هادی بابا این معموریت هاشو انجام ندم مشکلی داره؟ اخه اخر معموریت های مسخره رو به ادم میده
هادی بابا این معموریت هاشو انجام ندم مشکلی داره؟ اخه اخر معموریت های مسخره رو به ادم میده
من الان لول 14 ام هادی میگم جز این صحرا کجا برم برام خطرناک نباشه؟
خوشت میاد فقط سریع دانلود کن که زود برسی به لول ده بشیم 3 نفر با هم بریم لول بگیریم اینجوری خیلی بهتره هم بازی خسته کننده نمیشه به قول هادی![]()
1- آره باید همیشه صفر باشه.
2- سوالت رو متوجه نشدم.کلید q رو بزن لیست quest ها میاد قشنگ توضیحاتش رو بخون حل میشه.مشکلی نداره.
الان تو اون سه تا جنگل که تهش میخوره به bamboo forest میتونی بری از بالا هم تا ruinen village.
ولی بهترین جا برات ruinen village هست.
سریع هم برو یه wing درست کن که نخوای هی این همه راه رو پیاده بری تا اونجا.سریع تله پورت بشی اونجا.
شما نمیخواید بگید چه کلاسی برداشتید؟لطفا اسمتون رو تو بازی هم بگید.
من کلاس Pikeman هستم.اسمم تو بازی KingHadipro هستش.
اینی که گفتی حالا کی هست
1- بابا نمی شد زود تر بگی؟ الان 32ر تا اضاف دارم
2- هیچی حل شد
من رفتیم آلفا . من با فایتر اومدم اسمم همین روح سگ ولگرده منتهی خارجیش GhostStrayDog
=======
امشب 12 رو می گیرم. به نظظرم جنگل بهتر از صحرا ه. صحرا همشون وحشی بودن بابا
کلا بازی باحاله حال می ده
12 رو همین الان گرفتم.
دیگه نمی تونم
شب بخیر
خوره...
هادی چه طوری wing کنم؟
توی نقشه توی شهر warp gate رو پیدا میکنی و میری اونجا بعد میبینی یه پیرمرد کنارش ایستاده.روی پیرمرده کلیک میکنی بهت میگه برای wing اول چه چیزهایی میخواد.فکر کنم یه hopy cristal و یه hobgoblin cristal و یه مقدار هم پول میخواد وقتی اینها رو پیدا کردی میری پیشش بعد یه wing بهت میده که وقتی این wing رو داشته باشی میتونی به سرزمینهایی تو نقشه بری که warp gate دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)