تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 156 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

اخه یونس جان الان هر چی بازی جاوا و سیمبین و ان گیج هست و وجود داره به گفته ی خود سایت ان گیج بدون نیاز به چیپ گرافیکی اجرا میشن و اصلا چیپ گرافیکی در پردازششون کاربردی نداره و تازگیها دارن بازی ای برای این چیپ میسازند!من یه بازی با نام bloxx بود که در 5700 داشتم و به صورت پیش فرض در گوشی نصب بود اون بازی رو روان در 5700 اجرا میکردم ولی در ان82 بازی بسیار خشک اجرا میشه!حالا بیام بگم اره 5700 چیپ داره و این حرفا!؟؟؟یا یه بازی ماریو بود روی ان82 من روان اجرا میشد ولی ان82 دوستم اون رو با مشکل اجرا میکرد و کم میاورد!من مطمئنم که دلیلش نرم افزاری بوده!در مورد سی پی یوی ان96 هم نوکیا برای کاهش قیمتش به ناگهان یکی دو ماه قبل از بیرون دادن ان96 سی پی یوی این گوشی رو تغییر داد و از سی پی یو و سخت افزار پایه ی دیگه ای استفاده کرد که همین دوباره باعث شد که نوکیا در باتری کم بیاره و دیگه خبری از اون نتایح خوب ان96 با استفاده از باتری ان95 معمولی نباشه!سیمبین جدید نوکیا مثل اینکه واقعا نیازی به سی پی یوی زیاد قوی ای نداره و نوکیا هم مطمئن باش هم هوای ان گیج خودش رو داره و هم هوای نورچشمی خودش رو که ان96 هست!!
    نوکیا اونقدر گاگول نیست که ان گیج رو با یه جیپ گرافیکی که سال 20(که کوچه ها خیس بود)در ان93 و ان95 معمولی هم استفاده کرده بود خراب کنه!100 درصد برای ان85 ان79 ان96 و حتی 5800 فکرهایی داره!!!!!!در ضمن هنوز هیچ جا من تصاویری از یک بازی که مقایسه کرده باشن اون رو مثلا در ان81 و ان82 ندیدم که بخواهیم بگیم کدومشون گرافیک بیشتری داره!!همه ی تصاویر در یوتیوب و وب سایتها برابر بوده!!
    تصاوير كه هيچ من فيلمشو دارم برات مقايسه بازي تو 81 و 95 ببين متوجه حرف من ميشي....نوكيا قاط زده....خدا فقط سر از سياست اينا درمياره....

واستا لينك رو همينجا ميزارم...

ويرايش:

اينم لينك :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا بازم ميگي فرقي نداره...؟ منم مثل تو فكر ميكردم كه اين چيپ داره خاك ميخوره تا وقتي كه مجيد اين كليپ رو نشونم داد....

==================

در اون مورد هم كه 2009 بازي هاي نسل بعد N-Gage انشالله مياد...كه از چيپ استفاده ميكنه...
    Last edited by Legend; 14-10-2008 at 00:17.

2. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

یعنی ببخشید نوکیا مست کرده که روی گوشیهای جدیدش این چیپ رو قرار نداده و تازه به گفته ی شما قراره 2009 بازی برای این چیپ بده بیرون؟؟؟مگر اینکه توی این مدت یه گوشی مانند ان86 و ان98 بده بیرون برا گیم !!!سیاستشونه!به ما چی!ما حالشو میبریم!!!ممنون بابت فیلم یوتویب!

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازی گیر میکرد!فریم فریم میشد!عین کارت گرافیکی که گرافیک یه بازی رو نمیتونه تحمل کنه!!!
    دقیقا بازی که من رو ان96 تست کردم همینطوری بود.

دست راست ان95 8گیگ ودست چپ ان 96.

