انگار که باید همین طوری بدون صدا بازی رو بریم
انگار که باید همین طوری بدون صدا بازی رو بریم
اونجا که باید خون رو بین خودت و آماندا تقسیم کنی تا آماندا نمیره چطوره؟ چطور باید ردش کرد اونجا رو؟ تورو خدا یکی سریع جواب بده
سلام
با تشکر از شما بخاطر توضیحتون من یه توضیح بدم در مورد جیگسا که اینجا شما بهش گفتی قاتل و در ضمن از نظر من از عیبهای بزرگ داستان ااینه که جیگسا رو یه جور قاتل معرفی می کنه والبته دیالوگ ها هم طوری کار شدن که آدم احساس می کنه جیگسا جوکر شماره 2 هست. هر چند جوکر هم علاوه بر قاتل بودنش فلسفه های خاص خودش رو داشت.
اما جیگسا، دوستانی که سری فیلمو دیدن تا شماره 5 (6 رو هنوز ندیدم) می دونن که جیگسا هیچ کس رو نکشته و هدفش هم فقط اینه که به قربانی ها نشون بده برای زندگیشون ارزش قائل بشن و از یه چیزایی هر چند غیر ممکن بگذرن به خاطر زندگیشون. یه جورایی مثل فلسفه قاتل فیلم سون(7) که البته اون خودش می کشت ولی جیگسا هیچ کس رو مستقیم نمی کشه!
موفق باشید
به همین دلیل چون آماندا قوانین بازی رو رعایت نکرد و فرصت زنده موندن به بعضی ها نداد ، در آخر کشته شد ...
رفتم جلو تر یه جا رسیدم که 3 تا دینامیت ئصل به در های سرد خونه هست من میرم بازم کنم می ترکم هیچ کاری از دستم بر نمیاد
اون یکی که عکس اسلحه روشه باز کن
سلام دوستان من مرحله 5.6 هستم همونجا که دو تا از اون برق ها رو قطع کنیم تا در باز بشود و در یکی از اتاقها یه مرده هست که باید بکشیش و اونیکی هم گاز داره من نمیدونم چطور اون برقها رو تنظیم کنم خیلی سخته لطفا یکی راهنماییم کنه
با تشکر
خب دوستان من هم بازیو تموم کردم ..یک بازی شاید استثنایی از Konami که دارم براش یه نقد می نویسم.
بله حرف شما درست منم هر 5 قسمتو دیدم ولی بیشتر از دید بازیبازهایی گفتم که فیلمارو شاید ندیده باشنسلام
با تشکر از شما بخاطر توضیحتون من یه توضیح بدم در مورد جیگسا که اینجا شما بهش گفتی قاتل و در ضمن از نظر من از عیبهای بزرگ داستان ااینه که جیگسا رو یه جور قاتل معرفی می کنه والبته دیالوگ ها هم طوری کار شدن که آدم احساس می کنه جیگسا جوکر شماره 2 هست. هر چند جوکر هم علاوه بر قاتل بودنش فلسفه های خاص خودش رو داشت.
اما جیگسا، دوستانی که سری فیلمو دیدن تا شماره 5 (6 رو هنوز ندیدم) می دونن که جیگسا هیچ کس رو نکشته و هدفش هم فقط اینه که به قربانی ها نشون بده برای زندگیشون ارزش قائل بشن و از یه چیزایی هر چند غیر ممکن بگذرن به خاطر زندگیشون. یه جورایی مثل فلسفه قاتل فیلم سون(7) که البته اون خودش می کشت ولی جیگسا هیچ کس رو مستقیم نمی کشه!
موفق باشید
چون این بازی داستانش ما بین قسمت اول و دوم هستش..و موضوع را که در ابهام مونده بود بیان میکنه.
اگه منظورتون در بازی هستش که بهتره داستان رو لو ندیم چون از جمله بازی هایی هست که ملاک مهمش برای بازیبازهابه همین دلیل چون آماندا قوانین بازی رو رعایت نکرد و فرصت زنده موندن به بعضی ها نداد ، در آخر کشته شد ...
ادامه داستان هستش.
خب تابلو های برق هم با توجه به هر بار شکست و ادامه دادن....تغییر میکنه و نمیشه به راحتی و دلیل محکم گفت که این کارو بکنید..بهترین راه حل هم اینه که دقت بیشتری به خرج بدید ...نتونستید سیواشو بدید من براتون ردش کنم.سلام دوستان من مرحله 5.6 هستم همونجا که دو تا از اون برق ها رو قطع کنیم تا در باز بشود و در یکی از اتاقها یه مرده هست که باید بکشیش و اونیکی هم گاز داره من نمیدونم چطور اون برقها رو تنظیم کنم خیلی سخته لطفا یکی راهنماییم کنه
با تشکر
دوست عزیز این قسمت فقط دقت خودتون رو میطلبه شما چند بار دقت کن که
ترتیب چرخش دستگاه چه جوری یاد میگیری آخه این قسمت توضیح دادنی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)