تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 25 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 248

نام تاپيک: کلوپ جی 810

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

امروز رفتيم اين گوشيو واسه پدرم بخريم هيچ جا با گارانتي مايکروتل نداشت. فقط 2 جا با گارانتي متفرقه داشتن 440 هزار تومان.

چند تا سؤال:

1- G810 چقدر رم مي‌خوره؟ يعني رم Micro SD HC 4G يا 8 گيگ مي‌خوره؟ (عکس پايين)

2- سرعت مموري نسبت به U600 ؟

3- وقتي MP3 Player روشنه، ميشه عکس‌ها رو ديد؟

4- باز و بسته شدن کشوييش مثل U600 فنر داره و نرمه يا مثل N95 بايد تا آخر هُلش بدي؟؟!!!!

5- عمر باطري نسبت به U600 ؟

6- معايب اين گوشي چيه؟ (به غير از اونايي که جي اس ام آرنا نوشته) (مغازه دار مي‌گفت چرا سامسونگ مي‌خواي، کسي نمي‌خره، آنتن نمي‌ده!!!!!)

7- کجا مي‌تونم با گارانتي مايکروتل گير بيارم؟
    1 . بله ساپورت میکنه
    2 . سرعت مموری یعتنی چی ؟؟منظورت همون گوشی هست ؟؟ خوبه 0سی پی یو قوی ای داره)
    3 . بله !! سیمبین هست و مولتی تسکینگ قوی ای داره
    4 . 5 . 6. نمیدونم (ولی ایشالله تا شنبه 1 شنبه میخرم)

2. این کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

امروز رفتيم اين گوشيو واسه پدرم بخريم هيچ جا با گارانتي مايکروتل نداشت. فقط 2 جا با گارانتي متفرقه داشتن 440 هزار تومان.

چند تا سؤال:

4- باز و بسته شدن کشوييش مثل U600 فنر داره و نرمه يا مثل N95 بايد تا آخر هُلش بدي؟؟!!!!

6- معايب اين گوشي چيه؟ (به غير از اونايي که جي اس ام آرنا نوشته) (مغازه دار مي‌گفت چرا سامسونگ مي‌خواي، کسي نمي‌خره، آنتن نمي‌ده!!!!!)

1. تا 8 گیگ میخوره
    2. سرعت مموری عالیه . اصلا قابل مقایسه نیست با یو 600
    3. این گوشی سیستم عامل سیمبین داره . شما در هنگام پخش آهنگ هر کاری که بخوای میتونی انجام بدی فکر دوربین رو که فعال کنی آهنگ قطع میشه .
    4.این گوشی کمی سفت تر از یو 600 باز میشه ولی فنر داره و مثل یو 600 خودش باز میشه .
    5.عمر باتری عالیه . یعنی اگه استفاده شدید کنی حدود 20 ساعت تموم میشه . استفاده معمولی هم 2 روز
    6.معاید این گوشی فیلم برداری بدش هست . یکی این که صدا کمه ( ولی با کیفیت ) که کم بودن صداش هم با نصب برنامه کورپلیر حل میشه و صداش بلند و با کیفت میشه . خورجی تی وی این گوشی قدرت بالایی نداره یعنی عکسهاشو که توی تی وی نگاه میکنی از شفافیت برخوردار نیست ولی توی کامپیوتر خیلی بهتر میشه .

در آخر هم باید بگم که متاسفم برای اون فروشنده . کاشکی اونجا بودم و درست و حسابی جوابشو میدادم

4. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

مهیار جواب بده :
    پس من 450 بگیرم خوبه دیگه ؟؟
    مهیار چه چیزی تو جعبش هست ؟؟ کابل تی وی هست ؟؟
    راستی مهیار شارژرش از این سوزنی هاست دیگه !! مثله سی260 !!
    مهیا جونه من نمیتونی بری علاالدین واسم یه قیمت دقیق بگیری یا یه شماره ای چیزی از مایکروتل داری بهش بزنگی یا بدی خودم بزنگم این گوشی رو قیمت کنم
    راستی میتونی واسم بخری بفرستی ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان مطمئنيد G810 تا 8 گيگ مموري مي‌خوره؟
    آخه توي GSM.ir و smape.com و mobilport.hu نوشته Micro SD تا 2 گيگ:

G810 has only 130 Mb of onboard memory, which is too scarce an amount for a photo flagship; no memory card is supplied inside the sales box. The available microSD slot would accommodate cards up to 2 Gb. Hot swapping is fully supported.

ولي توي سايت uk.samsungmobile.com که واسه خود سامسونگه براي G800 نوشته تا 4 گيگ ولي براي جي 810 مطلبي نداره؟؟!!

****** خود شما تا چند گيگ مموري رو تست کرديد؟ ******

داخل بسته‌بندي خودش مموري داره؟

با تشکر
    Last edited by Hossein 12; 01-10-2008 at 19:22.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

پس من 450 بگیرم خوبه دیگه ؟؟
    مهیار چه چیزی تو جعبش هست ؟؟ کابل تی وی هست ؟؟
    راستی مهیار شارژرش از این سوزنی هاست دیگه !! مثله سی260 !!
    مهیا جونه من نمیتونی بری علاالدین واسم یه قیمت دقیق بگیری یا یه شماره ای چیزی از مایکروتل داری بهش بزنگی یا بدی خودم بزنگم این گوشی رو قیمت کنم
    همچنان منتظر جواب !!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا حسین برای خرید گوشی های سامسونگ هیچ وقت به سایت جی اس ام نرو . وقتی توی سایت جی اس ام بزنه که ام 8800 صفحه لمسی نیست دیگه چه انتظاری میشه ازش داشت ؟
    این گوشی تا 8 گیگ رم میخوره حیالت راحت باشه . اون ئی 250 و یو 600 که تا 2 گیگ میخوره نه جی 810 که ماله سال 2008

خوب من تازه قیمت گرفتم برای چی دوباره قیمت بگیرم ؟ 440 تومن پایین ترین قیمت بوده . من مشکلی ندارم که برات بخرم ولی از این میترسم که یه گوشی بخرم و معیوب از آب در بیاد و یه عمر شرمندت بشم ! فقط آقا بهراد توروخدا وقتی این گوشی رو خریدی مثل آقا محمد توی موبایلستان نیا بگو چرا اینطوری عکس میگیره چرا فلاشش آبی چرا صداش کمه چرا اینجوری و چرا اونجوری . اگه خوشت اومد که هیچی اگه هم خوشت نیومد بیخیال اعتراض شو خواهشا.

9. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

خوب من تازه قیمت گرفتم برای چی دوباره قیمت بگیرم ؟ 440 تومن پایین ترین قیمت بوده . من مشکلی ندارم که برات بخرم ولی از این میترسم که یه گوشی بخرم و معیوب از آب در بیاد و یه عمر شرمندت بشم ! فقط آقا بهراد توروخدا وقتی این گوشی رو خریدی مثل آقا محمد توی موبایلستان نیا بگو چرا اینطوری عکس میگیره چرا فلاشش آبی چرا صداش کمه چرا اینجوری و چرا اونجوری . اگه خوشت اومد که هیچی اگه هم خوشت نیومد بیخیال اعتراض شو خواهشا.
    بابا این چه حرفیه !!
    راستی میگی خاب !! منم از همینش میترسم ! مهیار جون آی دی یاهووت همینه ؟؟ بیا آن شو کارت دارم
    نه بابا !! وقتی کل دنیا و اروپبهترین 5 مگی دونستن ا و خوده تو این همه عکس گذاشتی مگه من ... حرفی بزنم
    الته منم واسه خودم نمیخام و واسه داییم میخوام ! اونم همه چیو سپرده دست من ! (پول داده گفته برو گوشی بخر)
    از این میترسم که کلآ سامسونگ خوب از آب درنیاد (ولی من گوشی سامسونگ داشتم که عالی بوده)
    فقط از این میترسم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

12. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خيلي ممنون آقا مهيار، لطف کردي،

اين گوشي در حالت QVGA چند فريم بر ثانيه فيلم مي‌گيره؟ 120 fps هست؟؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

چند تا سؤال:

SD HC رو فکر نکنم ساپورت کنه ولی حتماSD رو ساپورت می کنه

15. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •