تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: عملكرد كدام بازيگر(ها) در "روز حسرت" حرفه اي تر هست

راي دهنده
87. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • فرامرز قريبيان ( پدر )

48 55.17%
  • افسانه بايگان ( مادر )

8 9.20%
  • پوريا پورسرخ ( مسعود )

11 12.64%
  • مهراوه شريفي نيا ( فريده )

37 42.53%
  • ليندا كياني ( معصومه )

7 8.05%
  • رحيم نوروزي ( دوست مسعود )

16 18.39%
Multiple Choice Poll.
صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 279

نام تاپيک: سریال روز حسرت

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

بچه پررو بعد از این همه اغلاط علن و غیر علن تازه میگه لطف می کنم نگه ات می دارم

مسعود رو میگی؟

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سعيد نعمت‌الله: «روز حسرت» سريال آبرومند درآمد / اعتراض اصناف به سريال‌ها لوس‌بازي است

سعيد نعمت‌الله از سريال «روز حسرت» به عنوان يك مجموعه تلويزيوني آبرومند در ماه رمضان ياد كرد و در عين حال گفت: در اين سريال نيز همانند ساير سريال‌هاي مناسبتي نوعي عجله به چشم مي‌خورد.

اين فيلم‌نامه‌نويس در نقد اين مجموعه درباره‌ي ارزيابي خود از وضعيت كيفي سريال «روز حسرت» خاطرنشان كرد: ردپاي عليرضا افخمي و سيروس مقدم در اين‌كار كاملا مشخص است و با آن‌كه مشخص است سريال باعجله ساخته شده، اما آقاي افخمي توانسته‌اند متن را به موقع برسانند و در مجموع كار با دفاعي را ارايه دهند.

وي با اعتقاد بر اين‌كه «روز حسرت» از زاويه‌اي جديد به موضوعات ماورايي پرداخته است، در اين‌باره اظهار كرد: ايرادگرفتن به ساخت تعداد بسيار سريال‌هاي ماورايي مانند آن است كه بگوييم چرا آن‌قدر فيلم‌هاي كمدي و تخيلي ساخته مي‌شود؟! ضمن اين‌كه ماه رمضان زمان خوبي براي پرداختن به اين موضوع محسوب مي‌شود.

اين فيلم‌نامه‌نويس در پاسخ به اين پرسش كه آيا «روز حسرت» در حوزه‌ي سريال‌هاي ماورايي اثري موفق محسوب مي‌شود؟ گفت: بايد ببينيم هدف چيست؟ اگر قرار است بيننده را در نظر بگيريم و اين‌كه مردم در ماه رمضان هرشب به تماشاي سريالي بنشينند بايد بگوييم «روز حسرت» مجموعه موفقي بوده است.

وي با پررنگ دانستن وجه سرگرمي تلويزيون اظهار كرد: ممكن است مردم براي سرگرمي به تماشاي بسياري از سريال‌ها بنشينند اما «روز حسرت» علاوه بر سرگرم‌سازي، هشدارهايي را هم به مخاطب منتقل مي‌كند.

سعيد نعمت‌الله از ساخت سريال به عنوان يك كار گروهي ياد كرد و درباره فيلم‌نامه سريال «روز حسرت» گفت: اگرچه ردپاي عجله در سريال ديده مي‌شود. اما فيلم‌نامه «روز حسرت» در حد قابل قبولي است و فضاسازي هم به خوبي صورت گرفته است. در مجموع مي‌توان گفت متن اين سريال در حد متوسط روبه بالا است.

وي درباره بازي‌هاي بازيگران «روز حسرت» گفت: در مجموع «روز حسرت» سريال آبرومندي است هرچند ممكن است بازي بازيگراني چون فرامرز قريبيان و افسانه بايگان تا حدودي از توقع ما دور باشد.

وي با اشاره به وجه هشداردهنده سريال «روز حسرت» در اين‌باره خاطرنشان كرد: تماشاي سريال «روز حسرت» باعث مي‌شود كه آدم‌ها تا حدودي به خودشان بيايند. ضمن اين‌كه اگر كاري بتواند حتي براي يك نفر هم وجه هشداردهنده داشته باشد و او را عمل خلافي كه انجام مي‌دهد بازدارد، موفق عمل كرده است.

اين فيلم‌نامه‌نويس در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه طرح معضلات تلخ اجتماعي در سريالي ويژه ماه رمضان تا چه اندازه مي‌تواند مناسب باشد؟ گفت: اصولا زبان نصيحت و انتقاد بايد تلخ باشد و اگر از زاويه شيرين‌تر نصيحت بيان شود جذاب نمي‌دهد.

سعيد نعمت‌الله در پاسخ به اين پرسش كه «روز حسرت» در پرونده كاري سيروس مقدم در چه جايگاهي قرار مي‌گيرد؟ گفت: براي كارگرداناني مانند سيروس مقدم بايد احترام قايل بود، ايشان از زمان ساخت دايي‌جان ناپلئون به عنوان طراح صحنه در تلويزيون فعاليت داشته و تا به امروز هم هم‌چنان به كارش ادامه مي‌دهد.

وي ادامه داد: سيروس مقدم مديوم تلويزيون را خوب مي‌شناسد، چراكه بسياري از كارگردانان مطرح سينما سريال‌هايي را ساخته و مي‌سازند كه تضميني براي موفقيت‌شان وجود نداشته است.

سعيد نعمت‌الله در پايان در پاسخ به اين پرسش كه آيا اعتراضات سال‌هاي گذشته به سريال‌هاي ماه رمضان باعث نوعي محافظه‌كاري در بين سازندگان نشده است؟ گفت: اعتراضات اصناف به سريال‌هاي ماه رمضان نوعي لوس‌بازي است؛ چراكه تمام اصناف داراي آدم‌هاي خوب و بد هستند. اين لوس‌بازي‌ها كه در سينما و تلويزيون از زماني مد شده است، اميدوارم هرچه زودتر از مد بيفتد، چراكه وقتي قرار است شخصيتي منفي خلق شود بايد شغلي را به او منصوب كرد و اعتراضاتي از اين قبيل، دست و پاي سازندگان را بي‌دليل مي‌بندد.

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

به به حاج آقا هم که از کار یه دزد زبر دست از کار در اومد

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

این حاجاقا آخرش میگه :
    "نرجس .بذار دستتو ببوسم.
    من قدیما یه گناه دیگه مرتکب شدم که به تو نگفتم."

نرجس میگه :
    "بگو رضا
    چیکار کردی ؟"

حاجاقا میگه:
    "راستش من قبل از ازدواج با تو با یکی دیگه ارتباط داشتم.ازش بچه هم دارم.
    یه نفر هم با ماشین زیر گرفتم و فرار کردم.
    یک عتیقه هم از کشور خارج کردم و از اون طرف مواد مخدر وارد کردم

خیلی توی فکرم نرجس
    فکر میکنی خدا منو میبخشه نرجس
    "

5. 3 کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این حاجاقا آخرش میگه :
    "نرجس .بذار دستتو ببوسم.
    من قدیما یه گناه دیگه مرتکب شدم که به تو نگفتم."

نرجس میگه :
    "بگو رضا
    چیکار کردی ؟"

حاجاقا میگه:
    "راستش من قبل از ازدواج با تو با یکی دیگه ارتباط داشتم.ازش بچه هم دارم.
    یه نفر هم با ماشین زیر گرفتم و فرار کردم.

خیلی توی فکرم نرجس
    فکر میکنی خدا منو میبخشه نرجس
    "
    به به حاج آقا هم که از کار یه دزد زبر دست از کار در اومد
    این حاج رضا قدیما گنگستری بوده برا خودش !!! احتمالا حادثه ی سینما رکس هم کار خود نامردشه !

اونجا که افسانه بایگان بچه رو بغل کرده بود می گفت چقدر لاغره رضا ، مثل یه پوست روی استخوانه ، من داشتم از خنده می مردم ! مچ دست پسره اندازه ی دور گردن من بود ، لپاش مثل این سگ کوتوله ها اویزون بود ، اون وقت می گفت چقدر لاغره ! عجب افتضاحی شده این اواخر ! . !

7. این کاربر از S@eid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sayrex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    IN THE NET

پيش فرض

"نرجس .بذار دستتو ببوسم.

اینو خیلی باحال اومدی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض روز حسرت همچنان در صدر

پس از سريال روز حسرت به ترتيب

سريال ‌هاي مثل هيچ‌كس با 71.2 درصد بيننده
    و 78.2 درصد رضايت و مامور بدرقه با 72.6 درصد بيننده
    و 67.3 درصد رضايت مقام‌هاي دوم و سوم را كسب كردند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

عجب دروغگوهایی هستند!!!اصلا بزنگاه رو از توی لیست فیلمهای پر بیننده حذف کردن!!!اره جون خودشون!!!روز حسرت اوله و مثل هیچکس دوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. این کاربر از rainysky50 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

مثل هیچکس 71 درصد بیننده داشته بعد 78 درصد ازش راضی بودن ! آخرشه
    --------
    Last edited by hosseinmusicmaster; 01-10-2008 at 17:31.

13. این کاربر از hosseinmusicmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض هیچ محدودیتی در خلق مضامین نداشتم // نظر فرامرز قریبیان را جلب کردیم

کارگردان «روز حسرت» گفت: هیچگونه محدودیتی در خلق مضامین و ساخت « روز حسرت » وجود نداشت .

سیروس مقدم افزود: البته ممکن است هنگامی که فیلم به روی آنتن می رود نقطه نظرات علما و کارشناسان و اندیشمندان همچنین مردم به سازمان منتقل شود و سازمان این نقطه نظرات را به ما منتقل کند و این به معنی محدودیت نیست بلکه به این معنی است که مسیر راست و صراط مستقیم را به خوبی پیش برویم و اگر مشکلی است اصلاح کنیم .

وی درخصوص مضمون سریال های ماه رمضان در مقایسه با ماه های دیگر سال گفت : من به این تقسیم بندی که سریال های ماه مبارک رمضان باید پیام های اخلاقی، معرفتی داشته باشد اما سریال های هفتگی و ماه های دیگر سال از این امر مستثنی باشد موافق نیستم ، بلکه در تمام ماه های سال باید به تقویت و تربیت روح و ذهن خود مشغول باشیم و فرقی ندارد که ماه رمضان باشد یا محرم یا ماه های دیگر.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در ماه رمضان به این دلیل که مردم روزه دار هستند به شکل خانوادگی تر و ملی تر به دیدن مجموعه های ماه رمضان می پردازند. به دلیل همین ویژگی هایی که در ماه رمضان وجود دارد انتخاب پیام های اخلاقی دراین ماه با حساسیت بیشتری رو به رو می شود.

کارگردان مجموعه "روز حسرت" تاکید کرد: علاوه بر ماه رمضان در تمام ماه های سال باید به خلق مجموعه های تلویزیونی در رابطه با اخلاق و روابط درست و سالم و همچنین مشکلات جامعه بپردازیم واینگونه مضامین را به تصویر بکشیم.

کارگردان مجموعه تلویزیونی «روزهای زندگی » تصریح کرد: پیش از اینکه شروع به فیلمبرداری و آغاز کار کنیم با سفارش دهندگان که مدیران شبکه ها هستند و تهیه کننده فیلم پیرامون حوزه ای که می خواهند کار کنند به توافق رسیدیم و اینگونه نیست که در مسیری غیر از خواسته و یا تفکر شبکه به جلو برویم و یا شبکه در تصورش مطلب یا کاری باشد که ما را در جریان نگذارد به همین خاطر به ندرت پیش می آید که بین آنچه ساخته شده با آنچه در واقع سفارش داده شده است تقابلی اتفاق بیفتد.

کارگردان «پلیس جوان و دریایی ها » درخصوص خلق تصاویر و اینکه چگونه توانسته به یک نوع تازگی در خلق تصاویر برسد گفت: کار سینما و تلویزیون اصولا کار تصویرسازی تعبیر خاص خودش را دارد. در واقع کاربرد لنزها در دوربین و حتی بالاتر و پایین تر بودن دوربین، فاصله سوژه تا دوربین فیلمبرداری و بک گراند و... باید با محتوا و میزان دکوپاژ همخوانی داشته باشد.

این کارگردان با بیان این مثال که هنگامی که می خواهیم شرایط خیلی بدی از فریده بعد از مصرف مواد مخدر را به تصویر بکشیم مسلما این آدم بعد از استفاده از مواد مخدر دچار تشویش و مالیخولیایی ذهنی، به هم ریختگی و آشفتگی می شود پس باید از نماهایی با لنز واید و نورپردازی های خاص استفاده شود تا این حس که فریده الان شرایط نرمال و عادی ندارد به صورت غیر مستقیم به مخاطب القا شود این خلق مضامین یک شبه به دست نیامده است بلکه با گذشت زمان و کسب تجربه به اینگونه خلق تصاویر رسیده ام.

کارگردان مجموعه تلویزیونی «ریحانه » در خصوص چگونگی انتخاب بازیگران گفت: چند آنالیز مهم در انتخاب بازیگر وجود دارد مهمترین و اصلی ترین پارامتر نزدیک بودن بازیگر به تیپ و شخصیت و کاراکتری است که در فیلمنامه وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه تنها به صرف محبوبیت یا شهرت نمی توان یک بازیگر جوان و محبوب را برای یک کاراکتر 60 ساله که در فیلم نامه وجود دارد انتخاب کرد گفت: طبیعتا باید بازیگری که برای نقش مورد نظر انتخاب می شود به لحاظ فیزیک و میمیک صورت و طرز بیان و سن و سال و توانایی هایی که دارد با کاراکتر فیلمنامه همخوانی داشته باشد.

وی در ادامه افزود: پارامتر دوم این است که بازیگر مورد نظر به روابط و اصول حرفه ای کار آشنا باشد یعنی در واقع حرفه ای این کار باشد تا بتوانیم به صورت حرفه ای با کمترین برداشت به بیشترین نتیجه برسیم.

کارگردان مجموعه تلویزیونی های « اغما و اس ام اس از دیار باقی »اظهار داشت: پارامتر سوم که برای کارهای مناسبتی مهم است این است که بازیگر از ظرفیت روحی بالایی برخوردار باشد و خود را برای یک ماراتن طولانی مدت و سخت ریاضت دلچسب آماده کند و از همه مهمتر اینکه به قصه های اینگونه فیلم ها اعتقاد و باور داشته باشد و تنها به صرف پول وارد یک پروژه نشود.

وی در ادامه این مطالب گفت: هنگامی که قریبیان را دعوت به کار کردیم وی راجع به سوابق تیم سازنده تحقیق کرده بود به همین جهت اعتماد کردند و روی یک سیناپس 30 صفحه ای نقش را پذیرفتند و ما هم سعی کردیم در طول کار با یک روابط حرفه ای اعتمادشان را جلب کنیم.

این کارگردان در ادامه ی صحبت هایش گفت: قریبیان بازیگر مجرب و محبوبی است، این عوامل باعث شد تا قریبیان که در تلویزیون نقشی را بازی نمی کند در این مجموعه شروع به نقش آفرینی کرد و با شدت و انگیزه بالایی به ایفای نقش پرداخت.

وی در پایان گفته هایش اظهار داشت: قسمت های آخر این مجموعه در حال فیلمبرداری است و تاعید فطر این سریال تمام خواهد شد ، بعد از آن فقط به استراحت فکر می کنم و در حال حاضر قصد انجام و شروع کار جدیدی را ندارم./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •