
فقط بهت پیشنهاد میکنم سراغ 132 یا 141 یا نسیم نرو (شرمنده فرصت شرح دلایل ندارم)
همون صبا بنزین سوز بخر فقط هم رنگ سفید (اصلا هم دوگانه سوز نگیر)
اونی ( یعنی دراکولا) تو اینجا چیکار میکنی ؟
به نظر من هم پراید خیلی بهتر از روا هست من یک پراید داشتم تو 4 سالی که دستم بود با اینکه مسافتهای خیلی طولانی رو باهاش میرفتم ( شمال شرق ، جنوب ) ولی هیچ موقع تو جاده منو نذاشت اگر پول بنزین و استهلاک رو که پول استفاده مون هست رو حساب نکنم تو 4 سال 100000 تومان هم براش هزینه نکردم![]()
ماشین های سایپا از نظر کیفیت خیلی از ماشین های ایران خودرو سر هستند
پراید یه اسباب بازی مسخره هست که اگه خدای نکرده تصادف کنی دیگه غزلو خوندی .....روآ هم که دیگه معلومه .....ولی چون مقایسه بین این دوتاست من روآ رو ترجیح میدم....مخصوصا اگه بحث مسافرت و خانواده هم درمیون باشه.......
روآ از خیلی جهات سرتره....بجز مصرف سوخت که اگه دوگانه سوز بگیری اونم حل میشه.......در مقابل اونایی هم که میگن روآ همون پیکانه من بازم پیکانو به پراید ترجیح میدم(البته این تجربه شخصی من با درنظر گرفتن خیلی مسایل و تجربه استفاده از هر سه تا ماشینه)
من امروز تو خیابون یه روآ X دیدم رنگ سفید یخچالی. تو سایت ایران خودرو هم چیزی ندیدم.
اصلا این Xآخر چه معنی میده. یه زمانی برای RD هم اول RDi و بعد RDX کردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)