تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 53 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 529

نام تاپيک: Windows Seven اخبار

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من این ویندوز را روی سیستم نصب کردم اما یه مشکلی باهاش دارم
    سیستمی که ویندوز 7 روش نصب کردم 2 تا هارد دارد و وقتی من ویندوز را روش نصب کردم درایو های هارد ها را جا به جا نشون میده
    مثلا درایو c و d را از هارد 1 و درایو e را از هارد 2 و همین جوری قاطی پاتی تا آخر
    در صورتی که رو ایکس پی و ویستا همه چیز مرتب و درسته
    آیا کسی دلیل این مشکل را میدونه یه راهنمایی به ما بکنه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hesamjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    من این ویندوز را روی سیستم نصب کردم اما یه مشکلی باهاش دارم
    سیستمی که ویندوز 7 روش نصب کردم 2 تا هارد دارد و وقتی من ویندوز را روش نصب کردم درایو های هارد ها را جا به جا نشون میده
    مثلا درایو c و d را از هارد 1 و درایو e را از هارد 2 و همین جوری قاطی پاتی تا آخر
    در صورتی که رو ایکس پی و ویستا همه چیز مرتب و درسته
    آیا کسی دلیل این مشکل را میدونه یه راهنمایی به ما بکنه
    ممنون
    من فکر میکنم شما موقع نصب باید یک هارد متصل داشته باشید
    من هم این اتفاق برام افتاد البته نه با 2 تا هارد بلکه درایوهای usb شده بودc و d ...
    من دوبار ویندوز نصب کردم منتها این دفعه مموری کارتم رو از usb جدا کردم

فکر کنم شما هم اگه هارد دومت رو موقع نصب جدا کنی این مشکلو نخواهی داشت...

3. این کاربر از hesamjm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام
    دوستان علاقمند به ویندوز 7 میتوانند در ادرسی که گذاشتم تعداد بسیاری از ترفندها و نکات در ویندوز 7 رو متوجه بشند.البته بعضی از ترفندهای گفته شده بر روی ویستا هم عمل میکند...
    این ادرس مربوط به مهندسین خود شرکت Microsoft میباشد...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

5. این کاربر از ORIGINAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shadmehr1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    تو رو خدا یه نفر به من کمک کنه
    من نسخه بتا 1 ویندور 7 (32 بیتی) رو از خود سایت مایکروسافت دانلود کردم که حجمش هم 2.43 گیگا بایت هست.
    حالا که ایمیج دانلود شده رو رایتش کردم روی DVD (با سرعت پایین هم رایت کردم) و می خوام نصبش کنم، تو بخش INSTALLING WINDOWS وقتی Copying Files تموم میشه و اون تیک سبز رنگ کنارش می خوره، مورد بعدی یعنی Expanding Files تا % 2 میره و بعدش یه پیغام خطا رو صفحه ظاهر میشه:

INSTALL WINDOWS (با یه دایره قرمز رنگ و یه ضربدر سفید وسطش !)
    Windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available and restart the installation.
    Error Code: 0x80070570

یه OK هم اون پایین داره که وقتی میزنی، نصب ویندوز کنسل میشه
    شرمنده که من نتونستم ازش عکس بگیرم
    حالا تو رو خدا یکی از دوستان بگه من باید چیکار کنم
    2.43 گیگ ویندوز دانلود کردم اون هم از خود سایت مایکروسافت، حالا این جوری باید حالم گرفته شه
    در ضمن من یه ویندوز XP SP 2 هم رو درایو C نصب شده دارم و می خواستم این ویندوز رو روی درایو G با 50 گیگ حافظه خالی نصب کنم
    خلاصه خدا خیرتون بده اگه هرچه زودتر کمکم کنید
    چون خداییش خیلی حالم گرفته اس...

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من ویندوز سون رو نصب کردم ولی به دلایلی پارتیشنی که توش ویندوز سون بود رو فرمت کردم.حالا هر بار که کامپیوتر رو روشن میکنم منوی بووت سون میاد که دو گزینه داره یکی earlier version و دیگری windows seven هست.حالا من میخام این منو رو از بین ببرم و دیگه ازم سوال نکنه که وارد کدوم ویندوز بشه چون ویندوز سون رو پاک کردم.کسی میدونه چجوری این منوی بووت windows seven رو میشه از بین برد؟(سیستم وقتی که منوی بووت میاد اون بالا نوشته boot manager .)
    Last edited by moderntalk; 25-01-2009 at 06:41.

داره خودمونی میشه mohammad105's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من يک نسخه 2009 از ويندوز 7 (ساخت 7003) را در يک سايتي ديدم که عکسهاي تبليغاتي بسيار زيبايي از اين نسخه را داشت به طوري که اين نسخه از ويندوز 7 داراي چندين دسکتاپ متعدد و زيبا بود که هر کدام با ديگر دسکتاپ ها خيلي فرق داشتند.
    من نسخه ساخت 6801 از اين ويندوز(2007) را نصب کرده ام اما داراي اينگونه امکانات نبوده و فقط يک نوع دسکتاپ دارد که فقط مبتوان رنگ آن و عکس دسکتاپ را عوض کرد.
    سوال من اين است که آيا اين عکسهاي تبليغاتي از ويندوز 7 ساخت 7003 که در اين فروشگاه اينترنتي گذاشته شده است دروغ است و يا درست تا من اين محصول را بخرم؟
    در ضمن اگر آدرس اين فروشگاه اينترنتي را خواستيد بهتان ميدهم.
    ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان سلام
    تو رو خدا یه نفر به من کمک کنه
    من نسخه بتا 1 ویندور 7 (32 بیتی) رو از خود سایت مایکروسافت دانلود کردم که حجمش هم 2.43 گیگا بایت هست.
    حالا که ایمیج دانلود شده رو رایتش کردم روی dvd (با سرعت پایین هم رایت کردم) و می خوام نصبش کنم، تو بخش installing windows وقتی copying files تموم میشه و اون تیک سبز رنگ کنارش می خوره، مورد بعدی یعنی expanding files تا % 2 میره و بعدش یه پیغام خطا رو صفحه ظاهر میشه:

Install windows (با یه دایره قرمز رنگ و یه ضربدر سفید وسطش !)
    windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available and restart the installation.
    Error code: 0x80070570

یه ok هم اون پایین داره که وقتی میزنی، نصب ویندوز کنسل میشه
    شرمنده که من نتونستم ازش عکس بگیرم
    حالا تو رو خدا یکی از دوستان بگه من باید چیکار کنم
    2.43 گیگ ویندوز دانلود کردم اون هم از خود سایت مایکروسافت، حالا این جوری باید حالم گرفته شه
    در ضمن من یه ویندوز xp sp 2 هم رو درایو c نصب شده دارم و می خواستم این ویندوز رو روی درایو g با 50 گیگ حافظه خالی نصب کنم
    خلاصه خدا خیرتون بده اگه هرچه زودتر کمکم کنید
    چون خداییش خیلی حالم گرفته اس...
    پیغامی که داده مشخصه...به احتمال زیاد فایلتون اسیب دیده...شاید ویندوز رو درست رایت نکردید یا نمیدونم به هر دلیل دیگه ای درست فایل های نصب کپی نشدند..یا فایل ایمیجتون مشکل به هم زده....بهتره یه بار دیگه رایتش کنید(در ضمن سرعت رایتتون هم بسیار کم باشه)....
    موفق باشید.

11. این کاربر از ORIGINAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من يک نسخه 2009 از ويندوز 7 (ساخت 7003) را در يک سايتي ديدم که عکسهاي تبليغاتي بسيار زيبايي از اين نسخه را داشت به طوري که اين نسخه از ويندوز 7 داراي چندين دسکتاپ متعدد و زيبا بود که هر کدام با ديگر دسکتاپ ها خيلي فرق داشتند.
    من نسخه ساخت 6801 از اين ويندوز(2007) را نصب کرده ام اما داراي اينگونه امکانات نبوده و فقط يک نوع دسکتاپ دارد که فقط مبتوان رنگ آن و عکس دسکتاپ را عوض کرد.
    سوال من اين است که آيا اين عکسهاي تبليغاتي از ويندوز 7 ساخت 7003 که در اين فروشگاه اينترنتي گذاشته شده است دروغ است و يا درست تا من اين محصول را بخرم؟
    در ضمن اگر آدرس اين فروشگاه اينترنتي را خواستيد بهتان ميدهم.
    ممنون ميشم اگه راهنماييم کنيد
    سلام
    پست های اضافه ی شما حذف شد
    تمام این نسخه ها بتا و ازمایشی هستند و پایدار نیستند که بشه مقایسه کرد...پس بهتره چندان نگران این تفاوت عکس ها نباشید...
    در ضمن برای خرید 7 بهتره این پست رو ببینی...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من ویندوز سون رو نصب کردم ولی به دلایلی پارتیشنی که توش ویندوز سون بود رو فرمت کردم.حالا هر بار که کامپیوتر رو روشن میکنم منوی بووت سون میاد که دو گزینه داره یکی earlier version و دیگری windows seven هست.حالا من میخام این منو رو از بین ببرم و دیگه ازم سوال نکنه که وارد کدوم ویندوز بشه چون ویندوز سون رو پاک کردم.کسی میدونه چجوری این منوی بووت windows seven رو میشه از بین برد؟(سیستم وقتی که منوی بووت میاد اون بالا نوشته boot manager .)
    چه ویندوزی الان رو سیستم دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •