لطفا میشه لینکش رو درست کنید فایل در راپید پاک شده پرشین گیگ هم که مثل همیشه مشکل داره
کار واجب دارم لطفا
يه سايت توپ براي آپلود مجاني بدون وقت اتتظار بدون محدوديت و بهترين سايت براي اين كار به نظر من
420megs.com
لطفا میشه لینکش رو درست کنید فایل در راپید پاک شده پرشین گیگ هم که مثل همیشه مشکل داره
کار واجب دارم لطفا
يه سايت توپ براي آپلود مجاني بدون وقت اتتظار بدون محدوديت و بهترين سايت براي اين كار به نظر من
420megs.com
Last edited by پسر نقره ای; 16-12-2006 at 13:10.
دوستان سلام .عالی بود ، چند بار تصمیم گرفتم بخرمش ولی چون 2003رو داشتم , نخریدم .( خیلی ممنون ).![]()
يه لينك جديد با ريزوم ديدم گفتم بزارم
نـرمافزار "پـروين" نسخه عادي (عمومي) كه در حال حاضر، با سابقهترين، كاملترين و بهترين ابزار فارسي نويس موجود است كه سابقه آن به سال 1375 بازگشته و آخرين نگـارش آن 2005 است.
نرمافزار پروين نسخه عادي از ابتدا در نگارشهاي 98، 2000، 2001، 2003 و نهايتاً 2005 به بازار عرضه گشته است و در حال نيز حاضر نگارش 2005 به عنوان آخرين نگارش پروين در دسترس عموم ميباشد.
نرمافزار "پـروين" نسخه عادي (عمومي) به كاربر امكان ميدهد تا در محيط اكثر نرمافزارهاي گرافيكي و كاربردي بصورت مستقيم و با بيش از 340 فونت زيبا و منحصر به فرد، بسادگي فارسي تايپ نمايند. شرح مختصري از برخي امكانات موجود در هر يك از نرمافزارهاي فوق عبارتند از:
نـرمافزار پـروين 2005
امكان تايپ مستقيم فارسي در اكثر نرمافزارهاي گرافيكي و كاربردي
بيش از 340 عدد فونت زيبا و منحصر بفرد
امكان تبديل فايلهاي متني زرنگار و Word به يكديگر
تشخيص خودكار نوع برنامه گرافيكي مورد استفاده و اجراي نرمافزار مطابق با آن
امكان استفاده از برنامه مديريت فونت جهت سرعت بخشي به كاركرد ويندوز
پشتيباني از نسخههاي پيشين پروين عادي (98، 2000، 2001، 2003)
امكان نصب نامحدود براي 7 دستگاه كامپيوتر
قابليت نصب بر روي سيستم عاملهاي Windows 98, ME, 2000, NT, XP, 2003
داراي محيط كاربري بسيار ساده و كارآمد
منبع تك دانلود
Parwin 2005
345 Farsi Fontsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا چي جوري ميشه با اين نرم افزار كار كرد؟
من كه نفهميدم؟
ميشه توضيح بدی چطور میشه با این برنامه کار کرد
اخه این برنامه ادیتوری نداره
بعد از نصب ایکون اون کنار ساعت ویندوز دیده میشه ولی ادیتوری برای تایپ دیده نمیشه ؟
ضمن تشكر
من نرم افزار را كامل نصب نموده ام ولي هنگام استفاده در برنامه ulead video studio با پيغام out of memory مواجه ميشوم لطفا بنده را راهنمائي كنيد ............ تشكرررررررررررررررررررررر ررررررررر ...........يا علي مدد است........
Last edited by senjed1349; 12-03-2007 at 15:43.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرز کار برنامه:
خب اينجا رو خوب دقت کنيد بعد از اينکه برنامه رو نصب و فونتها رو هم در پوشه فونت جايگزاري کرديد برنامه پروين رو اجرا کرده و
1-کليد Scroll Lock رو از صفحه کيبردتون فشار دهيد و
2-بر روي ايکون برنامه در سيستم تراي دسکتاپتون (کنار ساعت ويندوزتون) کليک راست کرده و سپس يکي از دو روش براي تايپ رو انتخاب کرده و
3- در برنامه گرافيکي که ميخواهيد فارسي بنويسيد هر کدوم از فونتهايي که با NPI شروع شده اند رو انتخاب و با خيال راحت متنتون رو مينويسيد و هيچ احتياجي به اديتور هم نداره
..........يا علي مدد است................
Last edited by senjed1349; 13-03-2007 at 08:10.
این نوعشو دیگه ندیده بودم
خیلی ممنون زحمت کشیدی![]()
آقا اگه میشه کمک کنید من هم همین مشکل دارم
اقا لینک ها کار نمی کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)