ببينم ويدئو ها رو full screen هم پخش ميكنه يا نه ؟
ببينم ويدئو ها رو full screen هم پخش ميكنه يا نه ؟
البته من كوچيك تر از اونم كه اظهار نظر كنم، ولي 1024% فول اسكرين پخش ميكنه.!!!!!
در حالت عادی بله ولی وقتی به tv وصل کنین نه.
سلام دوستان.
من میخاستم یه گوشی جدید بگیرم. zn5 و a1200 گزینه های من هستند. میخاستم راهنمایی کنید تا بدونم کدوم یک از این ها رو بگیرم خوبه. اونهایی که هر دو تا گوشی رو تا به حال داشتند لطف کنن و در مورد انتخاب خوب بهم کمک کنن. گشت و گذاری که تو این تاپیک داشتم نشون میده که اکثر بچه ها از zn5 راضی هستند. با این که دوستان بارها و بارها به نکات مثبت و منفی تو این تاپیک اشاره کردند ولی من میخاستم یه جواب کلی بگیرم. a1200 یا zn5؟ راستی جدیدترین قیمتشون چنده؟
سلام به ناصر مالدینی عزیز. آقا شما که توی همه ی زمینه ها استاد ما هستین. راستی نیستین.بیشتر بیاین مشکلای ما رو برطرف کنین قسمت موتو یه کارشناس خوب مثل شما رو میخواد .
ناصر جان من هر دو گوشی رو داشتم . راستش مقایسه ی این دوتا اصلا درست نیست چون a1200 پاکت پی سی و zn5 بیشتر یه کمرا فون هستش . اما به نظر من دیگه a1200 خیلی قدیمی شده البته خیلی هم برنامه واسش اومده ولی نداشتن کیبورد هم یکمی آزار دهندس . zn5 یه مشکلی که داشت و خیلی اذیت میکرد سرعت پایین منوهاش بود که الان با فیرمویر جدید کامل حل شده. از لحاظ عکس بینظیره الان هم قیمتش 280 (میشه تا 270 هم گیر آورد) ve66 رو هم شما یه نظر بنداز هم os بهتری داره نسبت به zn5 هم امکانات بیشتری واسه قسمتهایی مثل پخش آهنگ داره ظاهرش رو هم از نزدیک ببینین نسبت به zn5 خیلی سره(با اینکه gooshishop زده 320و360 با قیمت 280و290 میشه گیر آوردش). واسه اینکه زیاد این پست خستتون نکنه من بیشتر توضیح نمیدم اما هر سوالی بود من در خدمتم استاد![]()
Last edited by johnypersian1656; 26-10-2009 at 21:34.
سلاااام جاني![]()
از گوشيه من چه خبر ?
a3000
جديدن a3100 دستت نبوده باهاش كار كني ?
ميگم يه نمايندگي موتورولا بزن خيال ما رو راحت كن![]()
سلام فایر جان. خوبی؟
آقا هنوز نیست اما من همش سراغ میگیرم. a3100 تا چند روز دیگه با قیمت کمتر نسبت به قبل میرسه. اومد خبرت میکنم(البته نه خیلی کمترا)
اما بازم سراغ میگیرم گوشیتو
من به فکر کارمندای فیتکو ام که اخراج میشن اگه نه میزدم![]()
سلام جانی خان عزیز. آقا چرا ما رو شرمنده میکنید. خود شما که شدید یه استاد تمام عیار و دارید کار همه رو راه میندازید. خیلی از اصطلاحات شما رو من اصلا متوجه نمیشم و این یعنی اینکه پیشرفتتون خیلی خیلی سریع بوده. در ضمن شما معلومه که اکثر گوشی ها رو خوب میشناسید ولی اطلاعات من محدود هست به همون گوشی که دارم. این مدتی هم که کمتر سر میزدم کارهای شخصی داشتم. البته روی یه مونسترپک هم کار میکردم که حداکثر تا یه هفته ارائه میدم.سلام به ناصر مالدینی عزیز. آقا شما که توی همه ی زمینه ها استاد ما هستین. راستی نیستین.بیشتر بیاین مشکلای ما رو برطرف کنین قسمت موتو یه کارشناس خوب مثل شما رو میخواد .
ممنون به خاطر راهنمایی بسیار دقیق و مفیدتون. پس با این حساب باید به فکر zn5 و ve66 باشم. راستش تو پست های قبلی هم از شما شنیده بودم که ve66 هم گزینه ی خوبی هست و رفتم نگاهش کردم ولی قیمتش چون زیاد بود دیگه بهش فکر نکردم ولی با این تفاسیر که شما توضیح دادید ارزش فکر کردن داره. راستی واقعا میشه به فروشگاه های اینترنتی اعتماد کرد؟ اخه فکر کنم تو شهر ما خبری از گوشی های جدید موتو نیست. معتبرترین فروشگاه اینترنتی واسه خرید گوشی در ایران کدوم سایت هست؟ ببخشید که سوالهام یه خورده زیاد شد امیدوارم جواب دادن بهشون اذیتتون نکنه.ناصر جان من هر دو گوشی رو داشتم . راستش مقایسه ی این دوتا اصلا درست نیست چون a1200 پاکت پی سی و zn5 بیشتر یه کمرا فون هستش . اما به نظر من دیگه a1200 خیلی قدیمی شده البته خیلی هم برنامه واسش اومده ولی نداشتن کیبورد هم یکمی آزار دهندس . zn5 یه مشکلی که داشت و خیلی اذیت میکرد سرعت پایین منوهاش بود که الان با فیرمویر جدید کامل حل شده. از لحاظ عکس بینظیره الان هم قیمتش 280 (میشه تا 270 هم گیر آورد) ve66 رو هم شما یه نظر بنداز هم os بهتری داره نسبت به zn5 هم امکانات بیشتری واسه قسمتهایی مثل پخش آهنگ داره ظاهرش رو هم از نزدیک ببینین نسبت به zn5 خیلی سره(با اینکه gooshishop زده 320و360 با قیمت 280و290 میشه گیر آوردش). واسه اینکه زیاد این پست خستتون نکنه من بیشتر توضیح نمیدم اما هر سوالی بود من در خدمتم استاد
شما لطف دارین .کاش v3x ام رو داشتم که monster pack شما رو هم امتحان میکردم چون باید عالی باشه
من یه مقایسه ی مختصر بین zn5 و ve66 میکنم دیگه شما خودتون ببینین چطوریاس( البته تا این حد که من با این دوتا کار کردم):
مزایای zn5 نسبت به ve66 :
داشتن کابل tv- دوربین بهتر (در شب) به خاطر فلش قوی تر و داشتن لنز کداک که باعث میشه رنگها خیلی طبیعی باشن. نرم افزارها و فیرمویرهای بیشتر(به علت قدیمی تر بودن بیشتر مد شده)-در کل سخت افزار قویتری داره- lcd بزرگتر
مزایای ve66 نسبت به zn5:
داشتن stablizer در دوربین (که واقعا کاربردی و مهم هست) - os بهتر با امکانات بیشتر و قویتر - داشتن widget(البته zn5 هم در فیرمویرهای جدید داره دیگه) - هم برنامه های mgx و هم mpkg رو نصب میکنه - داشتن امکانات بیشتر در پلیر-
speed بیشتر چه در منوها چه در دوربین! که این دوربین خیلی مهمه.ram بیشتر.زیباتر بودن نسبت به zn5
اینها فعلا به ذهنم میرسه اما بازم تفاوتهایی دارن.
بهترین سایتها gooshishop و digikala هستن که اولی به نظر قیمت هاش مناسب تره.
بسیار ممنون جانی جان. مقایسه مناسبی رو انجام دادید. فکر میکنم zn5 باید بهتر از ve66 باشه. تنها مزیت قابل توجه ve66 نسبت به zn5 رو میشه تو ظاهر زیباش دنبال کرد به غیر از اون فکر کنم zn5 بهتر باشه. ضمن اینکه من از گوشی های تاشو خیلی خوشم میاد ولی با گوشی های کشویی همچین حال نمیکنم. zn5 هم که حد واسط این دو نوع هست پس اولین و آخرین انتخابم باید zn5 باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)