تازه کیفیت عکسی که میگیره باان 95 زمین تا آسمون فرق داره. حد اقل تو ال سی دی که اینطور بود. در اسرع وقت عکسها رو هم آپ می کنم.
    Last edited by M@hdi-B; 14-10-2008 at 20:41.

5. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من یکیشو تو مترو دیدم ...

اول که دیدم فکر کردم 81 هست ( اصلا متوجه ال سی دی بزرگش و فرقاش نشدم ) بعد بنا به دلایلی منم کنج کاو شدم و حواسم رو جمع صفش کردم که ببینم چیکار میکنه !!! ، که دیدم طرف اسکله فقط داره تو منوهاش میچرخه ، بعدش رفت تو صفحه ی اصلی ، متوجه شدم اکتیو استندبایش فرق داره ، یعنی ازین عمودیاست ، اینجا شک کردم ، نگا کردم دیدم 96 هست !!!

واقعا گوشیه تابلوییه ، همون 81 منتها بزرگش کردن ( کشیدنش بزرگ شده ) ... عین 95 خز میشه میره پی کارش ....
    من که اصلا ازش خوشم نیومد .

7. 4 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

خب میبینم که من نبود هنوز سر 96 و 95 دعواست !!
    برین تو کار 5800
    95 و 96 چیه

تصاوير كه هيچ من فيلمشو دارم برات مقايسه بازي تو 81 و 95 ببين متوجه حرف من ميشي....نوكيا قاط زده....خدا فقط سر از سياست اينا درمياره....

واستا لينك رو همينجا ميزارم...

ويرايش:

اينم لينك :

کد:
    حالا بازم ميگي فرقي نداره...؟ منم مثل تو فكر ميكردم كه اين چيپ داره خاك ميخوره تا وقتي كه مجيد اين كليپ رو نشونم داد....

==================

در اون مورد هم كه 2009 بازي هاي نسل بعد N-Gage انشالله مياد...كه از چيپ استفاده ميكنه...

خب یه توضیح کامل بدم تا بحث تراشه گرافیکی
    یا همون شتاب دهنده 3 بعدی تموم بشه

نوکیا از وقتی که سی پی یو های 2 هسته ای اش رو تو ان 93 ارائه کرد از این شتاب دهنده
    استفاده میکرد
    فقط چون 93 با سی پی یو 2 هسته ای و این چیپش خیلی گرون در آومد مهندسین سعی کردن که این
    مشکل رو حل کنن
    و با کلاینت ان گیج این مشکل حل شد
    هم گوشی ارزونتر در اومد هم مشکل ان گیج حل شد

تا حالا دقت کردین که چرا بازی های ان گیج مستقیم نصب نمیشن و حتما باید کلاینت رو اول نصب کنین ؟؟

بازی گیر میکرد!فریم فریم میشد!عین کارت گرافیکی که گرافیک یه بازی رو نمیتونه تحمل کنه!!!
    دقیقا بازی که من رو ان96 تست کردم همینطوری بود.

دست راست ان95 8گیگ ودست چپ ان 96.

تازه کیفیت عکسی که میگیره باان 95 زمین تا آسمون فرق داره. حد اقل تو ال سی دی که اینطور بود. در اسرع وقت عکسها رو هم آپ می کنم.
    مهدی جان بجز لنز که فاصله کانونی کمتری نسبت به 95 داره
    تمامی مشخصات دوربین 96 و 95 و 82 یکی هستش

فکر میکنم مشکل گوشی شما از فریمورش باشه
    چون عکس های جی اس ام آرنا هم برتری 10% 96 رو نشون میداد بعلت فریمور بهتر
    توی تاپیک ان85 هم گفتم اینجا هم میگم که:
    طبق گفته های شرکت نوکیا قبل از به بازار اومدن ان96 و سری جدید گوشیهای نوکیا این شرکت گفته بود که چیپ گرافیکی هیچ خاصیتی نداره و فقط مصرف باتری رو بیشتر میکنه!سخت افزار جدید نوکیا توانایی پردازشهای گرافیکی سنگین رو بدون این چیپ داره!در ضمن فراموش نکنید ان96 دارای چیپی جدا برای پردازش ویدئوها هست!همچنین از چیپ صوتی قویتری بهره میبره!
    این چیپ مشکل قیمت داره در حالی که نوکیا این مشکل عدم وجود این شتاب دهنده رو با یه برنامه 10 مگی حل کرد
    با احترام به نظر دوستان نوکیایی ولی باید بگم که این گوشی اصلا ارزش خرید نداره.
    تا وقتی 95 8گیگ هست برای چی پول بابت این باید داد؟؟؟

