چرا بفروشی؟ گوشی خیلی خوبیه. حالا ممکنه یه مشکل داشته باشه. گفتم که ببرش گارانتی. اگه الان اینجوری بفروشیش مفت ازت می خرن
راستی... کاری رو که بهت گفته بودم کردی؟ صفحه نمایش دیگه ای رو روی مال خودت امتحان کردی؟
چرا بفروشی؟ گوشی خیلی خوبیه. حالا ممکنه یه مشکل داشته باشه. گفتم که ببرش گارانتی. اگه الان اینجوری بفروشیش مفت ازت می خرن
راستی... کاری رو که بهت گفته بودم کردی؟ صفحه نمایش دیگه ای رو روی مال خودت امتحان کردی؟
Last edited by DariushGreat; 27-04-2009 at 19:39.
نه این کار را نکردم خوب نتونستم/ حالا به نظر تو این گوشی با این وضعیت lcd در حال سوختن؟ حالا اگه یه وقت این lcd سوخت چه قدر خرج بر میداره /
من پرسیدم که میگن این گوشی همشون این جورین . که یکیشون گیر این دوست من افتاده./ میگن حتی اگه تعمیرشم کنی بازم درست نمیشه و مشکلات دیگری بوجود میاد/
ممنون
هرکی این رو گفته، حرف مفت گفته!
در صورتی غیر قابل تعمیر هست که برد گوشیت اشکال داشته باشه که اگر این گونه باشه، شرکت خدمات دهنده وظیفه داره یه گوشی نو بهت بده.
یادمه یه روز رفتم گارانتی اتصالات برای تعویض کیت جوی استیک گوشیم. یه یارو بود که بورد n80 ش سوخته بود. (البته نه عمدی؛ بلکه کاملا اتفاقی و خود به خودی). شرکت هم گوشیش رو توی پروسه تعویض گذاشت و بهش گفتن که دو روز دیگه بیاد و یه n80 نو بگیره
در مورد صفحه نمایش هم باید بگم اگه اصل بخوای 60 - 70 تومن و اگه های کپی چینی (که کیفیتش از اصل پایین تره) بخوای حدود 40 - 50 تومن هست![]()
من یک 6120 دارم!
اپدیت کردم روشن نشد!
با فلش+عوض کردن ic flash هم درست نشد!
Salam:
یکی از اسپیکرهای گوشی من(n85)پس از دوماه کار خدابیامرز شد.دوستان در مورد قیمت تعویض ونوع اسپیکر بنده را راهنمایی کنید.
سلام من یه تا÷یک زدم ولی بسته شد دیگه حال نداشتم تایپ کنم من با گوشیم 5610 این مشکلو دارم
سلام من دیروز داشتم با گوشیم صحبت میکردم اخرایه شارج باتریش بود یهو وسط صحبت کردن نوشت باتری تموم شد . این شد که رفتم زدم تو شارج دیدم هنوز اون نوشته اونجاسو باتری شارج نمیکنه واسه همین باتریشو دوباره جا انداختم که ایکاش دستم قلم میشد نمیکردمحالا که روشن میکنم تا اونجا که مارکه نوکیا میاد کار میکنه ولی بهد صفه سفید میشه در نهایتم خاموش.....
حالا موندم چشه سوخته نسوخته نیمسوزه............کسی میدونه چه مرگشه دوا دردش چیه
سلام دوست من
اولا خدا نکنه! انشالله همیشه تندرست باشی
ثانیا، ممکنه مشکل از خود باطری گوشیت باشه. یه باطری هم مدل باطری خودت خفت کن و بنداز توی گوشیت و امتحان کن. اگه گوشی مثل ساعت کار کرد که یعنی باطریت کاملا خراب شده و تند و سریع د'شارژ می شه؛ اما اگر کماکان مشکل ادامه داشت، احتمالا مشکل از فلش گوشیت هست. اگه ببری گارانتی مفتی برات فلش می کنن و اگر هم نقص از بورد گوشیت باشه برطرف می کنن. اما اگه بدی بیرون بابت فلش 10 تومن می گیرن.
ولی به نظر من احتمال از همین دو مورد خارج نیست. یا باطریته، یا فلش!![]()
salam doostan .bebakhshid man pingish mitaypam.akhe karam zaroorie
man gooshim 5700 hastesh va hackesham kardam.hodode 4 mahe pish.hala chan vaghti mishe ke bazi vaghta bazi dokmehash kar nemikone.bazi vaghta ha.inam nist ke ye dokme khas bashe.hamashoon bazi vaghta to sharayete khas kar nemikonnam.hala be nazaretoon moshkel chie?va chekar bayad kard?
dar zemn nemikham etelaatam pak she begin chika konam?
قیمت اسپیکر ها 2500 تومن هستش. البته اگر اسپیکر باشه. بعضیا هم به اسم اصل و بدل گرونتر میفروشن
اگر بلدید خودتون گوشی رو باز کنید که فقط هزینه اسپیکر و اگر هم بلد نیستید تو بازار تا 20 تومنی میگیرن
سلام
5700 من افتاد تو اب
دكمه هاي 7 8 جهتهاي چپ و بالا دكمه هاي ابي رنگش و + صداش كار نميكنه
موقع فيلم برداي هم صدا رو نميگيره و فس فس ميكنه
پورت يو اس بيش هم كار نميكنه
به نظرتون چش شده؟چقدر خرجشه؟
گارانتي هم نداره
البته تا ديشب سالم بود وفقط دكمه Back كنار دكمه C هستش نميزد
وقتي كابلشو وصل كردم اينطوري شد
Last edited by DJ.Mamal; 13-05-2009 at 14:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)