دوست من خبرش را به ما بده که آیا کار کرد یا نه![]()
دوست من خبرش را به ما بده که آیا کار کرد یا نه![]()
يه ترفند ميخوام ويندوز بالا نياد بعد هر وقت ميخوام دوباره كاري كنم ويندوز بياد بالا
سلام.
من یه تایپپیک با ز کرده بودم ولی نامردا جواب نداددن حالا اینجا مطرحش میکنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چگونه می توان Secure فایل های PDF را برداشت!؟؟؟؟؟؟
من یک فایل pdf دارم که موقعی که باز میکنم این میاد:
چجوری میتونم این Secure رو بردارم؟
![]()
جواب شما را دادم که:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من از نرم افزار صحیفه امام یک سری مطالب را انتخاب کرده بودم و به وسیله امکانات خود نرم افزار آنها را در فایلی ذخیره کرده بودم ولی اکنون که می خواهم از آنها استفاده کنم همه به هم ریخته شده اند . در ورد و نوتپد هم امتحان کردم utf-8 و انواع و اقسام unicode را امتحان کردم ولی به نتیجه نرسیدم - راهی نیست که بتونم دوباره از این متن استفاده کنم . آخه خیلی وقت برد تا تکمیلش کردم نزدیک 9 ساعت .
ممنون
نمونه ای از متن به هم ریخته را برایتان می گذارم متن اصلی به خط نسخ و به فارسی و بدون اعراب بود .
. ُّ َِاا ساه لاَعا ِ ُّاجَ ُاى ًٍسا ِ "ش' ا ،ُاِىُ ٍاى=ا ِ لَع ا ،ُاُ ِىع ًٍسا ِ ا ِى ُ'سّ اُّ ،ُّجَ ٌِج ًٍسا ٍسا ِ ا جُاسُام لاَعا ا ِى شى .اذگ اُ لاه«ا وٌ' ضكَ ُا ُِا ا 'ش ِچّ ِججس ْا ا ِاُج چ ِع ه ،ا'سا' ْاسه ‘ىا« ْاَگ ا'سَ ْاَس ش ضا= شا ِ ّك'َ ًٍسا ِ ى'كَ ِى ‘سا جسى ٍى ،ش ِاصَ اُّ ا ا جّيه جگس ا ِى ‘سا شى ا ا ْاِاجا ِىاسَ ٍِاَ' ِ ى ثىا .ذگجَ ٌَسَ ًٍسا جاّ'صَ ِچ ش ٌٍكَ ا' ُُاسجَ هاَ عَس ِ ،ش جگس ا ُجَ س ِ ‘ٌذ ‘سع ا ِى اَُ'سَ ِ ش ٌَسَ ًٍسا حٌاصَ وص ا ِى ‘سا ًٍسا ىٌِْ« هٌَ ،ىى اس= ا َا ُاِ ‘س ِ عشَاُ «ِ ًٍسا ٍاى=ا ِ ّك'ج ِى ،اس ْاُّاَ'ا اگُا عشَ م ااَُ ُ ي اا ِاَس اىها ا'ه « شاى ْا .شجَ ل= ‘سا وً اُّ ظُ ِ ِى ٌا«َ ا ْاس ‘ض= ُاّيه شجُس ا ا' ُُاسجَ ضع
زبان آسیای شرقی روی سیستم نصب هست؟
نه -زبان آسیای شرقی نصب نیست .
زبان آسیای شرقی برای چی ؟ مگه تنها فونتهای راست به چپ کافی نیست ؟
با سلام
بنده مشکلی خیلی فوری دارم و نیاز دارم که برطرف بشه ممنون میشم راهنمایی فرمایید :
بنده حدود 2000 هایپر لینک ( text to disply + url link ) دارم که در یه فایل آفیس ورد ( doc ) قرار گرفته الان من نیاز فقط به لینک ها ( url ) دارم و برام بسیار سخته که یکی یکی بشینم و با گزینه edit hyperlink و پاک کردن txet to disply لینک ها رو جدا کنم ! بهترین راه و آسانترین راه برای اینکه بطور دسته جمعی و گروهی text رو پاک کنم بطوری link ها رو نگه دارم چیه ؟
..........
Last edited by Golbarg01; 07-12-2009 at 02:39.
دگمه Scroll Lock چه کاری می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)