سونی هم 60 تومن هست مدل b100 . ولی با 50 تومن می تونی t7 iriver رو که 2 گیگ هست فکر کنم بخری.
سونی هم 60 تومن هست مدل b100 . ولی با 50 تومن می تونی t7 iriver رو که 2 گیگ هست فکر کنم بخری.
یک سوالی دارم iriver t60 از کجا بگیرم؟ بیشتر جا ها پرسیدم نداشتن! میگن تولید نمیشه! T7 قیافش جالب نیست. فق می مونه سونی B100.
یه جایی که معمولا داشته ؛ پاساژ ایران - روبروی پله برقی (طبقه بالا) ....... اگه نباشه باید پایتخت رو بگردی ...
من mp3 پلیرم درست کار نمیکنه نه میشه چیزی روی اون save کرد نه delete. تازه format هم نمیشه . چکار کنم
مدلش me-f12 است marshal
ممنون سیمور جان اونجا نداره ظاهرا موجودیش تو بازار ته کشیده!
اسم marshal رو شنیدم ببین سایتش رو میتونی پیدا کنی شاید اونجا چیزی گیر بیاری در ضمن تا اطلاعات کافی جمع نکردی دستگاهت رو دستکاری نکن(یک توصیه دوستانه)
دستگاهت حمایت نرم افزاری چندانی روی اینترنت نداره دوست من ... اگه شامل گارانتی میشه یا نمایندگی ای واسه اش می شناسی برو اونجا شاید تونستن کاری اش بکنن ... اگه CD ی چیزی همراهشه ، بگرد توش چیزی توش هست یا نه ...
در مورد فرمت نشدن : دقیقا چه پیامی میده ؟
دیگه فقط می مونه پایتخت ... تا همین اواخر که می دونم پیدا میشد اونجا ... (اوایل پائیز)
دوستان امروز داشتم تو نت میگشتم دیدم یکی از نمایندگی ها jxd این mp3player رو برای فروش گذاشته که میشد تو استخر هنگان شنا کردن استفاده کرد جالب بود اینم مشخصات
Water proof MP3 Player
مشخصات MP3 Player ضدآب :
- ضد آب Water Proof واقعی (قابل استفاده در داخل استخر)
- پخش فايلهاي صوتي WMA, WAV و MP3 و ثصویری AMV با كيفيت عالي
- ضبط صدا
- رادیو FM و قابلیت ضبط رادیو
- انتقال اطلاعات
- باطری شارژِی لیتیوم
- لوازم: هدفون ضد آب تو گوشی با کیفیت عالی
+1 عدد کوله پشتی هدیه شرکت نگین خاورمیانه
* توجه : گارانتی این دستگاه ها 3 ماه از تاریخ فاکتور میباشد
)
)
قيمت با حافظه 1 گیگابایت : 790،000 ريال (با 5% تخفیف خرید اینترنتی 750.000 ریال) سفارش
Last edited by mpeg; 03-11-2008 at 22:54.
بیخیالش شو پولت رو برای اینجور مارکها دور نریز برو یه مارک خوب بخر
کریتیو...سونی سامسونگ cowon .....
قیمتش هم بالا ست 79 تومن که همون 80 تومن هست! چه خبره اونم برای یه مارک غیر معروف.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)