به نظر من جی اس آرنا منبع موثق تری هستش
و آمارش از موبایل رویو خیلی دقیق تره
به نظر من جی اس آرنا منبع موثق تری هستش
دوربین قویتر از ایفون نبود برای مقایسه؟![]()
اینکه خوبه............. همین Viewty که هی ازش میگن اولین 5مگی بود که ایزو 800 داشت...........!!!ایزو اسپید این گوشی از 50 تا 800 هستش !
سامسونگ اعلام کرده ، برای فروش گوشی و سهولت جابجای گوشی یه کارگر هم روی پک گوشی میده.......140 گرم؟به به..
پس باید به فکر حملش هم باشید!!...!!!
والا ، تمام استیل که نه.......... چون اونجوری وزنش زیاد میشه...... جنس بدنش بیشتر شبیه جی 810 هست.......!!!بدنه ی i8510 فلزی و استیل کامله؟؟؟
وزن اين گوشي 125 گرم هستش ( Mobile-Review )در ضمن C905 هم با وجود بدنه پلاستيكي 136 گرم وزن داره !!! ولي i8510 با بدنه فلزي و صفحه نمايش بزرگتر فقط 4 گرم از اين گوشي بيشتره ( البته اگه 140 گرم باشه ) پس بايد به فكر حمل C905 هم باشيد !!!!!!!علی جان ، به نظر من موبایل ریویو از جی اس ام بهتره..............!! و اطلاعاتش دقیق تر و حرفه ای تره...........!!!به نظر من جی اس آرنا منبع موثق تری هستش
amir.teta
این اسم ، کاربری هم برام جالبه..........................!!!
امیر جان ، بابت اطلاعات مرسی........!!!![]()
سلام...
همونطور که دوستان عکس ها رو ذکر کردن ، جی اس ام آرنا یه پیش بررسی زده.
بدون تعصب عرض کنم که این گوشی سامسونگ واقعا عالیه. امکانت اسمی که مجذوب کنندست ، پیش بررسی رو هم که بخونید می تونید با عملکرد هم تا حدودی آشنا بشین.
مهمترین نکته در مورد این گوشی دوربین 8 مگاپیکسلی اونه . به شخصه تا حالا عکس هایی با این کیفیت در بین گوشی های موبایل ندیده بودم. این کیفیت در کنار امکانات وسیع ، مناسب و عالی دوربینش از هر نظر اون رو به یک گوشی عالی در زمینه عکس برداری تبدیل کرده.
حتی جدا از دوربین سایر امکانات این گوشی هم در نوع خودش عالیه.
تنها گوشی موجود برای رقابت C905 سونی خواهد بود که به نظر من در حد این گوشی نیست و i8510 سامسونگ برنده خواهد بود !
سی 905 سونی که سهل الان ان 96 هم یه کوچولو به خطر افتاده . برای این میگم کوچولو چون بعضیا بخاطر اسم نوکیا میرن ان 96 میخرن.
این مقایسه نیست . همون طور که گفتم نشون دادن تاثیر مگاپیکسل !!!!دوربین قویتر از ایفون نبود برای مقایسه؟
وزن این گوشی که 110 گرم بود چرا میگید 140 ؟
مطمئن باش اگه تو یه رنج قیمت باشن کسی شک نمیکنه واسه خرید سامسونگ
n96 چیزی نداره که جلوی 8510 بهش بنازه
من شخصا یک ریال هم بیشتر از 700 نمیتونم واسه خرید گوشی مایه بزارم، واسه همین احتمالا آرزوی این گوشی رو به گور میبرم![]()
عکسهای گرفته شده با i8510 .
حالا قدرت ماکرو سری NV سامسونگ اومده توی گوشیهاش .
فقط کیفیت رو نگاه کنین . با اون عکسهای C905 که Smape گذاشته کیفیت رو مقایسه کنین .
عکسهای بیشتر + فول سایز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم چرا بعضیا دلشون میخواد از نظر امکانات اینو با C905 مقایسه کنن ؟ بعدم بگن تنها برتری C905 قیمتشه ؟ خوب معلومه که همینطوره !!! چرا ؟ چون به هر حال I8510 یه اسمارت فونه و با امکانات سخت افزاری بیشتری وارد بازار شده و واقعا هم بی رقیبه ! ولی شما کی دیدین گوشی های جاوا از لحاظ سخت افزار بتونن به اسمارت فون ها برسن ؟ مسلما به دلیل محدودیتهای جاوا و مهمتر از اون اینکه یه گوشی جاوا اصولا قرار نیست قیمت خیلی بالایی داشته باشه همه ی برندها اوج امکاناتشون رو تو اسمارت فونشون میذارن و به طبعش گرونترین گوشیاشونم همین اسمارت فونهاشون هستن ! مثلا همین GPS و Wi-Fi رو چند تا از گوشی های جاوا دارن ( که این خودش یه امتیازه برای C905 که هر دو رو داره گذشته از اینکه GPS تو یه گوشی جاوا چه قدر به درد میخوره و آیا اصلا این امکان هست که واسش نقشه های کاملی زده شه یا که نه ! ) ولی به هر صورت من فکر میکنم مهمترین مقایسشون میتونه بین دوربیناشون باشه همین ! و قیمت گوشی سامسونگ شاید حدود 2 برابر سونی باشه ( یا دست کم اختلاف قابل توجهی دارن ) و هر کدومم خریدارا و متقاضی های خاص خودشونو دارن ! و نه از نظر کاربردا در یه سطح هستن و نه متقاضیا...!
Last edited by Nabakhshoode; 04-08-2008 at 19:39.
@ S A M S U N G
اون عکسی که گزاشتی تو GSMARENA فول سایز نیست سایز 2 مگا پیکسله --- فول سایزو من دیدم خوبه جزئیاتش منتهی انگار هنوز رو noise reduction کار نکردن -- آسمون نویز زیادی داره
@ Nabakhshoode
بحث منطقی میکنی .. Im with you
شما به اینها میگین 1200×1600 ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه گفت دست دوربین دییجیتال رو در نسخه اصلی از پشت میبنده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)