تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 25 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 249

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی مجله ماشین

داره خودمونی میشه farzan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Mehrshahr

پيش فرض

آره این سری کاغذش کاغذه خوبی یود...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هر ماه گند تر از ماه قبل
    واقعا مجله ماشین تو چند وقت اخیر هیچ حرفی برای گفتن نداشته
    مطالبش هم که...

3. این کاربر از corey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

هر ماه گند تر از ماه قبل
    واقعا مجله ماشین تو چند وقت اخیر هیچ حرفی برای گفتن نداشته
    مطالبش هم که...
    یه سری از مطالب خوبش را داره تووی نوآور چاپ میکنه.. نوآور قبلن تووی مایه های علمی فنی بودش ولی حالا سه چهارم مقاله هاش درباره ی خودرو هستش!!!!!((این را من تابحال نخریدم ولی فهرستش را تووی وب دیدم)) .. از مطالب خوب مجله ی ماشین میزنن تا توی اون چاپ کنن دیگه

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من هم موافقم هر ماه گند تر می شود

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

باید بهشون یه انتقاد شدید کنیم
    سعی میکنم اینبار همراه مقاله خودم یه نامه هم بهشون بفرستم .
    واقعا این ماه جز چند تا مورد محدود چیز زیادی نداشتن .تحقیق نمیکنن نمیدونم چرا دیگه مطالب فنی خوب کم دارن .
    قبلا یه مطالب فنی در مودر گیربکس و از این چیزا داشتن .
    البته در مقابل خیلی از کپی پیست کننده ها از وب و مجله های دیگه که حتی عنوان رو هم تغییر نمیدن بازم خوبه

7. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سری از مطالب خوبش را داره تووی نوآور چاپ میکنه.. نوآور قبلن تووی مایه های علمی فنی بودش ولی حالا سه چهارم مقاله هاش درباره ی خودرو هستش!!!!!((این را من تابحال نخریدم ولی فهرستش را تووی وب دیدم)) .. از مطالب خوب مجله ی ماشین میزنن تا توی اون چاپ کنن دیگه
    من تا 3 ماه پیش نوآور میخردم ولی نوآور سطحش از وبلاگ ها و اطلاعات عمومی که تو وبلاگ ها مینویسن هم پایین تر اومده بود

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

باید بهشون یه انتقاد شدید کنیم
    سعی میکنم اینبار همراه مقاله خودم یه نامه هم بهشون بفرستم .
    واقعا این ماه جز چند تا مورد محدود چیز زیادی نداشتن .تحقیق نمیکنن نمیدونم چرا دیگه مطالب فنی خوب کم دارن .
    قبلا یه مطالب فنی در مودر گیربکس و از این چیزا داشتن .
    البته در مقابل خیلی از کپی پیست کننده ها از وب و مجله های دیگه که حتی عنوان رو هم تغییر نمیدن بازم خوبه
    شماره های خیلی قدیمیش را داشتم خیلی عالی بودش.. مال حدود سالهای 72 تا 80 .. آقا مقالات خیلی آموزنده ای از Popular mechanic و منابع دیگه ترجمه میکردن حال میکردی.. مقاله داشت درباره ی مقایسه ی میگ29 با جنگنده های اروپایی.. اصلن یه دنیا مطلب یاد میگرفتی.. میگم شما بجای انتقاد و پنتقاد و این حرفا.. آستین بالا بزنین یا خودتون مقاله بنویسین یا که ترجمه کنین.. ماشاله چیزی که زیاده سایتهای تخصصی خودروی خارجی و سایت مجله های تخصصی خودرو که مقالاتشونه گذاشتن.. توووی بخش اموزشای الکترونیکی هم که لینک دانلود مجلات خارجی هستش..

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من یه مجله دیدم ازش مال سال فکر کنم 64 درست یادم نیست همش مال تجهیزات جنگی بود
    با چند تا ماشین خوب بود

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اون زمانا آخه اینترنت به این صورت توی ایران نبود و واسه همه ما مطالب اونا تازگی داشت ولی الان یه مطلب اونا مینویسن خود من به شخصه میرم در مورد یه اسم توی ایون مقاله 3-4 برابر اون مطلب در میارم اونا هم تقصیر ندارن ولی بهتره دیگه به جای بعضی چیزای بی خودی بیان مطالب فنی بنویسن چیزایی که به این راحتی توی اینترنت نمیذارن .
    مثلا یه مقاله این شماره در مورد مشکلات ترافیک چاپ کردن واقعا خوبه .یا آقای کاشانی گاها مقایسه های جالبی از وضعیت اروپا در مورد حمل نقل و ترافیک با ایران میکنه که واسه فرهنگ سازی خوب هستش .البته نو آور باید بر گرده به اون هدف اصلیش یعنی تکنولوژی و نواوری .چون از ال هم با این هدف ایجاد شد که مطالب غیر خودرو یی و تنکلوژیکی رو چاپ کنه و مجله ماشین تبدیل به مجله تخصصی خودرو بشه.
    البته بازم میشه چند تا مطلب خوب تو این شماره پیدا کرد مقایسه کلاسیک کگه به نظرم ناقص بود و اصلا از تونایی های بی ام و مورد آزمایش چیزی نگفته و تست amg slk 55 واقعا وحشتناک بود که اول پروسه خرید رو گفته که واقعا خندم گرفت .
    بدون هیچ توضیجحی که چرا خریدار اون پروسه طولانی رو گزرونده و مگه نمایندگی خاورمیانه بنز نمیتونست اقدام به سفارش این ماشین بکنه؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دیدین یه رویه ای هست تو مجله ماشین وقتی یه مطلب رو ترجمه می کنند ، منبعش رو نمی نویسن ، خیلی راحت فقط اسم مترجم تحت عنوان "برگردان و نوشته" می نویسن ، خیلی کار ضایعیه .
    شاید دلیلش اینه که فکر می کنن اگه منبعش رو بنویسن همه میرن اونارو می خونن ، یا ترجمه ی مجله هاس یا سایت ها . یه مجله که تو همین پی سی ورلد لینک های دانلودش هست ، اسمشو یادم نیست ، هر شماره یه مطلب از اون داره.
    نکته ی دوم اینکه به غیر از زمان هایی که ماشین رو میبرن تو پیست آزادی ، در بقیه ی موارد کجا آزمایش می کنند ؟ تو اتوبان های تهران 180 تا رفتین خطرناکه و البته خلاف قانون !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •