تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 70 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 698

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من همین مشکل رو با نصب سون دارم درایوش رو فرمت کردم کار بالا رو هم کردم فایده نداشت
    اين برنامه رو نصب كن و Manage Bootloder رو بزن و گزينه دوم يعني Uninstall the vista Bootloder رو بزن و در پايين اون Write MBR رو كليك كن . اين روش به احتمال زياد براي 7 هم جواب ميده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض نصب ویندوز

سلام من در درایو c خود یک ویندوز 98 و در درایو d خود ویندوز xp دارم حالا می خواهم در درایو c ویندوز xp نصب کنم و 98 را ازبین ببرم وقتی در حال نصب ویندوز هستم و درایو c را انتخاب می کنم خوب ویندوز نصب می شود اما من ویندوز درایو D خود را به چه طریق از بین ببرم که دیگر هنگام boot دو گزینه آنتخاب ویندوز نداشته باشم و ویندوز اول به صورت کامل بدون هیچ گزینه ای بالا بیاد " امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید "

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من در درایو c خود یک ویندوز 98 و در درایو d خود ویندوز xp دارم حالا می خواهم در درایو c ویندوز xp نصب کنم و 98 را ازبین ببرم وقتی در حال نصب ویندوز هستم و درایو c را انتخاب می کنم خوب ویندوز نصب می شود اما من ویندوز درایو D خود را به چه طریق از بین ببرم که دیگر هنگام boot دو گزینه آنتخاب ویندوز نداشته باشم و ویندوز اول به صورت کامل بدون هیچ گزینه ای بالا بیاد " امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید "
    سلام

در حین نصب ویندوز در درایو C ویندوز پیغام میده که میخواد ویندوز قبلی (یعنی xp که تو d هست) رو فرمت کنه.

اونجا باید Format NTFS رو انتخاب کنید تا درایو D فرمت بشه.

سپس ویندوز رو در درایو C نصب کنید.

موفق باشید

داره خودمونی میشه alichelongar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان میدونم سوال تکراری هست اکثر فروم های سایت را دیده ام و کلی هم سرچ زده ام!!! خلاصه شرمنده

مشکل قدیمی من ویندوز ایکسپی را بعد از ویندوز 7 نصب کرده ام و حال صفحه بوت ویندوز 7 از بین رفته است از برنامه vistaboot pro
    هم استفاده کردم اما سودی ناشت :( لطفا راهنمایی کنید و این که نمیتونم ویندوز 7 را دوباره نصب کنم قبلا چند باری این مشکل را داشتم که با نصب مدد ویندوز 7 مشکلم حل شده اا حال قادر به تعویض ویندوز 7 نیستم با تشکر !!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان میدونم سوال تکراری هست اکثر فروم های سایت را دیده ام و کلی هم سرچ زده ام!!! خلاصه شرمنده

مشکل قدیمی من ویندوز ایکسپی را بعد از ویندوز 7 نصب کرده ام و حال صفحه بوت ویندوز 7 از بین رفته است از برنامه vistaboot pro
    هم استفاده کردم اما سودی ناشت :( لطفا راهنمایی کنید و این که نمیتونم ویندوز 7 را دوباره نصب کنم قبلا چند باری این مشکل را داشتم که با نصب مدد ویندوز 7 مشکلم حل شده اا حال قادر به تعویض ویندوز 7 نیستم با تشکر !!!
    سلام

از این استفاده کن بین میتونی درستش کنی :

کد:
    موفق باشید

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من لینوکس که نصب می کنم و بعدش که ویندوز نصب می کنم دیگه لینوکس بالا نمیاد با اینکه از پارتیشن مجیک روی درایو پریماری نصبش کردم.
    چجوری باید نصبش کرد تا بشه بعدش ویندوز هم نصب کرد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من لینوکس که نصب می کنم و بعدش که ویندوز نصب می کنم دیگه لینوکس بالا نمیاد با اینکه از پارتیشن مجیک روی درایو پریماری نصبش کردم.
    چجوری باید نصبش کرد تا بشه بعدش ویندوز هم نصب کرد؟
    سلام

بستگی داره کدام توزیع رو میخوای نصب کنی.

این مشکل رو اگر در انجمن لینوکس بگی بیشتر بهت کمک میشه تا اینجا.

این رو مطالعه کن :

کد:
    موفق باشید

9. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahdi_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    من میخوام ویندوز XP و 7 و server 2003 رو نصب کنم البته به همراه یه نسخه لینوکس
    اون چیزی که مشخص هست باید 7 رو بعد از اکس پی و در نهایت و بعد از نصب همه ویندوز ها لینوکس رو نصب کنم

ولی نمیدونم این سرور 2003 رو باید اول نصب کنم یا بعد از اکس پی؟

ترتیب چطوری باید باشه؟
    من فکر میکنم اینطور باید باشه
    1- Xp
    2- سرور 2003
    3- ویندوز 7
    4- لینوکس

ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام ویندوز XP و 7 و server 2003 رو نصب کنم البته به همراه یه نسخه لینوکس
    اون چیزی که مشخص هست باید 7 رو بعد از اکس پی و در نهایت و بعد از نصب همه ویندوز ها لینوکس رو نصب کنم

ولی نمیدونم این سرور 2003 رو باید اول نصب کنم یا بعد از اکس پی؟

ترتیب چطوری باید باشه؟
    من فکر میکنم اینطور باید باشه
    1- Xp
    2- سرور 2003
    3- ویندوز 7
    4- لینوکس

ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام

ولی فکر کنم اول باید Server 2003 رو نصب کنی و بعدش Xp و بقیه هم به ترتیبی که گفتی.

موفق باشید

12. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    من يه ويندوز ويستا سون داشتم كه اونو حذف كردم حالا وقتي كه كامپيوتر رو روشن مي كنم به صورت پيش فرض ميره سرغ ويندوز سون كه ديگه وجود نداره ميخوام اونو حذف كنم تو system startup هم اينها نوشته كدوم رو حذف كنم تا مستقيم وارد اكس پي بشه ؟

;
    ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
    ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
    ;
    [boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOW S
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(2)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
    multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •