تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نتیجه ی بازی ؟

راي دهنده
185. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • برد تیم استقلال

70 37.84%
  • برد تیم پرسپولیس

105 56.76%
  • تساویه دو تیم

10 5.41%
صفحه 17 از 21 اولاول ... 7131415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 209

نام تاپيک: دربی بزرگ پایتخت

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض سخن روز / بازنده های اخلاق!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کانون هواداران پرسپولیس : بازی استقلال و پرسپولیس تموم شد اما زمستون نیومده از همین الان سیاهی رو قیافه آبی ها موند.
    فحاشی آبی علیه نیکبخت که ظاهرا هنوز جدایی این ستاره از تیمشون باعث شده بود بعضی قسمتهای مهم بدنشون دچار سوختگی بشه، ظاهرا هنوز که هنوزه خوب نشده و البته این روند برای عابدزاده هم تکرار شد.
    ولی اون چیزی که باعث تاسفه و ما واقعا از شنیده این صحبت و برخورد ژنرال آبی ها(که البته سرجوخه هم نیست) بیشتر شوکه میشیم گفته قلعه نوعی در مورد قطبی بود. وقتی نظر قطبی رو در مورد بازی و استقلال میشنوه اعلام میکنه که قطبی کسی نیست که در مورد من اظهار نظر کند.

آقای قلعه نوعی عزیز! از شما بیش از این انتظاری نیست. این برخورد و رفتار نشان دهنده شخصیت درونی شماست که دوست دارید برنده باشید به هر قیمتی. ولی خواهشا هوادارنتان را خارج از چارچوب انسان ندانید. در طول بازی اعتراض به داوری دارید که بگوئید چه؟ داورمانع نتیجه نگرفتن تیم شما بوده یا دیرک دروازه و عدم اخراج دو بازیکن تان؟
    امروز پرسپولیسی ها افتخار میکنن که راه شاهین رو ادامه میدن و البته مربی ای دارن که شخصیتش یک دنیا براشون ارزش داره فارغ از تمام مسائل فنی.ارزش ایناست آقای قلعه نوعی نه او چیزی که شما به هر قیمتی به دنبالشید

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خودتم میدونی که این بازی قرار نبود برنده داشته باشه
    وگرنه موقعیت های خطر ناک 6 در برابر 7 بود
    که اگه فرض بگیریم تمام موقعیت ها گل میشد ما 7 بر 6 برده بودیم
    درسته میدونم ولی اگرم قرار بود برنده ای باشه اون استقلال بود نه پرسپولیس. با اون پنالتی که برای استقلال نگرفتن. موقعیت داریم تا موقعیت... شوت از پشت محوطه جریمه هم شد موقعیت یا اون موقعیتهایی که آرش تک به تک میشد ؟ من حرفم اینه پرسپولیس این همه ادعا داشت و این همه هزینه کرد. فقط ماهی 7 میلیون داره به کریمی میده. 2 3 تا سیاهپوست و سرخپوستو پر کرده بازیکن خارجی با پول بیت المال ... اونوقت استقلال علاوه بر مشکلات مالی و تغییر مدیرعامل و پاس نشدن چک بازیکن ها و ... بدون هیچ ادعایی اومد و بهتر از پرسپولیس بازی کرد و گل اول رو هم زد و اگر 3 4 دقیقه هم مقاومت میکرد الان پرسپولیسی ها سیاهپوش بودن. پرسپولیسی ها طوری حرف میزدن قبل بازی من فکر کردم با رئال مادرید بازی داریم ولی 20 دقیقه از بازی گذشت پوزخندهای من شروع شد

{{ حالا 22 سال از عمرم گذشته ، ولی من هنوز نفهمیدم که چی میخوام }}

!!

جیگر حالت خوبه ؟ عاشق شدی ؟ چه ربطی داشت...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جیگر حالت خوبه ؟ عاشق شدی ؟ چه ربطی داشت...
    ممنون داداش

بودم

22 سال ديگه صبر کن شايد متوجه بشي

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

راستي به خاطر پرتاب سنگ و بطري و ... به طرف علي کريمي و نشون دادن شخصيت واقعيشون بعد به کار بردن الفاظ رکيک به نيکبخت و ... به اس لاليها نميخوان پاداشي چيزي بدن ؟؟

اينطور که خياباني تاپال قربون ميرفت مطمئنا يه چيزي بوده که تشکر ميکرد که 89 دقيقه تماشاچيان ادب داشتند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این به قول شما فوتبال دستی هم شده سوژه پرسپولیسی ها ... والا ما که دیدیم همه تیم ها مخصوصا همین پرسپولیس از همین تاکتیک اوت دستی به طرز واقعا ناشیانه ای از استقلال تقلید میکنن بعد با کمال پررویی میان میگن استقلال اوت دستی میزنه.... بازی دیروز رو ندیدی ؟ چند بار پرسپولیسی ها از این اوتها انداختن ؟

دوست عزیز موقعیت همیشه از غفلت مدافعان بدست میاد اگه مدافع 6 دانگ حواسش جمع باشه که نمیزاره موقعیت پیش بیاد. مثلا همین گل پرسپولیس هم از غفلت کوشکی بدست اومد که علی کریمی رو ول کرده بود.

در مورد اون اوت دستی هم بالا توضیح دادم. فکر کنم شماها بازی دیروز رو اصلا ندیدید. اگه می دیدید حداقل این یه مورد رو نمی گفتید چون عالم و آدم دیدن که پرسپولیس از همین تاکتیک استقلال بارها استفاده کرد.

مصاحبه آخر بازی قلعه نویی هم خیلی توپ بود نشون دهنده تعصبشه. در مورد شخصیت هم بی خیال آمار افشین قطبی رو اگه بگیری میفهمی شخصیت یعنی چی....
    اختيار داريد دوست من ، سپهر ما كه به گرد پاي قهرمان شما نميرسه
    قهرمان شما تو بازي فوتبال از همه جاي بدنش به نحو احسنت استفاده ميكنه جز پاهاش!
    بازي ديروزو هم به خوبي ديدم
    استقلاليا 4 تا پاس سالم تونستند بهم بدند؟
    وقتي نيمه دوم 11 نفري چپيدند تو دروازه ، فكر نميكنم تاكتيكي روشون جواب بده
    بيچاره ها ميدونستن اگه حمله كنند ، قطعا ميبازند!
    شوت پشت محوطه هم تو تمام دنيا جزو فوتباله
    ولي پرتاب بلند خيلي رابطه نزديكي با فوتبال نداره
    اگه استقلاليا شوت زدن بلد نيستند ، مشكل خودشونه
    شخصيت قلعه نويي هم خيلي پيش از اين مشخص شده بود
    شخصيت قطبي (با همه حرف هاي كه سر بازي ذوب آهن پيش اومد) اصلا قابل قياس با قلعه نويي نيست
    چقدرم استقلال و مربيش بي ادعا هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1000_alkapone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Orange County

پيش فرض

دربی بزرگ پایتخت که همه منتظرش بودند باز هم مساوی شد !!!

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

بسی خندیدیم پس پاسایی که برا برهانی مینداختنو ندیدی؟اصلا چرا اذیت میکنید خودتونو من بهتون تبریک میگم. بچها کسی خوشحالی قرمزارو ندارو میخوام یه بار دیگه ببینم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستي به خاطر پرتاب سنگ و بطري و ... به طرف علي کريمي و نشون دادن شخصيت واقعيشون بعد به کار بردن الفاظ رکيک به نيکبخت و ... به اس لاليها نميخوان پاداشي چيزي بدن ؟؟

اينطور که خياباني تاپال قربون ميرفت مطمئنا يه چيزي بوده که تشکر ميکرد که 89 دقيقه تماشاچيان ادب داشتند
    هر کاری هم کرده باشن از کندن صندلی های ورزشگاه و پرت کردن وسط زمین و پرتاب ترقه بهتر بود... به نظر باید پرسپولیس رو یه جریمه توپول بکنن...

اختيار داريد دوست من ، سپهر ما كه به گرد پاي قهرمان شما نميرسه
    قهرمان شما تو بازي فوتبال از همه جاي بدنش به نحو احسنت استفاده ميكنه جز پاهاش!
    اتفاقا منم گفتم یه کپی ناقص و تقلید ناشیانه از استقلال میکنن... از قدیم گفتن رطب خورده منع رطب نمیکنه. تیم شما که خودش داره از همین روش استفاده میکنه نباید دیگه به استقلال خرده بگیرید. هر چند همونم درست و حسابی بلد نیستن ولی خوب هر چی باشه بازم دارن سعی میکنن از استقلال تقلید کنن ...

بازي ديروزو هم به خوبي ديدم
    وقتي نيمه دوم 11 نفري چپيدند تو دروازه ، فكر نميكنم تاكتيكي روشون جواب بده
    بيچاره ها ميدونستن اگه حمله كنند ، قطعا ميبازند!
    شوت پشت محوطه هم تو تمام دنيا جزو فوتباله
    ولي پرتاب بلند خيلي رابطه نزديكي با فوتبال نداره
    اگه استقلاليا شوت زدن بلد نيستند ، مشكل خودشونه
    شخصيت قلعه نويي هم خيلي پيش از اين مشخص شده بود
    شخصيت قطبي (با همه حرف هاي كه سر بازي ذوب آهن پيش اومد) اصلا قابل قياس با قلعه نويي نيست
    چقدرم استقلال و مربيش بي ادعا هستند
    بازی دیروز رو دیدی اما از رو تعصب واسه همین همه اشتباهات پرسپولیس برات شده تاکتیک و تاکتیک استقلال شده 11 نفری چپیدن تو دروازه . واسه همون تعصبه که میگی استقلالی ها 4 تا پاس سالم ندادن در حالیکه همه دیدن ... رجوع کن به مصاحبه قلعه نویی ... که چطور استقلالی ها با دفاع خوب همه تاکتیک های پیروزی رو خنثی کردن. تا اونجایی که پرسپولیسی ها رو آورده بودن به سانتر کردن که بازم طالب لو همه رو میگرفت. فقط تو یه صحنه کوشکی کریمی رو ول کرد و طالب لو هم اشتباها از دروازه خارج نشد. که البته از نظر من خیلی مشکوک بود. کوشکی که وظیفه ش فقط گرفتن کریمی بود و تا اون لحظه هم به خوبی عمل کرده بود چطور شد که تو چنین موقعیت خطرناکی کریمی رو ول کرده بود. طالب لو که به راحتی این توپ ها رو با خروجش از دروازه میگرفت چرا این دفعه اصلا از جاش تکون نخورد .... مشکوک بود شدیدا....
    بازم میگم خیلی شانس آورد پرسپولیس که جباری مصدوم شد و قلعه نویی مجبور شد تعویضش کنه ... .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه اینکه شما بدون تعصب صحبت می کنی!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

ویرایش شد.........
    Last edited by M_Abieteh; 05-10-2008 at 00:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •