آره این سری کاغذش کاغذه خوبی یود...![]()
آره این سری کاغذش کاغذه خوبی یود...![]()
هر ماه گند تر از ماه قبل
واقعا مجله ماشین تو چند وقت اخیر هیچ حرفی برای گفتن نداشته
مطالبش هم که...
یه سری از مطالب خوبش را داره تووی نوآور چاپ میکنه.. نوآور قبلن تووی مایه های علمی فنی بودش ولی حالا سه چهارم مقاله هاش درباره ی خودرو هستش!!!!!((این را من تابحال نخریدم ولی فهرستش را تووی وب دیدم)) .. از مطالب خوب مجله ی ماشین میزنن تا توی اون چاپ کنن دیگه![]()
باید بهشون یه انتقاد شدید کنیم
سعی میکنم اینبار همراه مقاله خودم یه نامه هم بهشون بفرستم .
واقعا این ماه جز چند تا مورد محدود چیز زیادی نداشتن .تحقیق نمیکنن نمیدونم چرا دیگه مطالب فنی خوب کم دارن .
قبلا یه مطالب فنی در مودر گیربکس و از این چیزا داشتن .
البته در مقابل خیلی از کپی پیست کننده ها از وب و مجله های دیگه که حتی عنوان رو هم تغییر نمیدن بازم خوبه
من تا 3 ماه پیش نوآور میخردم ولی نوآور سطحش از وبلاگ ها و اطلاعات عمومی که تو وبلاگ ها مینویسن هم پایین تر اومده بودیه سری از مطالب خوبش را داره تووی نوآور چاپ میکنه.. نوآور قبلن تووی مایه های علمی فنی بودش ولی حالا سه چهارم مقاله هاش درباره ی خودرو هستش!!!!!((این را من تابحال نخریدم ولی فهرستش را تووی وب دیدم)) .. از مطالب خوب مجله ی ماشین میزنن تا توی اون چاپ کنن دیگه![]()
شماره های خیلی قدیمیش را داشتم خیلی عالی بودش.. مال حدود سالهای 72 تا 80 .. آقا مقالات خیلی آموزنده ای از Popular mechanic و منابع دیگه ترجمه میکردن حال میکردی.. مقاله داشت درباره ی مقایسه ی میگ29 با جنگنده های اروپایی.. اصلن یه دنیا مطلب یاد میگرفتی.. میگم شما بجای انتقاد و پنتقاد و این حرفا.. آستین بالا بزنین یا خودتون مقاله بنویسین یا که ترجمه کنین.. ماشاله چیزی که زیاده سایتهای تخصصی خودروی خارجی و سایت مجله های تخصصی خودرو که مقالاتشونه گذاشتن.. توووی بخش اموزشای الکترونیکی هم که لینک دانلود مجلات خارجی هستش..
من یه مجله دیدم ازش مال سال فکر کنم 64 درست یادم نیست همش مال تجهیزات جنگی بود
با چند تا ماشین خوب بود
اون زمانا آخه اینترنت به این صورت توی ایران نبود و واسه همه ما مطالب اونا تازگی داشت ولی الان یه مطلب اونا مینویسن خود من به شخصه میرم در مورد یه اسم توی ایون مقاله 3-4 برابر اون مطلب در میارم اونا هم تقصیر ندارن ولی بهتره دیگه به جای بعضی چیزای بی خودی بیان مطالب فنی بنویسن چیزایی که به این راحتی توی اینترنت نمیذارن .
مثلا یه مقاله این شماره در مورد مشکلات ترافیک چاپ کردن واقعا خوبه .یا آقای کاشانی گاها مقایسه های جالبی از وضعیت اروپا در مورد حمل نقل و ترافیک با ایران میکنه که واسه فرهنگ سازی خوب هستش .البته نو آور باید بر گرده به اون هدف اصلیش یعنی تکنولوژی و نواوری .چون از ال هم با این هدف ایجاد شد که مطالب غیر خودرو یی و تنکلوژیکی رو چاپ کنه و مجله ماشین تبدیل به مجله تخصصی خودرو بشه.
البته بازم میشه چند تا مطلب خوب تو این شماره پیدا کرد مقایسه کلاسیک کگه به نظرم ناقص بود و اصلا از تونایی های بی ام و مورد آزمایش چیزی نگفته و تست amg slk 55 واقعا وحشتناک بود که اول پروسه خرید رو گفته که واقعا خندم گرفت .
بدون هیچ توضیجحی که چرا خریدار اون پروسه طولانی رو گزرونده و مگه نمایندگی خاورمیانه بنز نمیتونست اقدام به سفارش این ماشین بکنه؟
دیدین یه رویه ای هست تو مجله ماشین وقتی یه مطلب رو ترجمه می کنند ، منبعش رو نمی نویسن ، خیلی راحت فقط اسم مترجم تحت عنوان "برگردان و نوشته" می نویسن ، خیلی کار ضایعیه .
شاید دلیلش اینه که فکر می کنن اگه منبعش رو بنویسن همه میرن اونارو می خونن ، یا ترجمه ی مجله هاس یا سایت ها . یه مجله که تو همین پی سی ورلد لینک های دانلودش هست ، اسمشو یادم نیست ، هر شماره یه مطلب از اون داره.
نکته ی دوم اینکه به غیر از زمان هایی که ماشین رو میبرن تو پیست آزادی ، در بقیه ی موارد کجا آزمایش می کنند ؟ تو اتوبان های تهران 180 تا رفتین خطرناکه و البته خلاف قانون !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)