سلام
من به شما TP Link TD-8811 رو پیشنهاد می کنم.
که External ADSL2+ ROUTER هست + پورت USB
قیمت: 38.000 تـــــــومان
سلام
من به شما TP Link TD-8811 رو پیشنهاد می کنم.
که External ADSL2+ ROUTER هست + پورت USB
قیمت: 38.000 تـــــــومان
604 صد چوق قیمتشه.4 تا لن و یک اکسس پوینت داره برای وایرلسها
اهوم ...
مرسی ، من فکر می کردم که با 602 تفاوت چندانی نداشته باشه ، پس این یکی به درد من نمی خوره ، لقمه گنده تر از دهنمه
پس با این حساب 602 ، تصویب شد .
اما چند تا سوال :
1 _ یه جاهایی خوندم که اونهایی که داشتن ، می گفتن که داغ می کنه ، ریست می شه ، ... از این جور مشکلات . تکلیف این ها چیه ؟ یکی می گفت که سری های قدیمی شون خوب بود ، اما این سری های جدید ، خیلی مال نیستند ؟
2_ یکی هم حرف از مدل های ریمارک شده می زد ؟ تکلیف این ها چیه ؟
خودمونیش این می شه ، موقع خرید چی کار کنم که تو پاچه ام نره ؟ (با توجه به این که خیلی خیلی کم شده )
مرسی![]()
Last edited by akhoond; 29-07-2008 at 18:25.
من دیشب مودم دیتا شین خریدم دو تا سوال داشتم ممنون میشم کسی جواب سوالام رو بده
1-زمانیکه به اینترنت وصل نیستم باید از برق بکشم یا اگر نکشم ضرری برای مودم نداره؟
2-این مودم داغ میکنه آیا مودم مشکل داره یا داغ کردن مودم عادی است اگر مودم مشکل داره بگید تا برم عوضش کنم چون 1 سال گارانتی داره
1 . لازم نیست حتما" از برق بکشید.من که همیشه مودمم توی برق هست و روشن هست.
2 . بعضی مودمها داغ میکنند و داغ کردن براشون طبیعی هست.
البته مودم من که اصلا" داغ کردن براش معنی نداره![]()
بچه ها یه سواله تخصصی!×!
من الان 18 ماه بیشتره که تو نوبتم و فقط شاتل مخابراتمون رو برای adsl ساپورت میکنه
اونم میگه چون مخابراتتون پروته خالی نداره فقط شرکتیه خفن یعنی 512 کیلوی ناا محدود میده که اونم میشه طرفایه ماهی 200 و اندی هزار تومن!!!
100 درصد به کار من نمیاد با این قیمت
تا 100 تومن بود میشد یه کاری کرد ولی این قیمت ....
جایی هست شکایتی چیزی کنیم یا اینکه مثلا یه رشوه ای چیزی بدیم بهمون پورته خالی بدن
کسی آشنایی چیزی نداره تو این زمینه ها
شیرینی هم داره ها!×!
متاسفانه این شگردشون هست
تو مناطقی که میدونن سرویس دهنده کم هست و یا فقط خودشون هستند میگن فقط سرعت بالا داریم
چون اینجوری پول بیشتری گیرشون میاد تا بخوان بیان به کاربر خونگی 128 بدن
آقا داریوش فکر می کنم تو تاپیک adsl ایران بگی بهتر باشه .
اما یه سوال ، شاتل می گه پورت خالی نداریم ، مگه این که بخوای 512 نامحدود بگیری ؟
درست فهمیدم ؟
این دیگه نمونه بارز دزدیه .
این جوری راهی که به نظر من می رسه اینه که یه ماه با 512 باهاشون ببندی (التبه اگه با یک ماه 200 تومان دادن مشکلی نداری ! ) بعد از یک ماه ، همون سرویسی رو که می خوای شارژ کن ، فکر نکنم که دیگه بتونن کاری بکنن و بگن که حتما باید 512 شارژ کنی ....
البته باید قبل از امضا قرار داد ، شرایط رو بخون ، تا بعداش با یه تبصره دور نخوری یه وقت ، همه چی رو در نظر بگیر .
این راهی بود که به نظر من رسید .
یا حق
Last edited by akhoond; 29-07-2008 at 20:28.
سلام
شما زنگ میزنی شرکت و سفارش سرویس مورد نظرتو میدی
یه مودمم لازم داری که هم میتونی از بازار بخری و هم از خود شرکت
خط شما معمولا بالای یک هفته طول میکشه تا آماده بشه
بعد آماده شدن خودشون میان نصب میکنن
همین![]()
سلام اقا من یک مودم 2 پورت به نام smc7901گرفتم اموزش راه اندازی شو کی بلده به من بگه؟ ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)