شما این نسخه رو تو پست اول هنوز قرار ندادید درسته چون ورزنش زده 1
شما این نسخه رو تو پست اول هنوز قرار ندادید درسته چون ورزنش زده 1
دوستان نظرتون در مورد symantec corporate edition چیه . من در این تاپیک چیزی در مورد symantec corporate edition پیدا نکردم.
آیا کسی باهاش کار کرده. من از این آنتی ویروس بخاطر اینکه آپدیتش به راحتی انجام می گیره استفاده می کنم و حوصله کار با kaspersky, nod, bitdiffender رو ندارم. آیا میشه به symantec corporate edition اعتماد کرد؟
آیا با این کرک هم هر زمان که میخواهیم NORTON را اجرا کنیم پیامی که میگه باید register کنیم باز هم هست؟
هر چند اهمیتی ندارد ولی کمی آزار دهنده است.
با سپاس
نه دوست عزيز اگر اون پيغام بياد که کرک عمل نکرده! وقتی کرک انجام ميشه ديگه اون پغام نبايد ظاهر بشه...
در ضمن قبل اجرای کرک بايد قسمت Norton Product Tamper Protection نورتون را از مسير زير غير فعال کنید،و بعد به حالت اول برگردونيد...اگر اين عمل رو انجام ندهيد موقع انجام کرک پيغام خطا به شما داده ميشه، و کرک انجام نميشه
<Settings>, <Miscellaneous Settings>, <Product Security>, <Norton Product Tamper Protection>, and switch it OFF, click <Apply>, and <OK>
دريافت برنامه Trial Reset برای محصولات 2009:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من که تا هنوز جوابی براش پیدا نکردم!!!
چرا اکثر وقت ها آپ دیت های دانلود شده از وب سایت جواب نمی ده؟
تو تاپیک قبلی در مورد Symantec Corporate Edition هم صحبت شده بود.
نسخه های Corporate برای استفاده های شخصی و خانگی توصیه نمیشن.
میتونید Norton Antivirus 2009 را به جای Symantec Antivirus Corporate Edition نصب کنید.مشکل آپدیت هم نداره.
از کرکی که دوستمون Markus لینکش را گذاشت استفاده کنید.به این ترتیب مهلت مصرف شما به 90 روز ارتقا پیدا میکنه و دیگه اون صفحه آزار دهنده ظاهر نمیشه.
دوست عزيز *Batman* قبلاً جواب اين سؤال رو در صفحه قبل دادن:
"آپدیتهایی که دانلود می کنید حجم نسبتا زیادی دارن.
همه این آپدیتها برای ورژن 2009 نیست.بلکه با 2008 مشترکه.پس نباید انتظار داشت که همشون نصب بشن.
نکته دوم اینکه این آپدیتها فقط Database آنتی ویرس را آپدیت میکنن.برای آپدیتهای بقیه قسمتها شما باید از LiveUpdate استفاده کنید. "
کمک برای حذف آنتی ویروس سیمانتک
دوستان بنده 2 ماه پیش روی کامپیوترم آنتی ویروس سیمانتک را نصب کردم اما الان می خواهم آنرا از روی کامپوترم حذف کنم از من سریال می خواهد که سریال آنرا بنده گم کردم (در حالت admin) لطفاً بفرمایید چگونه می تونم آنرا حذف کنم...
Last edited by sara100; 08-01-2009 at 13:01.
کرک 1.5 را از کجا دانلود کنم ؟
سلام.
راه حل مشکل شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچندتا پست بالاتر معرفی شده بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)