نوكيا مشكلي نداره...اين مشكل ماست با BiNPDA و كرك بازي ها...
نوكيا مشكلي نداره...اين مشكل ماست با BiNPDA و كرك بازي ها...
میگم راستی دوربینش چه فرمیه؟؟؟
در حد ان82 هست میشه یکی بگه؟؟؟
دوستانی که موبایل رو خریدن ، راجع به باتری و gps اش توضیح میدید لطفا ؟باتریش به طور متوسط هر چند وقت یه بار شارژ خالی می کنه؟
کارت حافظه 4 گیگ همراه گوشی هست دیگه ؟
تو GSMArena نوشته حدود یک دقیقه طول میکشه تا روی یه عکس 100% زوم بشه ، درسته ؟
Last edited by shahab_f; 02-01-2009 at 14:46.
در مورد زوم عکس باید بگم فکر نمی کنم، چون من با گوشی تو پایتخت کار کردم و تو عکسایی که با خود گوشی گرفته بودن زوم کردم و سرعت خوبی داشت...
کسی کابل av رو جدا خریده؟ گیر میاد؟ قیمت؟
دوستان کیفیت lcd گوشی چطوره؟ ( زیر نور آفتاب و اینا منظورمه) مثل n82 که نیست؟
سلام
دوست عزیز هیچ کدام از گوشیهای جدید نوکیا مشکل ال سی دی ندارن اینو من بهت قول می دم
در ضمن همون ان 82 هم زیر نور آفتاب هیچ مشکلی نداره و اینا همش حرفه فقط کمی نورش کمه که اونم با یه حک ساده درست میشه
دوست عزیز نمی تونی با جدیت بگی هیچ کدوم مشکل ندارن، تو گوشی های که از تکنولوژی oled به جای tft استفاده شده این مشکل بروز می کنه، مثلا همین دو گوشی که با هم اومدن، منظورم n79 و n85 هستش، همونطور که می دونین تو صفحه نمایش با هم تفاوت دارن که تو n79 صفحه 2.4 اینچ با تکنولوژی tft هست و تو n85 صفحه 2.6 اینچ و تکنولوژی به کار رفته oled هستش بر اهمینه که در زیر نور آفتاب n79 دارای صفحه خواناتری نسبت به n85 هشتس...
البته Oled مشکلی نداره. مشکل جنس خود LCD هست. من قبل از اینکه این گوشی بیاد هم اینو یه جا گفتم . چون مثلا در 8800 Arte که اون هم Oled هست و جز با کیفیت ترینها از نظر ساخت و مواد به کار رفته هست هم این مشکل وجود داره. که البته با احترام به بعضی از دوستان که با وجود این , Oled در N85 رو تحولی عظیم میدونستند و ما رو متهم کردند.
بگذریم
حالا دوستان یک سووال شاید تکراری! این گوشی در چه رنگهایی هست؟ منظورم رنگ پشت قاب نیستا. جلوی گوشی رو میگم. ما که هرچی دیدیم سفید بوده. تو GSMarena اونی که روییوشو نوشته رنگش سیلوره ولی.
یا من دچار کور رنگی شدم!![]()
Last edited by noisymind; 03-01-2009 at 19:34.
من یک کوچک توضیحی در مورد OLED بدم
این نوع ال سی دی جدید از خود نور داره و مثل tft از لامپ تصویر استفاده نمیشه
کیفیت بسیار بلایی ان بخاطر همین نور از خود ان هست
به دلیل نداشتن لامپ تصویر بسیار کم مصرف هم بوده
ولی به دلیل نازک بودن بیش از اندازه به ضربات چندان مقاوم نیست
زیر نور افتاب چون نور از خودش هست و زیاد نورش زیاد نیست زیر نور افتاب زیاد مناسب نیست
ولی ال سی دی ها نسل اینده (TV) هم OLED قراره باشه
میدونم خیلی کم بود بیشتر از اینا میدونم ولی الان وقت نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)