به نظرم نوکیا تا یه تحول اساسی به خودش نده و هی شماره ی سیمبینش رو ببره بالا بازنده ی اصلیه.
    مثلا سامسونگ با استفاده از همین روش داره بازارو میگیره.
    هم ویندوز موبایل داره - هم سیمبین و هم جاوا !!!! اونم با بهترین امکانات مولتی مدیا !!!

تازه این روزا نوکیا تو طراحی هم بدجوری کم آورده.
    از طراحی N81 معلوم نیست چند بار دیگه میخواد استفاده کنه !!!!!
    تا اینجا طراحی N81-n96-n85 کاملا مثل هم بوده و فقط با یه تغییر جزیی تو صفحه کلید N78 هم تقریبا شبیه ایناست !!!
    با احترام به نظر شما

باید توضیح بدم همین بالا بردن سیمبین خودش کلی زمین تا آسمون فرق ایجاد میکنه
    وکم اطلاعی شما در این زمینه دلیل بر کم کاری نوکیا نیست

ضمنا همین بالا بردن سیمبین باعث شده با عرضه یه کلاینت (ان گیج) یه دونه چیپ از گوشی و قیمت نهایی کم بشه !!!!
    سلام.
    نه یونس جان نداره. من دوستم خریده بازی Global Race رو که می گفتی واسش نصب کردم ولی کند اجرا شد. ال سی دیش ضعیفتر از ان95 8گیگ هست. اینو تو گرافیک آیکون هاش کشف کردم. صداای اسپیکرش ضعیف تر از ان 95 هست.با صفحه کلیدش اصلا حال نکردم. ولی تو هندزفری ان95 رو قورت میده. خداییش خیلی کیفیت صداش خوبه.
    راستی واسه ----H ش تو قسمت Media یه برنامه به اسم Mobile TV داره که وقتی اجرااش می کنی شروع میکنه به سرچ کردن. بعد IRIB رو پیدا میکنه ولی وقتی انتخابش می کنی این پیغام میاد: No Live TV available . مگه علی نگفت که شبکه های سیما رو می گیره؟ ان73 دوستم هم بعد از آپدیت آیکن Mobile TV بهش اظافه شده که بعد از اجرا دنبال بلوتوث می گرده. ممکنه ----H اکسترنال هم وجود داشته باشه؟
    دی وی اچ فقط تو تهران اونم تو قسمت مصلا تهران فقط برای بعضی از گوشی ها فعاله...که ان96 نمیتونه فعلا بگیره...
    من 5 ماه پیش گفتم ان95 8گیگ پادشاه...نوکیا هیچ وقت نیاد ان95 به این زودیا کوچیک کنه...
    9کرممم...
    شاهد از غیب رسید !!
    پسر عموی من 77 داره بدون مشکل شبکه ها رو گرفته بود
    نمی دونم چرا شما موفق نشدین ؟؟

ولی در مورد صدای اسپیکر 95 و 96 تعجب میکنم چون تو جی اس ام آرنا نوشته بود
    صدای 96 بیشتره

اما در مورد ال سی دی مهدی جون دقیقا یکی هستند شما مطمئنین ؟؟؟!!

دی وبی اچ اکستذنال هم وجود داره
    تو سایت نوکیا ریجن انگلستان
    تو تجهیزات ان73
    می تونی بخری
    الان زیاد وقت ندارم والا حتما لینک میزاشتم

9. 5 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خب یه توضیح کامل بدم تا بحث تراشه گرافیکی
    یا همون شتاب دهنده 3 بعدی تموم بشه

نوکیا از وقتی که سی پی یو های 2 هسته ای اش رو تو ان 93 ارائه کرد از این شتاب دهنده
    استفاده میکرد
    فقط چون 93 با سی پی یو 2 هسته ای و این چیپش خیلی گرون در آومد مهندسین سعی کردن که این
    مشکل رو حل کنن
    و با کلاینت ان گیج این مشکل حل شد
    هم گوشی ارزونتر در اومد هم مشکل ان گیج حل شد

تا حالا دقت کردین که چرا بازی های ان گیج مستقیم نصب نمیشن و حتما باید کلاینت رو اول نصب کنین ؟؟
    سلام علي جون گل گلاب...
    يه سوال
    كلاينت انگيج چه ربطي به چيپ داره؟مگه چيپ فقط واسه N-Gage استفاده ميشه؟

این چیپ مشکل قیمت داره در حالی که نوکیا این مشکل عدم وجود این شتاب دهنده رو با یه برنامه 10 مگی حل کرد

با احترام به نظر شما

باید توضیح بدم همین بالا بردن سیمبین خودش کلی زمین تا آسمون فرق ایجاد میکنه
    وکم اطلاعی شما در این زمینه دلیل بر کم کاری نوکیا نیست

ضمنا همین بالا بردن سیمبین باعث شده با عرضه یه کلاینت (ان گیج) یه دونه چیپ از گوشی و قیمت نهایی کم بشه !!!!
    من هنوز سر حرفم هستم كه تمام گوشي هاي جديد اعم از 85 96 79 تو بازي هاي خفن كم ميارن...
    خداييش من بعد از اين همه مدت Global رو نصب كردم، گرافيكش از Ps1 خيلي سرتره....

شاهد از غیب رسید !!
    پسر عموی من 77 داره بدون مشکل شبکه ها رو گرفته بود
    نمی دونم چرا شما موفق نشدین ؟؟

.
    .
    .
    .

دی وبی اچ اکستذنال هم وجود داره
    تو سایت نوکیا ریجن انگلستان
    تو تجهیزات ان73
    می تونی بخری
    الان زیاد وقت ندارم والا حتما لینک میزاشتم
    علي تو ايران هم هست؟؟ اگه باشه من به هر قيمتي بشه ميخرم...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام علي جون گل گلاب...
    يه سوال
    كلاينت انگيج چه ربطي به چيپ داره؟مگه چيپ فقط واسه N-Gage استفاده ميشه؟

من هنوز سر حرفم هستم كه تمام گوشي هاي جديد اعم از 85 96 79 تو بازي هاي خفن كم ميارن...
    خداييش من بعد از اين همه مدت Global رو نصب كردم، گرافيكش از Ps1 خيلي سرتره....

علي تو ايران هم هست؟؟ اگه باشه من به هر قيمتي بشه ميخرم...
    سلام عزیز دل برادر

کلاینت ان گیج دقیقا پردازش هایی رو انجام میده که شتاب دهنده ی 3 بعدی انجام میده
    فقط بصورت نرم افزاری نه سخت افزاری

اگه منظورت از بازی خفن بازی های ان گیج هستش که با توجه به توضیحاتی که من دادم
    درست به نظر نمیاد (حتی خود شرکت هم راضی نمیشه 96 تو بازی از 95 کم بیاره )
    ولی اگه منظور بازی های با گرافیک بالا
    بدون امیلاتور ان گیج هستش
    بله مسلما چون از اون کلاینت استفاده نمی کنن (85 و 96 و..) و 82 یا 95
    اون چیپ پردازشی رو دارند کم خواهند آورد
    ولی مسلما نوکیا به خاطر از دست ندادن بازار اجازه چنین کاری رو نخواهد داد

من که جدیدا ندیدم
    ولی مسلما اگه دی وی بی اچ راه بیفته به صورت کامل مسلما وارد ایران بصورت عمده میشه

12. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام.
    نه یونس جان نداره. من دوستم خریده بازی Global Race رو که می گفتی واسش نصب کردم ولی کند اجرا شد. ال سی دیش ضعیفتر از ان95 8گیگ هست. اینو تو گرافیک آیکون هاش کشف کردم. صداای اسپیکرش ضعیف تر از ان 95 هست.با صفحه کلیدش اصلا حال نکردم. ولی تو هندزفری ان95 رو قورت میده. خداییش خیلی کیفیت صداش خوبه.
    راستی واسه ----H ش تو قسمت Media یه برنامه به اسم Mobile TV داره که وقتی اجرااش می کنی شروع میکنه به سرچ کردن. بعد IRIB رو پیدا میکنه ولی وقتی انتخابش می کنی این پیغام میاد: No Live TV available . مگه علی نگفت که شبکه های سیما رو می گیره؟ ان73 دوستم هم بعد از آپدیت آیکن Mobile TV بهش اظافه شده که بعد از اجرا دنبال بلوتوث می گرده. ممکنه ----H اکسترنال هم وجود داشته باشه؟
    مهدی جان اینم فقط به خاطر گل روی شما

12 ساعت با فول شارژ کار میکنه
    پروتکل
    Proprietary ----H streaming protocol
    وزنش هم 57 گرمه

14. این کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

سلام عزیز دل برادر

کلاینت ان گیج دقیقا پردازش هایی رو انجام میده که شتاب دهنده ی 3 بعدی انجام میده
    فقط بصورت نرم افزاری نه سخت افزاری

اگه منظورت از بازی خفن بازی های ان گیج هستش که با توجه به توضیحاتی که من دادم
    درست به نظر نمیاد (حتی خود شرکت هم راضی نمیشه 96 تو بازی از 95 کم بیاره )
    ولی اگه منظور بازی های با گرافیک بالا
    بدون امیلاتور ان گیج هستش
    بله مسلما چون از اون کلاینت استفاده نمی کنن (85 و 96 و..) و 82 یا 95
    اون چیپ پردازشی رو دارند کم خواهند آورد
    ولی مسلما نوکیا به خاطر از دست ندادن بازار اجازه چنین کاری رو نخواهد داد

من که جدیدا ندیدم
    ولی مسلما اگه دی وی بی اچ راه بیفته به صورت کامل مسلما وارد ایران بصورت عمده میشه
    خب پس اگه اينطور باشه قابل توجيهه...
    هر چند كه هنوز بازي هاي خفن N-Gage نيومده...

آقا يه سوال فني:
    اين SDK چيه؟ از محسن_دي دي دي پرسيدم هنوز افتخار نداده جواب بده...

اگه نباشه جاش خالی می مونه p990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خب میبینم که من نبود هنوز سر 96 و 95 دعواست !!
    برین تو کار 5800
    95 و 96 چیه
    از اون خفن تر هم در راه است!؟!؟!

صفحه نمایش لمسی برای سری N نوکیا

‏‏Devinder Kishore‏‏ از کمپانی Nokia India اظهار داشت: این کمپانی شمار زیادی ازگوشی های دارای صفحه نمایش لمسی را آماده عرضه به بازار دارد . گوشی مدلN97 اوایل سال 2009 روانه بازار خواهد شد. این کمپانی تصمیماتی هم در مورد یک گوشی ارتباط دهنده مفهومی از سری E گرفته است که دارای صفحه نمایش لمسی است.

حضور گوشی XpressMusic 5800 نیز راه را برای این کمپانی هموار نموده و به رفع نقاط ضعف سیستم عامل S60 Touch کمک کرده است، پیش از آنکه این سیستم عامل روی گوشی های جدید وارد شود.

منبع:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •