اخه یونس جان الان هر چی بازی جاوا و سیمبین و ان گیج هست و وجود داره به گفته ی خود سایت ان گیج بدون نیاز به چیپ گرافیکی اجرا میشن و اصلا چیپ گرافیکی در پردازششون کاربردی نداره و تازگیها دارن بازی ای برای این چیپ میسازند!من یه بازی با نام bloxx بود که در 5700 داشتم و به صورت پیش فرض در گوشی نصب بود اون بازی رو روان در 5700 اجرا میکردم ولی در ان82 بازی بسیار خشک اجرا میشه!حالا بیام بگم اره 5700 چیپ داره و این حرفا!؟؟؟یا یه بازی ماریو بود روی ان82 من روان اجرا میشد ولی ان82 دوستم اون رو با مشکل اجرا میکرد و کم میاورد!من مطمئنم که دلیلش نرم افزاری بوده!در مورد سی پی یوی ان96 هم نوکیا برای کاهش قیمتش به ناگهان یکی دو ماه قبل از بیرون دادن ان96 سی پی یوی این گوشی رو تغییر داد و از سی پی یو و سخت افزار پایه ی دیگه ای استفاده کرد که همین دوباره باعث شد که نوکیا در باتری کم بیاره و دیگه خبری از اون نتایح خوب ان96 با استفاده از باتری ان95 معمولی نباشه!سیمبین جدید نوکیا مثل اینکه واقعا نیازی به سی پی یوی زیاد قوی ای نداره و نوکیا هم مطمئن باش هم هوای ان گیج خودش رو داره و هم هوای نورچشمی خودش رو که ان96 هست!!
نوکیا اونقدر گاگول نیست که ان گیج رو با یه جیپ گرافیکی که سال 20(که کوچه ها خیس بود)در ان93 و ان95 معمولی هم استفاده کرده بود خراب کنه!100 درصد برای ان85 ان79 ان96 و حتی 5800 فکرهایی داره!!!!!!در ضمن هنوز هیچ جا من تصاویری از یک بازی که مقایسه کرده باشن اون رو مثلا در ان81 و ان82 ندیدم که بخواهیم بگیم کدومشون گرافیک بیشتری داره!!همه ی تصاویر در یوتیوب و وب سایتها برابر بوده!!
تصاوير كه هيچ من فيلمشو دارم برات مقايسه بازي تو 81 و 95 ببين متوجه حرف من ميشي....نوكيا قاط زده....خدا فقط سر از سياست اينا درمياره....
واستا لينك رو همينجا ميزارم...
ويرايش:
اينم لينك :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بازم ميگي فرقي نداره...؟ منم مثل تو فكر ميكردم كه اين چيپ داره خاك ميخوره تا وقتي كه مجيد اين كليپ رو نشونم داد....
==================
در اون مورد هم كه 2009 بازي هاي نسل بعد N-Gage انشالله مياد...كه از چيپ استفاده ميكنه...