کاش دوربین بهتری داشت،زیادی دوربینش ضعیفه متاسفانه...
کاش دوربین بهتری داشت،زیادی دوربینش ضعیفه متاسفانه...
دیگه انقدرها هم ضعیف نیست....واسه یه واکمن بسه به نظر من:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت این گوشی واقعا اذیتم می کنه!
سرعتش به طور محسوسی پایینه، مخصوصا تو بخش Media!
بعضی وقت ها فیلم های 3gp کیفیت معمولی رو هم با مشکل نشون میده، بعضی اوقات صدا و تصویر همخوانی نداره، بعضی مواقع هم سرعت پخش کم و زیاد میشه!
برای همه همینطوره یا من این مشکل رو دارم؟ ممنون
سلام به همگی
من تو گوشیمw902 حدودا 30 بازی نصب کرده بودم که بعد از یک مدت دیگه اجرا نمی شن وهر فایل بازی یک کپی اضافه شده حذفم نمی شه راهنمایی کنید
تماشای فایل های ویدیویی،بعضی وقتا خیلی کنده اصلا نمی ارزه
موسیقی با هندزفری، خیلی خوبه، می ارزه
موصیقی با بلندگو، صداش خیلی بلند نیست اما کیفیت خوبی داره، به نظر من می ارزه
برنامه و بازی، خوبه، جاواعه دیگههم می ارزه هم نه
organiser مثل تقویم و قرار ملاقات و کار ها و تولد دوستان و ...، برنامه های سبک و کاربردی داره می ارزه،
کیفیت نمایشگر، خوبه می ارزه
دوربین، تنظیمات خوبی داره، تو نور کافی نسبت به یه واکمن عکس های خیلی خوبی میندازه، اما خب 5 مگاپیکسل نمیشه گفت، عملا رزولوشن مفیدش 1600*1200 هست تقریبا، در کل به نظر من برای یه واکمن می ارزه.
بیشتر برای موزیک اون هم با هدفون میخواستم
برای موزیک با هدفون خیلی خوبه، اکولایزر های خوبی داره، محیط کاربری بخش واکمن دلنشینه، آلبوم آرت آهنگ رو نمایش میده، صدای خود هندزفری کیفیت خوبی داره، کنار گوشی دکمه های Play\Pause , Next Song , Prev Song رو داره، بالای گوشی هم یه دکمه ی مخصوص برای دستیابی سریع به محیط واکمن داره، کلا به نظر من برای آهنگ گوش دادن خیلی خوبه.
سلام دوست عزیز
برای منم همینطوریه
برای اینکه کیفیت صدا و تصویر با هم بخونه موقع تماشای تصویر نباید گوشی رو حرکت بدی چون خاصیت auto rotate فعال میشه و چون سرعت گوشی پایینه یه فاصله اندکی بین صدا و تصویر بوجود میاد
یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینکه از قسمت مدیا برای فیلم دیدن استفاده نکنی و از قسمت file manager بری بخش فیلم و تماشا کنی فقط کادرش fit ti screen نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)