به نظر می رسید که یه سکانس رو قیچی کردن امروزبازم شروع شد !
![]()
به نظر می رسید که یه سکانس رو قیچی کردن امروزبازم شروع شد !
![]()
بچه ها فكر كنم يه دكمه تشكر پايين هر پست هست و لازم نيست كه هر كي يه پست بده و تاييد كنه و الكي تايپيك بره جلو و مانع از اين ميشه كه پستاي مفيد قبلي ديده نشه
من هم حس کردم یک تیکش را قیچی کردند اون صحنه که نادر تو خونش اون بالا دنبال چیز بود و رفت کابینت را بگرده به نظر قیچی شد...
این علی صادقی هم داره میاد تو خط چیز ...
مهران مديري كه با مرد هزار چهره ديگه حرفي براي گفتن براي خودش نذاشت! اون كه تابلوتر داشت فقط همه رو مسخره مي كرد.
راستي منم فكر مي كنم سانسورهاش شروع شده. امروزش زياد حال نداد.
ولي يه چيز داره رو اعصابم راه ميره انو سياه پوشيدنشونه! 10 روزه همشون سياه پوشيدن! كار طراح لباس چقدر سخته!![]()
این قسمتش چیز جالبی نداشت امیدوارم سانسور کردن را شروع نکرده باشند
سریال مرد هزار چهره که بهترین بود کجاش به کسی توهین کرد؟
رييس شوراي نظارت بر سازمان صداوسيما طي نامهاي خطاب به مهندس عزتالله ضرغامي، رييس سازمان صداوسيما سريال «بزنگاه» را كه از شبكهي سه سيما پخش ميشود داراي اشكالات اساسي دانست. همچنين دكتر حسين مظفر، بر پركردن اوقات مفيد و حياتي مومنين در شبهاي ماه مبارك رمضان به صورت حجمي انتقاد كرد.
وي دراين نامه اظهار اميدواري كرد برخي پيامهاي منفي در قسمتهاي بعدي سريال «بزنگاه» اصلاح شود.
دكتر حسين مظفر تكرار الفاظ زشت و ناروا و نمايش تصويري پرخاشگر و غيراخلاقي از روابط افراد خانواده نسبت به يكديگر و نگاه سمپاتيك به معتاد و حساسيتزدايي و قبحشكني نسبت به مقولهي اعتياد را از اشكالات اساسي اين سريال اعلام كرد.
وي تمسخر غيرمستقيم مراسم عزاداري و نيز سوگواري پيشوايان اسلامي، لوثكردن آئين و مراسم تشييع جنازه و عزاداري مسلمانان، توهين به اذكار و مفاهيم ديني چون تهلل، تمحيد، نمايش تصويري مذموم از بانوان چادري، نمايش چهرهاي مذموم و زشت از طبقات متوسط و پايين اقتصادي را از اشكالات اساسي سريال «بزنگاه» دانست.
مظفر در پايان اين نامه از مهندس ضرغامي درخواست كرد نتيجهي بررسي سازمان صداوسيما هرچه سريعتر به شوراي نظارت منعكس شودد.
به گزارش ايسنا، همچنين دكتر حسين مظفر، رييس شوراي نظارت بر سازمان صداوسيما طي نامهاي خطاب به مهندس ضرغامي رييس سازمان صداوسيما ضمن ايراد و انتقاد كلي بر پركردن اوقات مفيد و حياتي مومنين در شبهاي ماه مبارك رمضان به صورت حجمي اعلام كرد:
«پخش اين سريالها مورد اعتراض بسياري از مردم مومن قرار گرفته است»
در بخشي از اين نامه آمده است:
در بررسيهاي اوليه و اجمالي كارشناسان شوراي نظارت از سريالهايي كه در شبهاي ماه مبارك رمضان پخش ميگردد، ايراد و انتقاد كلي بر پركردن اوقات مفيد روزهداران در ايام معنوي شبها به صورت حجمي كه ميبايست بيشتر به دعا و نيايش و سازندگيهاي معنوي و روحي و حضور در مساجد سپري گردد وارد است.
وي پخش حجمي اين سريالها را مورد اعتراض بسياري از مردم مومن دانست و با اشاره به پيامهاي منفي برخي از اين سريالها اظهار اميدواري كرد اشكالات وارده به محتواي اين سريالها در قسمتهاي بعدي اصلاح شود.
منظورم به یکی دیگه بود فک کنم ... اما بازم کلی بود ...محمد حسین جون اگه منظورت پسته من بود من که نگفتم سریاله بدیه گفتم خوبه ولی یه تیکه هاییش جالب نیست که اونم به تدریج داره کم میشه
اما در مورد دید کلی دوستان در مورد طنر کاملا مخالفم .... ... باید بدونید از نظر من این سریال همونی بود که باید باشه .
مديري هميشه تو كارش يه جور نوآوري هست
به خاطر همين هم شايد بعضي مواقع كارش دلچسب نشه
ولي عطاران هميشه تكرار!!
InDepEndEnCe جون مثلا عزاداران باید سیاه بپوشن..... ولی اینو باهات موافقم کار طراحی لباس خیلی سخته...مرد هزار چهره که فیلم خوبی بود...البته باید دید هر کی با چه دیدی به این فیلم نگاه کرد....
آره وسطای قسمت دیشبش یهو پرید ...... چرا؟؟؟؟؟؟؟؟......خوب فعلا...... تا بعد....
شاید از این نظر که طنزش همیشه ماهیت اجتماعی داره تکراری باشه ، اما تو همه کارهاش نوآوری خاص خودشو داره که کارهاشو از هم متمایز می کنه.ولي عطاران هميشه تكرار!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)