من اصلا توی فولدر resorce پوشه ی Fonts ندارم و اون رو می سازم.اما هر بار فایل فونت رو داخل پوشه کپی می کنم با error مواجه می شم.هرچند فونت error تغییر می کنه .!
من اصلا توی فولدر resorce پوشه ی Fonts ندارم و اون رو می سازم.اما هر بار فایل فونت رو داخل پوشه کپی می کنم با error مواجه می شم.هرچند فونت error تغییر می کنه .!
شما مموری کارت رو در بیار و گوشی ور ریستارت کن.
دوباره مموری رو بگذار و فونت مورد نظرت رو توی فولدر fonts بریز.
دوباره گوشی رو ریستارت کن.
ببین درست میشه.
Last edited by hamed1297; 23-09-2008 at 10:17.
ازتون ممنونم.ظاهرا با این کار درست شد!اما از کجا فهمیدین.آیا قبلا با این مشکل مواجه شده بودید؟
خواهش میکنم.
ببینید.خیلی ساده هست.زمانی که گوشی داره از این فونت استفاده میکنه شما میخوای اون رو تغییر بدید یا پاک کنید.چون in use هست error میده.
عین همین قضیه توی ویندوز هم وجود داره.مثلا یک آهنگ در حال اجرا رو نمیتونید delete کنید چون سیستم در حال استفاده از اون هست.
موفق باشید.
راستی عضویتت رو هم تبریک میگم.
p1 تاپیک خوبی داره.حتما اونجا بیا.![]()
Last edited by hamed1297; 22-09-2008 at 22:30.
سلام خسته نباشید
آقا من p1i دارم وقتی فونت رو میریزم همه چیش عالیه فقط فونت bold روش کار نمیکنه مثلا وقتی مسیج میاد bold نیس چجوری میتونم درسش کنم ؟ ممنون میشم از کمکتون
چند تا فونت ديگه رو انتحان كن . مشكل از فونته
سلام
آقا هیشکی از اساتید ادیت فونت نمیخواد این فونت نستعلیق رو حجمشو کم کنه؟
این بنده خدا m.s.f هم قول داد ولی گذاشت رفت.
لا اقل بگید اگه با همون روش که اول تاپیک نوشتین(تغییر دادن اسم و 4 بار کپی کردن) مشکلی پیش نمیاد.چون حجم فونت 1 مگابایته؟
ممنون و موفق باشید.
جديدا نمي دونم چرا همه كم رنگ شدن ، اگه من و شما نباشيم ديگه هيچ كسي نمياد اينجا . به نظرت چرا اينجوري شده ؟ همه تاپيك ها داره خاك مي خوره
جددا خیلی خلوت شده.نکنه همه بچه مدرسه ای بودن و حالا دیگه نمیتونن بیان.
عجب.
من داره حالم از این تاپیکها به هم میخوره .. فقط و فقط مشکل میپرسن و دوستانی هم که دستشون تو کاره نه تنها چیز میز جدید نمیذارن بلکه به جای اینکه به ملت بگن اینجا جاش پرسیدن مشکل نیست اونها رو راهنمائی میکنن ... این p30world دیگه مثل p30world قدیم نیست حال نمیده )):
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)