تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 272

نام تاپيک: دوربین C905 سونی اریکسون ساخت سامسونگ ؟!

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چـــی میییگی ؟؟!!! وایسا برم ببینم .

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

آخ آخ آقا اشتباه شد سنسورش ccd نیست cmos هست ولی از نوع پیشرفتش :
    حمید تو هم مارو فیلم کردیا.هر دفه یه چی میگی. حالا 2روز دیگه بیا بگو اصلا c905 دوربین نداره
    قیمت 8510 ، در مدل 8گیگ هم 700 یورو ، در مدل 16 گیگ هم 810 یورو ، و c905 هم با 120-130 یورو کمتر به فروش میرسه............!!!
    قیمتشون فک کم بیشتر از اینا تفاوت داشت!

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

قیمتشون فک کم بیشتر از اینا تفاوت داشت!
    The Samsung i8510 INNOV8 is due for release in early September, and will be priced at 700 Euro for the 8Gb version and 810 Euro for the 16 Gb edition. The C905 will arrive some time in October and will retail for 120-130 Euro less
    یکی ، پاراگراف اولش رو ترجمه کنه................!!! میگه لنز هر دو Cmos هست........ یه چیزایی درباره لنز c905 که کار برند سامسونگ و.................... این چی میگه.........؟؟؟؟
    تازه گفته ، من مطمئنم عکسهای c905 از 8510 ...........
    I’m very confident that the early prototypes of the C905 aren’t worse that the Samsung i8510 INNOV8 in terms of image quality.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا ما رفتیم دیدیم باز حرفای همیشگی این مرتیکه مزخرف ضد سونی اریکسون سی 905 رو با مخ کوبونده زمین --ببینید چه قدر کوته فکره--گوشی که هنوز نوکیا نزده میگه کیفیتش از سی 905 بهتر میشه ---برین عکسای سی 902 رو که این آقا پشت سرش زرزر میکرد و ببینبن تو کلوپ سونی اریکسون-----اما در مورد متن ---- اولا که دروغ میگه یکی از مسئولان اس ای گفت سنسور اپتیک پروسسور 905 مال سونیه --- یه سایتم اشاره کرده بود که من لینک دادم--دوما اصلا از گوشی سامسونگ یه نمونه عکس نیست اونوقت چه طور کیفیتش بهتره ؟؟؟ --- سوم معقوله این دو گوشی از هم سواست و نباید کنار هم گزاشت ---چهارما گوشی سامسونگ فلاش زنون و لرزشگیر ویدئو و ضبط صدای استریو در ویدئو نداره پس از همین الان بازندست در معقوله عکاسی ---پنجم این سابت موبایل رینووو باید هک بشه که اینقدر خزعبل زرزر نکنه -- چند نفر پاین ؟ بسم الله !

حمید تو هم مارو فیلم کردیا.هر دفه یه چی میگی. حالا 2روز دیگه بیا بگو اصلا c905 دوربین نداره
    من چی کاره بیدم ؟ هر لحظه اطلاعات دقیق تر میشه

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

آقا ما رفتیم دیدیم باز حرفای همیشگی این مرتیکه مزخرف ضد سونی اریکسون سی 905 رو با مخ کوبونده زمین --ببینید چه قدر کوته فکره--گوشی که هنوز نوکیا نزده میگه کیفیتش از سی 905 بهتر میشه ---برین عکسای سی 902 رو که این آقا پشت سرش زرزر میکرد و ببینبن تو کلوپ سونی اریکسون-----اما در مورد متن ----
    خب شکی نیست......... که اگه نوکیا گوشی 8 مگی بزنه عکساش از سی 905 بهرته...................!!!
    اولا که دروغ میگه یکی از مسئولان اس ای گفت سنسور اپتیک پروسسور 905 مال سونیه --- یه سایتم اشاره کرده بود که من لینک دادم
    اینجا که یه چیزه دیگه میگه................. و قبلا هم در این باره با هم گلاویز () شدیم...........!!!
    سوما اصلا از گوشی سامسونگ یه نمونه عکس نیست اونوقت چه طور کیفیتش بهتره ؟؟؟
    اینو قبول دارم................... البته خودش گفته این نیتجه رو میشه از روی قطر لنز گوشی ها هم گرفت..........(یعنی طرف اخرشه........).
    روی لنز 8510 ، زده ............. 16.9 mm ؛ سی 905 هم 19.5 mm ، حالا این چه ربطی داره مهم نیست...... مهم اینه که به سونی یه حالی داده............!!!
    چهارما گوشی سامسونگ فلاش زنون و لرزشگیر ویدئو و ضبط صدای استریو در ویدئو نداره پس از همین الان بازندست
    آره ، دلیل پرفروش سونی همین ، چندتا امکانه.............................!!! این ضبط صدای استریو دیگه چیه.........؟؟؟!! از کجا آوردینش..........؟؟؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

آخ آخ آقا اشتباه شد سنسورش ccd نیست cmos هست ولی از نوع پیشرفتش :

The C905 comes with an SONY Exmor CMOS image sensor and its unique Column-Parallel A/D Conversion Technique and dual noise reduction with even higher sensitivity and lower noise. The development of a image sensor that combine ease-of-use, advanced image quality and cutting-edge pixel miniaturization and with a focal length of 5.91mm

اینم حرف یه کسی که با گوشی کار کرده :

i've played with the phone the other day and i was really impresed about the camera functionality.The pictures are the best i ever seen on the current marke
    and remember i own an N82,K850,G600 etc and its much better in giving details than all of them

امیر گفتها.تا نیاد بازار باور نمی کنم ccd باشه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب شکی نیست......... که اگه نوکیا گوشی 8 مگی بزنه عکساش از سی 905 بهرته
    چیییییی میگی ؟!! .....

روی لنز 8510 ، زده ............. 16.9 mm ؛ سی 905 هم 19.5 mm ، حالا این چه ربطی داره مهم نیست
    این اعداد ماله focal length هستند --طول فکوس--- ربطی به لنز نداره--ضبط صدای استریو یعنی 2 تا میکروفون برای ضبط صدای ویدیو داره

امیر گفتها.تا نیاد بازار باور نمی کنم ccd باشه
    البته این سنسور سی موس هم خفنه ها ..نوشته حساسیت بیشتر کیفیت بهتر نویز کمتر --سیستم کاهش نویز دوبرابر (دو تایی)

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این اعداد ماله focal length هستند --طول فکوس--- ربطی به لنز نداره--ضبط صدای استریو یعنی 2 تا میکروفون برای ضبط صدای ویدیو داره
    عجالتا خیلی هم ربط داره
    فوکوس در ارتباط مستقیم با کانون عدسی (لنز ) بکار رفته در گوشی هستش

در مورد صدا سی 905 یک عدد میکروفون برای ضبط صدا در زیر دوربینش داره و ضبط استریو ربطی به تعداد میکرفون نداره !
    البته این سنسور سی موس هم خفنه ها ..نوشته حساسیت بیشتر کیفیت بهتر نویز کمتر --سیستم کاهش نویز دوبرابر (دو تایی)
    چی شد سی905 سنسورش سی موس شد ....انوقت سی موس خوب شد ؟
    اصلا این حرف غلطه که بگیم سی موس خوبه یا بده
    چون شما میتونی یه نگاهی به عکس های دیجیتال کم های کنن با سنسور سی موس بندازی !

9. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجالتا خیلی هم ربط داره
    فوکوس در ارتباط مستقیم با کانون عدسی (لنز ) بکار رفته در گوشی هستش
    فکر که میکنم یه دلم میگه درست میگی یه دلم میگه نه -- بسته به فاصله جسم تا عدسی تصویرش ممکنه در فاصله کانونی یا بیرون از اون هر جایی بیفته - ربط فوکوس و فاصله کانونی عدسی رو توضیح میدی ؟ به نظرت این ربطی به بزرگی لنز داره ؟ من که فکر نمیکنم--فاصله کانونی به درجه محدب یا مقعر بودن عدسی هم بستگی داره به نظر من.

در مورد صدا سی 905 یک عدد میکروفون برای ضبط صدا در زیر دوربینش داره و ضبط استریو ربطی به تعداد میکرفون نداره !
    البته سی 905 یه میکروفون هم برای مکالمه داره که میشه دوتا -- که برای ضبط کردن استریو واقعی لازمه --یکی برا چپ یکی برا راست --- با یه میکروفون هم میشه کلک زد و استریو ضبط کرد ولی واقعی نیست -- در اصل شما mono ضبط میکنی و به چپ و راست انتقال میدی (یه باند صدا داری که عینا صدای چپ و راست برابره ) ولی در استریو واقعی چپ و راست دقیقا برابر نیست.

چی شد سی905 سنسورش سی موس شد ....انوقت سی موس خوب شد ؟
    سونی هر چی بزنه خوبه--- من قبولش دارم

11. 2 کاربر از ^^ HAMID ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ما آخرش نفهميديم....
    اينقدر بحث انحراف پيدا كرده كه نفهميدم چي شد!
    حالا سامسونگ زپرتي مياد براي سوني دوربين ميزنه يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •