احمد جون parsaspace اول مثل persiangig لينك مستقيم ميداد تازگي به علت مشكل سروري سايـــت ديگه لينك مستقيم نميـــده
شما هم هر كدوم از اهنگ ها رو كـــه مشكل داري بگو تا برات تو persiangig آپلود كنـــم
با اجـــازه آقــــا محمـــد
موفق باشيد!![]()
احمد جون parsaspace اول مثل persiangig لينك مستقيم ميداد تازگي به علت مشكل سروري سايـــت ديگه لينك مستقيم نميـــده
شما هم هر كدوم از اهنگ ها رو كـــه مشكل داري بگو تا برات تو persiangig آپلود كنـــم
با اجـــازه آقــــا محمـــد
موفق باشيد!![]()
سلام
با توجه به توضیحاتی که آقا هادی داد عرض کنم که سرور پارس اسپیس بازی زیاد در میاره و باعث شرمندگی میشه ولی خوب سالم هست ولی اگر با پرشین گیگ راحت تر هستید به روی چشم
موفق باشید
چندتا اهنگ غمگین بی کلام زیبا می خوام
موسیقی ایرانی هم باشه خیلی عالیه
سلام دوست خوب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای درخواست ایجاد شده
ممنون از شما![]()
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره خبر دارم
البته یکی از نزدیکانم که مشاور فنی همین پارسا اسپیس هست براشون این کارو انجام داده حالا هم که دیگه بر نمی گردونم به مستقیم چونهزینه دتیکت سروهای خارج از کشورشون بالا هست و..............
ممنون هادی جون که یه فکر مای جوری دانولد می کنم
نه داداش شما هر جور راحتی همون جا بزار![]()
اینم چنتا صدای زنگ امیدوارم تکراری نباشه
ولی چیز بدی نیستا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2تا دیگه
صدای بلبل
دی جی زیبا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)