حالا بزار یکیتون سوتی بدین !!!!!!!!!!!!!! اون وقت من بلدم چه طوری تلافی کنم !!!!!!!!!!! Lol !!!!!!!
خب من بازی رو گرفتم 2 هست اگه میشه یکی لینک های پچ هاش رو بده (البته هنوز نصب نکردم امیدوارم به سیستمم گیر نده !!!!!!!!!!!!!)
حالا بزار یکیتون سوتی بدین !!!!!!!!!!!!!! اون وقت من بلدم چه طوری تلافی کنم !!!!!!!!!!! Lol !!!!!!!
خب من بازی رو گرفتم 2 هست اگه میشه یکی لینک های پچ هاش رو بده (البته هنوز نصب نکردم امیدوارم به سیستمم گیر نده !!!!!!!!!!!!!)
خب من این بازی رو گرفتم و با گرافیک مدیوم بازی کاملا روون اجرا میشه پچ ویچ کینگ هم روش نصبه !!!!!!!!!!!
حالا چه پچی رو دیگه دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا بازیهات رو آپدیت کن.
(برو توی منوی استارت و منوی مربوط به بازی)
در ضمن حریف می طلبیم !!!!!!!!!!!!!!!
مصطفی کجایی که شندیم دست به باختت خوبه !!!
ببینم این جریان مسابقه ی حلقه و حلقه دست ما بود و اینا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
در ضمن لینک پچ ها رو فراموش نکنین !!!!!!!!!!!!! یاروه نیم ساعت معطلم کرد تا بازی رو رایت کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
معلوم نبود داش واسه من بازی رایت می کرد یا فیفا 09 بازی می کرد !!!!!!!!!!!
اقا من بازی رو Update کردم کرک ندارم کسی لینک داره ؟
برای بازی کردن انلاین نباید بازی رو کرک کنی.
پس جریانش چیه ؟ باید سی دی اصلی رو بخرم ؟ مگه با هاماچی نمیشه ؟
من امروز چند ساعت توی مسنجر به برسام اموزش دادم.
سعی میکنم یک اموزش اینجا هم بذارم ...
فعلا شما بازی رو نصب کنید و آپدیتش کنید و صبر کنید تا آموزش بدم.
فردا شب ترتیبشو میدم.
Last edited by mstf666; 19-10-2008 at 00:02.
باشه من که بازیم آپدیت شده حاضر هست منتظرم...
ابتدا بازی رو نصب کنید .ولی آن را کرک نکنید.
اگر قبلا بازی را کرک کرده اید یکبار دیگر بازی را نصب کنید.
سپس از طریق منوی استارت بازی خود را آپدیت کنید تا ورژن آن 2.01 رسمی شود.
====================
سیستم به این ترتیبه که ما به جای اینکه بازی رو کرک کنیم ، از برنامه درایو مجازی استفاده میکنیم و یک image از DVD اصل رو وارد درایو مجازی میکنیم که بازی فکر کنه ما DVD اصل رو توی دستگاه قرار دادیم.
برای این کار از برنامه Daemon toolz استفاده میکنیم.
وارد سایت زیر بشید :
سپس روی Rise of the Witch-King [MULTI10] No-DVD/Fixed Image کلیک کنید تا به قسمت مربوطه بروید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که در عکس زیر میبینید سه چیز رو باید دانلود کنید.
فایل اول مربوط به image از DVD است که حجم کمی دارد اما بعد از extract به حجم 3 گیگابایت میرسد.
لینک دوم برای دانلود کردن برنامه درایو مجازیست.
لینک سوم مربوط به برنامه آنتی بلک لیست است که باعث میشود بازی متوجه نشود که شما از درایو مجازی استفاده میکنید.روی لینک کلیک کنید و دنبال برنامه Pr0t.St0p برای دانلود بگردید و دانلود کنید.
بعد از دانلود این سه برنامه :
1- ابتدا فایل اول رو از فشرده بودن خارج کنید.توجه کنید برای اینکار به 3 گیگ فضا احتیاج دارید و یک مقدار زمانبر است.
2- سپس برنامه deamon tools رو نصب کنید و به وسیله آن فایل قبلی رو وارد درایو مجازی کنید.
3-برنامه آنتی بلک لیست رو اجرا کنید و روی دکمه hide کلیک کنید.
حالا میتوانید بدون کرک بازی کنید.
=============================
برای آنلاین بازی کردن به کارهای دیگری هم احتیاج است.
1- پچ غیر رسمی 2.02b رو دانلود کنید.(این پچ روی بازی نصب نمیشود و مانند یک مود اجرا میشود)
وارد این لینک بشوید و در پایین صفحه دنبال U2.02b Installer EXE بگردید و آنرا دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2- جهت برقراری ارتباط بین سیستم هامون هم از برنامه hamachi استفاده کنید که از اینجا میتوانید دانلود کنید
هنگامی که هاماچی را نصب کردید یک یوزر بسازید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد در صفحه اصلی برنامه ،در قسمت پایین سه دکمه وجود دارد.
روی دکمه ای که عکس مثلث دارد کلیک کنید و join an existing network رو بزنید.
سپس lotrpc رو به عنوان یوزر و lotrwar2 رو به عنوان پسورد بزنید تا وارد گروه ما بشوید.
3- پچ 2.02 که دانلود کردید رو اجرا کنید و روی دکمه start game آن کلیک کنید تا وارد بازی شوید.
در بازی در قسمت multiplayer►network بروید و منتظر دوستتان شوید !
در انجا یک نفر یک بازی میسازد و بقیه وارد میشوند....
سوالی بود در خدمتم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)