بابا
همين افراد هستن كه نميزارن ملت پيشرفت كنن
عزيزم سيستم عامل خودت را بنويس
با آرزوي موفقيت
بابا
همين افراد هستن كه نميزارن ملت پيشرفت كنن
عزيزم سيستم عامل خودت را بنويس
با آرزوي موفقيت
فصل دوم قسمت اول از كتاب مينيكس آپ شد.
مقاله حالت محافظت شده ترجمه شده و آپ شد.
به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستر کجایی موقعیت خودتو اعلام کن
در ضمن قسمت اول چی شد؟
سلام لاو مقاله حالت محافظت شده ترجمه شده و روی سایت هست حتماً ببین و نظرت رو بگو
در ضمن برای حالت محافظت شده احتیاج به منابع و کدهای بیشتری هست چون اینطور که معلومه اگه ما بتونیم درست وارد این حالت بشیم 50 درصد راه رو رفیتم.
البته 50 درصد از قسمت بوت سكتوردر ضمن برای حالت محافظت شده احتیاج به منابع و کدهای بیشتری هست چون اینطور که معلومه اگه ما بتونیم درست وارد این حالت بشیم 50 درصد راه رو رفیتم.
طرح قشنگي براي سايت زدي فقط فونت قسمت تالار رو عوض كن كه خيلي نوشته ها واضح نيست
مقاله رو دارم دانلود مي كنم
سلام لاو البته ميشه حالت محافظت شده رو تو بوت لودر پياده كرد ولي هم كد حجيم ميشه و هم كار خيلي سخت
يه مثال:
تا حال به بوت لودر خود مايكروسافت توجه كردي هم ميتوني داس رو توش انتخاب كني هم ويندوز ايكس پي و هم 98 و يا هر محصولي از خود بيلي جون!!! به اين توجه كردي كه ويندوز تو حلقه 3 بالا مياد ولي داس تو حلقه اگه اشتب نكنم 1 پس ما ميتونيم اين امر خطير رو بعهده هسته بگذاريم !!!![]()
سلام سلام . بچه ببخشید تو رو خدا انقدرطول کشید . مقاله حاظره ":
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده . مشکلات زیادی برام بووجود اومده بود .
دوستان سلام.سال نو مبارک.من از کامپولوتر زیاد سرم نمیشه یعنی به طور تجربی یه چیزایی از دوستان یاد گرفتم.ولی زبانم خیلی خوبه و میتونم در این زمینه کمکتون کنم...
سلام دي جي سم
اميدوارم سال نو خوب و پر بركتي هم براي شما و هم براي ديگر دوستان باشد.
دوست عزيز ما با كمال ميل پذيراي شما هستيم فقط چيزي كه هست آيا واقعاً ميونيد با ما كار كنيد و مقاله اي ترجمه كنيد و همچنين اگر احياناً از كار خسته شديد حداقل اطلاع بديد و بدون خداحافظ نرويد؟
مستر ميگه همچين فايلي نيست اگه امكان داره به ايميل من بفرست بذارم رو سايت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)