بله ميتوني راحت اجرا كني بازي رو.برا بقيه بازي ها هم همينطور.مثلا سيستم يه بازي نوشته گرافيك 8600 حتما ميتوني بازي رو حداقل حداقل رو متوسط بازي كني.
بله ميتوني راحت اجرا كني بازي رو.برا بقيه بازي ها هم همينطور.مثلا سيستم يه بازي نوشته گرافيك 8600 حتما ميتوني بازي رو حداقل حداقل رو متوسط بازي كني.
سلام
یک سوال داشتم از دوستانی که بازی دارند
اقا من تو اونجا که میرم تو یک فضایی 3 نفر میان بعد که اون ها رو زدم میرم تو یک قسمت دندون مصنوعی کف زمینه و یک پلیسه هم به تخت بسته شده و یک تابلو روشه نوشته dead end بعد صدای این یارو ریدلره چیه میاد بعد میگه باید یه جایی رو اسکن کنی میشه بپرسم اونجا کجاست ؟
ممنون
تو سمت راست اون محوطه یه تابلو هست که اگه اشتباه نکنم اون رو باید اسکن کنی![]()
دوباره سلام
(شرمنده دوستان من زیاد سوال میپسم )
اقا من اون جا رو که گفته بودم رد کردم رسیدم به جایی که بتمن میره پیش ماشینش و ژل انفجاری رو میاره از اونجا به بعد دیگه رو نقشه هم هیچی نیست فقط یک عالمه علامت سوال تو نقشه است
دوستانم اینجا باید چی کار کنم؟
ممنون
سلام.اين گيم اسپات بدرد نخور تاريخ انتشار بازي براpcرو زده 15 اين ماه بعد(سپتامبر)اما من امروز رفتم خريدم.اما يه پرت از 360 هست ولي تنظيمات گرافيك رو داره.
ببینم دوستانی که این گیم رو بازی کردن کلا ارزش خرید داره یا نه؟
من هنوز این بازی رو نخریدم همین الان از بیرون میام هنوز نیومده بود. اگه بود می خریدم. اصلا 1درصد هم شک نکن ارزش خریدن داره. بازی از این بهتر گیرت نمیاد توی این دوره زمونه بازیه خوب کم گیر میاد این از هموناست که کم گیر میاد
دوست عزيز حداقل دو صفحه قبل رو ميخوندی !! امتياز هايی كه اين بازی گرفته فوق العادس !!
هر كی هم بازی كرده فوق العاده خوشش اومده ... ولی باز سليقه ای هست شايد شما خوشت نياد : دی
اصلا سوژه این بازی خودش پوئنی هست. بازی هایی که به عنوان یه شخصیت معروف بازی می کنی خودش یه حس خاصی داره اینکه فوتبال گیم اینقدر طرفدار داره اینه که کلا فوتبال امروزه تبدیل به چیز همه گیر شده و به تبع اون بازیکنان معروف هم طرافدار دارن و این لذت بخش که به عنوان یه بازیکن بزرگ بتونید کیم بازی کنید اینم همون جریانه بتمن یا جوکر اصلا شخصیت محبوبی هستند طبیعی هست که وقتی بازی بتمن میاد و شما بتمن هستید خیلی احساس جالبی به شما دست میده تازه این فقط یه جنبه اش هست با توجه به نقد دوستانی که دمو رو بازی کردن حتما باید جذاب باشه
همین، کار سازنده های بازی Batman رو سخت کرده . اینکه چه جوری میشه به گیمر حس و حال قرار گرفتن به جای بتمن رو القا کرد و خوشبختانه مثل اینکه سازنده هاش در این زمینه موفق عمل کردند.اصلا سوژه این بازی خودش پوئنی هست. بازی هایی که به عنوان یه شخصیت معروف بازی می کنی خودش یه حس خاصی داره اینکه فوتبال گیم اینقدر طرفدار داره اینه که کلا فوتبال امروزه تبدیل به چیز همه گیر شده و به تبع اون بازیکنان معروف هم طرافدار دارن و این لذت بخش که به عنوان یه بازیکن بزرگ بتونید کیم بازی کنید اینم همون جریانه بتمن یا جوکر اصلا شخصیت محبوبی هستند طبیعی هست که وقتی بازی بتمن میاد و شما بتمن هستید خیلی احساس جالبی به شما دست میده تازه این فقط یه جنبه اش هست با توجه به نقد دوستانی که دمو رو بازی کردن حتما باید جذاب باشه
.این بازی مگه برای PC ریلیز شده؟ شنیده بودم کمی تاخیر خورده. نکنه نسخه های تو بازار دمو باشند؟سلام.اين گيم اسپات بدرد نخور تاريخ انتشار بازي براpcرو زده 15 اين ماه بعد(سپتامبر)اما من امروز رفتم خريدم.اما يه پرت از 360 هست ولي تنظيمات گرافيك رو داره
Last edited by Yi Yi; 26-08-2009 at 15:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)