سلام
Alt+J
سلام
Alt+J
منظورم رو نفهمیدید
منظورم عوض کردن زیر نویس نبود
منظورم عوض کردن audioهست
تو حالت advanced رو تصویر کلیک راست کن
audio - >stream selection
تو انجا فایل ویدیو اگر موجود باشد رو نشون میده و می تونی سویچ کنی به یکی دیگر
فقط موقع انجام اینکار اگر تصویر احیانا بهم ریخت یکبار استاپ رو بزنید و دوباره اجرا کنید![]()
من یه قسمت لاست رو دانلود کردم که وقتی نیمه ی اسکرین رو گرفته بود به وضوح و عالی پخش میشد! ولی همین که فول اسکرینش میکردم دیگه تصویر نداشتم(جز یه صفحه ی سیاه خالی !) و صدا ولی پخش میشد...میشه بگین دلیلش چیه؟
بهتر میشه توضیح بدی؟
یعنی در سایز استاندارد که پخش می کردی تصویر داشتی ولی وقتی fullscreen می کردی تصویر سیاه می شد و فقط صدا داری؟
فرمت mdf اولین فرمتیه که من نتونستم با kmplayer باز کنم! البته یه جایی خوندم این فرمت ایمیجه.در هر صورت می خواستم بدونم چه جوری باز میشه؟(با power DVD هم نشد . اصلا تو لیستش نمیاره.(جفتش هم آخرین ورزنه))
بله....بهتر میشه توضیح بدی؟
یعنی در سایز استاندارد که پخش می کردی تصویر داشتی ولی وقتی fullscreen می کردی تصویر سیاه می شد و فقط صدا داری؟
نکته ی جالب هم اینه که قسمت های 1 و 2 رو باهاشون این مشکل رو ندشاتم و فقط قسمتی که انچه گذشت! فصل های قبلی بودش،رو باهاش این مشکل رو داشتم!!!
این امکان وجود داره که چون اون نسخه اچ دی بوده این مشکل رو داشتم؟(سیستم من خیلی قدیمیه و اچ دی که سهله،480 پی هم حالیش نیست!)
اگر سیستمت خیلی قدیمی هست احتمال داره
من هم یک سیستم قدیمی دارم ولی بزور هر چند ثانیه یک فریم تصویر رو با قطع وصل شدن صدا می تونه پخش کنه. (البته رو مد speed )
تو حالت advanced menu برو تو video advanced و preset رو speed کن بببین تصویر رو پخش کنه؟
Last edited by zed2; 05-07-2010 at 09:25.
پسوند mdf ایمج سی دی و یا دی وی دی است برای اینکه بتونی اون باز کنی باید اصطلاحا اونو مانت کنی میتونی از نرم افزار deamon استفاده کنی و یک درایو مجازی بسازی و اون ایمج رو مانت کنی و سپس مانند یک درایو سی دی و یا دی وی دی استفاده کنی
سلام
الان من یه فیلمی رو با km باز کردم ولی صفحش خیلی کوچک بود.روی فول اسکرین هم که میزارم خود نرم افزار بزرگ میشه ولی صفحه همون طور کوچک میمونه.مشکلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)