من مخلص شما هستم ..... هر کمکی هست من در خدمتم ...
این بازی جزو بازیهای نسل امروز و فوق العاده پیشرفته و پیچیده هست و حوصله زیادی طلب میکه شاید به خاطر همین باشه زیاد در ایران طالب نداشته باشه ! ... باید دقیقا خودت رو تو بازی ببینی و به تمام کارهایی که انجام میدی از قبل فکر کنی . محیط Open World هست و میتونی ساعتها در Wasteland راه بری و قدم به قدم /شهر به شهر چیزهای جدیدی کشف کنی .... بازی پر از نو آوریه از خرید و فروش Slave (برده) گرفته تا ساختن اسلحه و مین تو بازی هست !
من حدود 37 ساعت درگیر بازی بودم و 71 محل رو کشف کردم از متروهای زیرزمینی که پر از fedal Ghoul و Raider ها بود تا شهرهای کوچیک و بزرگ که بوسیله Super Mutant ها تسخیر شده بودن ! خودت رو درگیر هدفهای اصلی بازی نکن تو این سرزمین بگرد و محلهای جدید رو پیدا کن ..... فوق العادس !!! هدف کلی بازی ترقیب شما برای گشتن و کشف چیزهای ناشناخته هستش .... شعار بازی هم اینه : جنگ هیچ وقت تموم نمیشه !
در مورد سلاح هم تو بازی بگم کمتر گیمی رو دیدم اینقدر تنوع اسلحه داشته باشه ! از اسلحهای سرد کوچیک مثل 3 نوع چاقو گرفته تا اسلحه های بزرگ مثل Fatman که موشک هسته ای پرتاب میکنن ! تو بازی هست ... فکر کنم بیش از 25 نوع باشه ! قابلیت تعمیر ساخت ارتقاء رو هم دارن ! هر اسلحه هم مقدار صدمه زدن مختص خودش رو داره که شما میتونید با کلیک کردن بر روی اون توی سیستم VATS ازش اطلاع پیدا کنید . اسلحه های گرم از انوای مختلف با کالیبرهای متفاوتی استفاده میکنه که بستگی به دشمن مقابل شما باید بهترین رو انتخاب کنید ... معمولی ترین و کاربردی ترینش Assult Hunter 10mm هست ! قویترین هم Assult rifle chinies با کالیبر 33mm هست که طرف رو متلاشی میکنه ! 2 نوع shoutgun هم هست که یکیش کوچیکه که handi هست با 2 گلوله و یکی هم Auto با 12 گلوله ! اسلحه های لیزری هم هستن که در کل 3 نوع هست 1 نوع کوچک 2 نوع بزرگ !
سیستم نشانه گیری با کمک VATS با نمودار AP سمت راست پایین تصویر نشون داده میشه .. شما از 1 شلیک تا 5 شلیک ! به کمک این سیستم میتونید اون رو قافلگیر کنید و از متلاشی شدنش لذت ببرید ! این حرکت به صورت Demo یا Slow motion نشون داده یمشه که خیلی زیبا و لذت بخشه !
یکی دیگه از نوآوریهای بازی سیستم عوض کردن انواع لباس بر اساس موقعیت شما در بازی هست ! بیش از 10 تا 15 نوع لباس در بازی هست که بوسیله VATS میتونید اونهارو عوض کنید ! از لباس تابستانی گرفته تا زره جنگی سنگین !
نوع لباس شما در مواجه با افراد و مکانهای مختلف تاثیر گذاره !
دشمنان شما انواع و اقسام انسانها / زامبیها / Creature / Super mutants / Raiders / slavers / Robots و ... هستن که خودشون در کل بیش از 12 یا 13 تا میشن ! یکی از این دشمنان که هم میتونه دشمن باشه هم دوست ! Ghoul ها هستن ! اینها دو نوع اصلی و یک نوع کمیاب دارن ! نوع خوب اونا ghoul نام دارن که انسانهای هستن تحت تشعشع رادیو اکتیو پوستشون از بین رفته و شبیه زامبی شدن ! اما مثل انسانها صحبت و کار انجام میدن ! باید مقر و شهرشون رو هم پیدا کنیدکاری به کارتون ندارن و حتی میتونید باهاشون دوست باشید ! اما بقیه انسانها تو Wastland از اینا فرارین چون میگن اینا زامبی هستن و آدم خوار ! ... نوع دوم Fedal ghoul هستن که زامبی خالصن !! اینا رو باید از دم بکشی ! فقط هم توی تونلها و متروها پیدا میشن ....
در مواجه با دشمنان از سیستم VATS استفاده کنید ! سعی کنید با Crouch حتی المقدور به دشمن نزدیک بشید تا بهتر بتونید با سیستم VAST به اون صدمه بزنید ! سیستم وتس رو فعال کنید تا شیع مورد نظر رو اسکن کنه و هر قسمت از بدنش رو با بیشترین صدمه که بصورت در صد نشون میده به شما اطلاع بده !
سیستم سلامت بازی هم Self هست و باید خودت اینکار رو بکنی .... با انواع و اقسام ابزاری که هست ! از کم کننده رادیو اکتیویته گرفته تا Stimpack ! این هم بشتر از 10 نوع هست ! شما حتی تو بازی بر اثر زیاد مصرف کردن یک نوع خاص از خوراکیها یا داروها یا نوشیدنیها به اون معتاد میشی ! میتونی بری پیش دکتر در هر شهری که کشف میکنی و با پرداخت پول هم سلامتی رو زیاد کنی هم اعتیادت رو خوب کنی هم درجه رادیو اکتیو رو کم کنی ! نوشیدنیها هم از نوکا کولا ! هست تا آب جو ویسکی شراب آب تصفیه شده و آب رادیو اکتیویته و .... خوراکیها هم شامل 12 تا بیشتر هست مثل گوشت انواع اقسام جانوران انسان کباب ! شکر و مربا و چند ده نمونه دیگه !!!
Stimpack اصلی ترین و قویترین تاثیر بالا بردن سلامتی شما رو داره که بصورت آمپول هست هم میتونی مستقیم از قسمت Item و بعد Aid اون رو استفاده کنی و هم میتونی بری تو قسمت Status و وضعیت کلی بدنت رو ببینی و مستقیما اون رو جایی تزریق کنی که بیشتر جراحت پیدا کرده یا Cripple شده ...
چند نمونه از first aids :
Med-x / Rad-X / stimpack / jet / blood pack و غیره ........
مهارت باز کردن قفل هر چیزی هم تو بازی بسیار جالبه ! شما میتونید دره هر چیزی که قفل هست رو خودتون با مهارت باز کنید اینکار رو باید با حرکت موس و کیبرد و حدس زدن انجام بدید ! پس همیشه یادتون باشه Bobby pin همراه داشته باشید ! هک کامپیوتر یکی دیگه از مهارتها هست که با حدس زدن کلمه عبور تا 4 بار میتونید انجام بدید !!! این مهارت جزو Science حساب میشه ! با اینکار میتونید روباتهایی رو که در محفظه قفل شدن رو آزاد کنید تا همراه شما به مبارزه با دشمنان کمک کنن !
سلام آقای شهرام
ممنون از توضیح کامل و به جات
یه چند ساعتی باهاش سر و کله زدم
اولش نظرم زیاد تغییر نکرد ولی وقتی قلق دستم اومد حس بازی کردنش اومده
فقط چندتا سوال داشتم
اول اینکه وقتی با کسی صحبت میکنم گزینه های متعددی برای جواب دادن بهش دارم
مثل Mass Effect ، سوالم اینه که طرز جواب دادن من فرقی در داستان بازی داره؟
یعنی یه جایی یه آدمی بود که می گفت تشنه است و من بهش گفتم براش آب میآرم ولی نتونستم پیدا کنم که کجا باید برم
اینکه یه ماموریت رو انجام ندی مشکلی ایجاد میشه ؟
و اگه انجام بهت پول میدن ؟
و سوال بعدی اینکه نقاطی که باید سلاح تهیه کنم کجاست ؟
یعنی مکان و اتاق خاصی داره ؟
و اینکه میگید لباس عوض میشه این دست خودمونه یا روند بازی لباس رو تغییر میده؟
سوال بعدی در مورد سیستم VATS هست
این سیستم با کدوم دکمه فعال میشه
البته من هنوز همه ی دکمه ها رو امتحان نکردم ولی بد ندیدم که در این باره هم راهنمایی کنی
چون همون طور که گفتی بازی خیلی پیچیده است
و گرنه یه بازی مثل کرایسیس ، فار کرای و یا GOW اینقدر آپشن برای مبارزه و اتمام بازی نداره
سوال بعدی در مورد کلیت داستان بازی هست
اصلا هدف از بازی کردن چیه ؟
نجات فرد خاصی یا خنثی کردن بمبی یا یه همچین چیزی ؟
و سوال آخر اینه که ماموریت من فعلا همینه که تو عکس مشاهده میشه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این یارو که اسمش تو عکس هست رو نمیتونم پیدا کنم
با یکی هم صحبت کردم و بهم ماموریت داد که بمب اتمی رو خنثی کنم که من نمیدونم کجاست
یعنی این بمب باید در طول بازی خنثی بشه یا اینکه سر راست برم سر وقتش و پیداش کنم و خنثی کنم ؟
از نقشه اش هم زیاد سر در نیاوردم
ببخشید که اینقدر سوالهام مبتدی هست
بازم از کمکت ممنون