تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 79 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 785

نام تاپيک: {{تعمیرگاه مجازی گوشیهای نوکیا}}

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

10

سلام آیا به نظر شما من این گوشی را بفروشم؟
    چرا بفروشی؟ گوشی خیلی خوبیه. حالا ممکنه یه مشکل داشته باشه. گفتم که ببرش گارانتی. اگه الان اینجوری بفروشیش مفت ازت می خرن
    راستی... کاری رو که بهت گفته بودم کردی؟ صفحه نمایش دیگه ای رو روی مال خودت امتحان کردی؟
    Last edited by DariushGreat; 27-04-2009 at 19:39.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

چرا بفروشی؟ گوشی خیلی خوبیه. حالا ممکنه یه مشکل داشته باشه. گفتم که ببرش گارانتی. اگه الان اینجوری بفروشیش مفت ازت می خرن
    راستی... کاری رو که بهت گفته بودم کردی؟ صفحه نمایش دیگه ای رو روی مال خودت امتحان کردی؟
    نه این کار را نکردم خوب نتونستم/ حالا به نظر تو این گوشی با این وضعیت lcd در حال سوختن؟ حالا اگه یه وقت این lcd سوخت چه قدر خرج بر میداره /
    من پرسیدم که میگن این گوشی همشون این جورین . که یکیشون گیر این دوست من افتاده./ میگن حتی اگه تعمیرشم کنی بازم درست نمیشه و مشکلات دیگری بوجود میاد/

ممنون

3. این کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

نه این کار را نکردم خوب نتونستم/ حالا به نظر تو این گوشی با این وضعیت lcd در حال سوختن؟ حالا اگه یه وقت این lcd سوخت چه قدر خرج بر میداره /
    من پرسیدم که میگن این گوشی همشون این جورین . که یکیشون گیر این دوست من افتاده./ میگن حتی اگه تعمیرشم کنی بازم درست نمیشه و مشکلات دیگری بوجود میاد/

ممنون
    هرکی این رو گفته، حرف مفت گفته!
    در صورتی غیر قابل تعمیر هست که برد گوشیت اشکال داشته باشه که اگر این گونه باشه، شرکت خدمات دهنده وظیفه داره یه گوشی نو بهت بده.
    یادمه یه روز رفتم گارانتی اتصالات برای تعویض کیت جوی استیک گوشیم. یه یارو بود که بورد n80 ش سوخته بود. (البته نه عمدی؛ بلکه کاملا اتفاقی و خود به خودی). شرکت هم گوشیش رو توی پروسه تعویض گذاشت و بهش گفتن که دو روز دیگه بیاد و یه n80 نو بگیره

در مورد صفحه نمایش هم باید بگم اگه اصل بخوای 60 - 70 تومن و اگه های کپی چینی (که کیفیتش از اصل پایین تره) بخوای حدود 40 - 50 تومن هست

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من یک 6120 دارم!
    اپدیت کردم روشن نشد!
    با فلش+عوض کردن ic flash هم درست نشد!

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

Salam:
    یکی از اسپیکرهای گوشی من(n85)پس از دوماه کار خدابیامرز شد.دوستان در مورد قیمت تعویض ونوع اسپیکر بنده را راهنمایی کنید.

پروفشنال Masterpiece's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

سلام من یه تا÷یک زدم ولی بسته شد دیگه حال نداشتم تایپ کنم من با گوشیم 5610 این مشکلو دارم

سلام من دیروز داشتم با گوشیم صحبت میکردم اخرایه شارج باتریش بود یهو وسط صحبت کردن نوشت باتری تموم شد . این شد که رفتم زدم تو شارج دیدم هنوز اون نوشته اونجاسو باتری شارج نمیکنه واسه همین باتریشو دوباره جا انداختم که ایکاش دستم قلم میشد نمیکردم حالا که روشن میکنم تا اونجا که مارکه نوکیا میاد کار میکنه ولی بهد صفه سفید میشه در نهایتم خاموش.....
    حالا موندم چشه سوخته نسوخته نیمسوزه............کسی میدونه چه مرگشه دوا دردش چیه

8. این کاربر از Masterpiece بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام من یه تا÷یک زدم ولی بسته شد دیگه حال نداشتم تایپ کنم من با گوشیم 5610 این مشکلو دارم

سلام من دیروز داشتم با گوشیم صحبت میکردم اخرایه شارج باتریش بود یهو وسط صحبت کردن نوشت باتری تموم شد . این شد که رفتم زدم تو شارج دیدم هنوز اون نوشته اونجاسو باتری شارج نمیکنه واسه همین باتریشو دوباره جا انداختم که ایکاش دستم قلم میشد نمیکردم حالا که روشن میکنم تا اونجا که مارکه نوکیا میاد کار میکنه ولی بهد صفه سفید میشه در نهایتم خاموش.....
    حالا موندم چشه سوخته نسوخته نیمسوزه............کسی میدونه چه مرگشه دوا دردش چیه
    سلام دوست من
    اولا خدا نکنه! انشالله همیشه تندرست باشی
    ثانیا، ممکنه مشکل از خود باطری گوشیت باشه. یه باطری هم مدل باطری خودت خفت کن و بنداز توی گوشیت و امتحان کن. اگه گوشی مثل ساعت کار کرد که یعنی باطریت کاملا خراب شده و تند و سریع د'شارژ می شه؛ اما اگر کماکان مشکل ادامه داشت، احتمالا مشکل از فلش گوشیت هست. اگه ببری گارانتی مفتی برات فلش می کنن و اگر هم نقص از بورد گوشیت باشه برطرف می کنن. اما اگه بدی بیرون بابت فلش 10 تومن می گیرن.
    ولی به نظر من احتمال از همین دو مورد خارج نیست. یا باطریته، یا فلش!

10. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sizou_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران من،ایرانیم

پيش فرض

salam doostan .bebakhshid man pingish mitaypam.akhe karam zaroorie
    man gooshim 5700 hastesh va hackesham kardam.hodode 4 mahe pish.hala chan vaghti mishe ke bazi vaghta bazi dokmehash kar nemikone.bazi vaghta ha.inam nist ke ye dokme khas bashe.hamashoon bazi vaghta to sharayete khas kar nemikonnam.hala be nazaretoon moshkel chie?va chekar bayad kard?
    dar zemn nemikham etelaatam pak she begin chika konam?

12. این کاربر از sizou_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Salam:
    یکی از اسپیکرهای گوشی من(n85)پس از دوماه کار خدابیامرز شد.دوستان در مورد قیمت تعویض ونوع اسپیکر بنده را راهنمایی کنید.
    قیمت اسپیکر ها 2500 تومن هستش. البته اگر اسپیکر باشه. بعضیا هم به اسم اصل و بدل گرونتر میفروشن
    اگر بلدید خودتون گوشی رو باز کنید که فقط هزینه اسپیکر و اگر هم بلد نیستید تو بازار تا 20 تومنی میگیرن

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام
    5700 من افتاد تو اب
    دكمه هاي 7 8 جهتهاي چپ و بالا دكمه هاي ابي رنگش و + صداش كار نميكنه
    موقع فيلم برداي هم صدا رو نميگيره و فس فس ميكنه
    پورت يو اس بيش هم كار نميكنه
    به نظرتون چش شده؟چقدر خرجشه؟
    گارانتي هم نداره
    البته تا ديشب سالم بود وفقط دكمه Back كنار دكمه C هستش نميزد
    وقتي كابلشو وصل كردم اينطوري شد
    Last edited by DJ.Mamal; 13-05-2009 at 14:07.

15. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •